If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И понеже така или иначе темата понякога "се мести" около главната, да ви използвам за съвет за избор на смарт телефонче с водоустойчив и противоударен корпус . Харесва ми идеята да не пазиш чак толкова телефона си. Май съм се спрял на SE Xperia Active, но някое и друго мнение няма да ми е излишно.
.
И понеже така или иначе темата понякога "се мести" около главната, да ви използвам за съвет за избор на смарт телефонче с водоустойчив и противоударен корпус . Харесва ми идеята да не пазиш чак толкова телефона си. Май съм се спрял на SE Xperia Active
Нисък клас смартфони:
SE Xperia Active /IP67/
Motorola Defy mini
Samsung Galaxy Xcover /IP67/
Среден клас смартфони:
Motorola Defy /IP67/
Motorola Defy+ /IP67/
Между ниския и средния клас:
Sony Xperia Go (той е само прахо и водоустойчив) /IP67/
Оптимизацията на камерата, перфектния HD+ екран, готиния дизайн, безжичното зареждане на телефона са само част от готините вложени параметри в този телефон. При това ще работи с напълно обновената ОС Windows Phone 8.
Сериозно се замислям, в/у купуването на този телефон. Очаква се да излезе на пазара през следващите два месеца.
П.С: Според мен, Nokia най после излезе с хубав телефон на пазара, след дълго време застой и тъпчене на място
Ами, а дано Аз съм Нокиа фен още от времето на 3310 хахах Минал съм през всички марки телефони (та даже и таблет/телефон Галакси таб) и тъкмо се бях засилил този или другия месец да взема Sony Хperia S и сега като видях тази нова Нокиа май ще взема да я зачакам
иФон-а не е лош, но аз спазвам едно правило, че за телефон повече от 700-800лв не давам...Таа това е главната причина ябълката да не е в моето полезрение с нейната цена от 1000+лв...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Като стана дума за смартфончета ... запознайте се с новата Nokia Lumia 920
И на мен ми е интересна тази нокия но имай предвид , че това е прототип. Т.е. финалната версия може да се различава.
Първият клип, с който я рекламираха новата 920ка се оказа ... fake - не е сниман с телефона.
За OIS-a първоначално не вярвах , че могат да го съберат в корпус с такава дебелина. Ще видим колко добре работи като го тестват хора , които не са на заплата в nokia или ms.
Да припомня , че имаше и други нокии, които докато бяха прототип снимаха по-добре, или поне така ни ги показваха/рекламираха. Пример : N900, N8.
За windows 7 phone така и не намерих работещ софтуер за блокиране на нежелани обаждания. Ползвал съм такива още от Symbian s60 3th edition и UIQ на SE.
Трябва да се поизчака малко да се види windows 8цата какво има и какво няма. Ако трябва ще разгледам и SDK за да видя какво е разрешено и какво не...
Снощи говорих с кака ми , тя си живее във Вегас и я бях помолил да отскочи до магазин на Епъл .
Цената на отключен Айфон 5 без договор ще е 650 долара , което си е приблизително 1000 лв. Обаче ... на митницата като го обмитят и като му платя доставка ще излезе , че е по-добре да се купи от тук .
Comment