Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

bling-bling http://goldstriker.co.uk/shop/luxury...c54kn83asdvpu6
    ...

Comment

Ако се казвах Сефчет , Ахмед или Мюмюн сигурно щях да се впечатля
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Това е защото за нищо не стават
        Иначе iphone 5 ме блазни с холограмите и дали ще ги има , не искам да свалям никого , не живея за другите , а за себе си Ще поживеем , пък ще го видим - 12 септември щял да бъде представен официално , а в Европа след 5-ти октомври . Живи и здрави само да сме
        Суси , iphone е ЮМЗ-то сре машинките
        Хлорограмите са партенка, залагай на други качества.

Comment

Ако се казвах Сефчет , Ахмед или Мюмюн сигурно щях да се впечатля
          Мислиш, че няма Румен, Иван и Кирил, които не се впечатляват от тези неща ли?
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Аз не се нуждая реално от нищо повече , от обикновен телефон . За това залагам на очевидното - хубав дизайн , някаква що годе добра функционалност и .... холограми Пък реално погледното съм сигурен , че това е може би най-доброто на пазара и ще ми служи вярно доста време .
            Суси , има ... но все пак всеки има вкус - казал заека и си облизал задника
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Аз не се нуждая реално от нищо повече , от обикновен телефон . За това залагам на очевидното - хубав дизайн , някаква що годе добра функционалност и .... холограми Пък реално погледното съм сигурен , че това е може би най-доброто на пазара и ще ми служи вярно доста време .
              Суси , има ... но все пак всеки има вкус - казал заека и си облизал задника
              Само холограмите ги отпиши... Ако все пак държиш на тях, пусни си Star Wars Episode IV: A New Hope

Comment

Какво имаш предвид с холограми? В смисъла на фантастичните филми това няма да го видиш скоро и то в телефон.
                Най-близкото е прожектор в телефон. Даже и се продава такъв с 2ро поколение прожектор :

...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                  Какво имаш предвид с холограми? В смисъла на фантастичните филми това няма да го видиш скоро и то в телефон.
                  Най-близкото е прожектор в телефон. Даже и се продава такъв с 2ро поколение прожектор :

Има клипче в ютубе, но е фейк (менте), вероятно това е гледал Токата. http://www.youtube.com/watch?v=lzsBw...e_gdata_player

Comment

Еха , ще съм като джедай
                    Ще видим какво ще измъдрят хората . Ако имат само един по-голям дисплей , ще си взема нещо по-малко ( 4S ) . Ако подобренията са повече , ще взема 5-цата .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

В момента съм с железен ( в буквалния смисъл ) телефон и съм много доволен . Смартфон ми трябва , само за да не разнасям лаптопа всеки ден до фитнеса и обратно
                      самсунга наистина са класи не само и при телефоните... а и като издражливост е по добре от и фона

http://www.vbox7.com/play:e1d50f1f4a
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Това е вероятния дизайн:
                        http://www.mobilebulgaria.com/news/2...?е-части
                        ...

Comment

Добре де , сега ще бъда честен , ама и вие бъдете . Защо всеки който няма Iphone плюе против него ? Покрай мен всички са с galaxy s2 и постоянно имат проблеми - размазан екран , разреждаща се батерия , гаснене на телефон , губене на обхват - обаче плюят против iphone . За мен Самсунга на книга може да е егати и злата машина , ама на живо е пълен кенеф . Още повече че е като пластмасова сапунерка . Е как да дам 800-900 лв. за това ?
                          От друга страна - имам много клиенти с iphone . Как един не се оплака ? И как един не отиде да плюе против Самсунг и андроид . Започва да ми намирисва на '' гроздето е кисело '' за тия , които нямат iphone .
                          П.П.
                          Ако това е дизайна , не впечатлява с кой знае какво - малко поразтеглен iphone 4
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Apple дразнят с това, че представят всяка една функция като все едно са открили топлата вода.
                            А всъщност или крадат идеи от малко известни компании или се опитват да ти представят mms и мултитаскинг като неща , които не сме използвали и години преди това в конкурентни марки.
                            Големия провал с антената на 4ката не мисля да го коментирам. И вместо да си признаят проблема те се опитаха да замажат :"абе няма проблем но ако искате безплатни калъфи - ето ви ! "
                            Дизайна не ми допада , нито интерфейса. Както не ми допада дизайна на 99% от моделите на самсунг , LG, Nokia и т.н.

Имам много колеги с галакси s2, няколко с други модели на самсунг с андроид , някои със сони-ериксон (андроид ) и т.н. : Никой не се е оплакал от проблеми с екран, гаснене и губене на обхват. Батерията на всеки смартфон аз мога да я изхабя за няколко часа. Също така обаче Нексуса ми ако не го ръчкам изкарва по 4 дни.
                            Това е дизайна за мен :

Без грозен/и бутон/и, без надписи, емблеми и т.н.
                            За протокола галакси s3 e с много по-лош дизайн от s2.
                            ...

Comment

Да речем , че само на моите близки им се случва да имат проблеми с галакси
                              Аз не разбирам от такива техники ... ще е добре да споделиш точния модел на апарата който ползваш , за да го погледна А , и да благодаря за мненията , наистина са ми полезни
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Добре де , сега ще бъда честен , ама и вие бъдете . Защо всеки който няма Iphone плюе против него ? Покрай мен всички са с galaxy s2 и постоянно имат проблеми - размазан екран , разреждаща се батерия , гаснене на телефон , губене на обхват - обаче плюят против iphone . За мен Самсунга на книга може да е егати и злата машина , ама на живо е пълен кенеф . Още повече че е като пластмасова сапунерка . Е как да дам 800-900 лв. за това ?
                                От друга страна - имам много клиенти с iphone . Как един не се оплака ? И как един не отиде да плюе против Самсунг и андроид . Започва да ми намирисва на '' гроздето е кисело '' за тия , които нямат iphone .
                                П.П.
                                Ако това е дизайна , не впечатлява с кой знае какво - малко поразтеглен iphone 4

Аз имах 3GS .. старият модел. Дойде време да го сменям. Честно казано не бях впечатлен от него. Когато се огледах видях всеки втори познат и непознат на улицата с 4/4S и се отказах. Започнах да търся алтернатива или по-добро и си взех това :

По-нов, по-модерен, по-функционален и най-важното по-различен и рядко срещан .. засега ...
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X