Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТова е защото за нищо не стават
Иначе iphone 5 ме блазни с холограмите и дали ще ги има , не искам да свалям никого , не живея за другите , а за себе сиЩе поживеем , пък ще го видим - 12 септември щял да бъде представен официално , а в Европа след 5-ти октомври . Живи и здрави само да сме
Суси , iphone е ЮМЗ-то сре машинките
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАко се казвах Сефчет , Ахмед или Мюмюн сигурно щях да се впечатля"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Аз не се нуждая реално от нищо повече , от обикновен телефон . За това залагам на очевидното - хубав дизайн , някаква що годе добра функционалност и .... холограмиПък реално погледното съм сигурен , че това е може би най-доброто на пазара и ще ми служи вярно доста време .
Суси , има ... но все пак всеки има вкус - казал заека и си облизал задника145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАз не се нуждая реално от нищо повече , от обикновен телефон . За това залагам на очевидното - хубав дизайн , някаква що годе добра функционалност и .... холограмиПък реално погледното съм сигурен , че това е може би най-доброто на пазара и ще ми служи вярно доста време .
Суси , има ... но все пак всеки има вкус - казал заека и си облизал задника
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеКакво имаш предвид с холограми? В смисъла на фантастичните филми това няма да го видиш скоро и то в телефон.
Най-близкото е прожектор в телефон. Даже и се продава такъв с 2ро поколение прожектор :
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеВ момента съм с железен ( в буквалния смисъл ) телефон и съм много доволен . Смартфон ми трябва , само за да не разнасям лаптопа всеки ден до фитнеса и обратно
http://www.vbox7.com/play:e1d50f1f4a156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Добре де , сега ще бъда честен , ама и вие бъдете . Защо всеки който няма Iphone плюе против него ? Покрай мен всички са с galaxy s2 и постоянно имат проблеми - размазан екран , разреждаща се батерия , гаснене на телефон , губене на обхват - обаче плюят против iphone . За мен Самсунга на книга може да е егати и злата машина , ама на живо е пълен кенеф . Още повече че е като пластмасова сапунерка . Е как да дам 800-900 лв. за това ?
От друга страна - имам много клиенти с iphone . Как един не се оплака ? И как един не отиде да плюе против Самсунг и андроид . Започва да ми намирисва на '' гроздето е кисело '' за тия , които нямат iphone .
П.П.
Ако това е дизайна , не впечатлява с кой знае какво - малко поразтеглен iphone 4145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Apple дразнят с това, че представят всяка една функция като все едно са открили топлата вода.
А всъщност или крадат идеи от малко известни компании или се опитват да ти представят mms и мултитаскинг като неща , които не сме използвали и години преди това в конкурентни марки.
Големия провал с антената на 4ката не мисля да го коментирам. И вместо да си признаят проблема те се опитаха да замажат :"абе няма проблем но ако искате безплатни калъфи - ето ви ! "
Дизайна не ми допада , нито интерфейса. Както не ми допада дизайна на 99% от моделите на самсунг , LG, Nokia и т.н.
Имам много колеги с галакси s2, няколко с други модели на самсунг с андроид , някои със сони-ериксон (андроид ) и т.н. : Никой не се е оплакал от проблеми с екран, гаснене и губене на обхват. Батерията на всеки смартфон аз мога да я изхабя за няколко часа. Също така обаче Нексуса ми ако не го ръчкам изкарва по 4 дни.
Това е дизайна за мен :
Без грозен/и бутон/и, без надписи, емблеми и т.н.
За протокола галакси s3 e с много по-лош дизайн от s2....
Comment
-
Да речем , че само на моите близки им се случва да имат проблеми с галакси
Аз не разбирам от такива техники ... ще е добре да споделиш точния модел на апарата който ползваш , за да го погледнаА , и да благодаря за мненията , наистина са ми полезни
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеДобре де , сега ще бъда честен , ама и вие бъдете . Защо всеки който няма Iphone плюе против него ? Покрай мен всички са с galaxy s2 и постоянно имат проблеми - размазан екран , разреждаща се батерия , гаснене на телефон , губене на обхват - обаче плюят против iphone . За мен Самсунга на книга може да е егати и злата машина , ама на живо е пълен кенеф . Още повече че е като пластмасова сапунерка . Е как да дам 800-900 лв. за това ?
От друга страна - имам много клиенти с iphone . Как един не се оплака ? И как един не отиде да плюе против Самсунг и андроид . Започва да ми намирисва на '' гроздето е кисело '' за тия , които нямат iphone .
П.П.
Ако това е дизайна , не впечатлява с кой знае какво - малко поразтеглен iphone 4
Аз имах 3GS .. старият модел. Дойде време да го сменям. Честно казано не бях впечатлен от него. Когато се огледах видях всеки втори познат и непознат на улицата с 4/4S и се отказах. Започнах да търся алтернатива или по-добро и си взех това :
По-нов, по-модерен, по-функционален и най-важното по-различен и рядко срещан .. засега ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment