Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    С 5 лв нет неможеш да си купиш само!
    За последните две седмици имам инсталирани 18 апликации, само навигацията ми струва в apple store 70$, и има още няколко за 20$ общо. Не съм балък да плащам, като имам апликация, която ми ги дърпа безплатно. Не съм си намерил парите на улицата.

Доко е написал начина, Cydia, Installous....и си ти.
    Днес оправихме и на приятелката айфона "с 5лв предплатена карта". Хахаха.
    Научете се след jail-a не само можеш да намериш вс апликация безплатно, но имаш десетки опции да направиш каквото си пожелаеш с телефона. Да смениш вс по него, възможностите му стават практически неограничени.
    Това е българина . Където и да отиде си остава българин .
    Не уважава труда на хората .

На тебе ако не ти платят за труда ти как ще се почувстваш ?
    Е така са и програмистите които са вложили средства в образование и дълги часове труд за да може да си спести някой двадесетте долара ,защото е български тарикат и не обича да си плаща ,но иска да е равен с другите .

Както е казал народа "На гол тумбак чифте пищови"
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• За да не давате пари за глупости - Андроид

П.П.
      И спрете с тия цитати на свинята....
      sigpic

Comment

• Потърси в youtube вс клипове за отключване са правени от американци!!!
        Колега Sunny всеки в щатите си jail-a телефона. Американец ми го показа.
        Там се плаща и 1$ за всяка издърпана мп3-ка. 7$ за филм. Софт-а на компютъра ти е за над 200$ с програмите.
        Ти заплати ли си софт-а на компа?!
        Дърпаш филми, мп3, клипове, програми и вс ти е с лиценз? Не ми отговаряй, реторичен въпрос.

Там мислиш, като не са българи, нямат сайтове за фимли,песни, програми и хиляди безплатни приложения ли?
        Поне се информирай преди да коментираш, навярно си програмист да се засягаш така.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          За да не давате пари за глупости - Андроид
          Андроида си е истината .
          Има си и свободен и платен сотфтуер - кеф ти риба , кеф ти рак .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Андроид, кеф ти зрънчо, кеф ти подарък телефон
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Ти заплати ли си софт-а на компа?!

Мне

За по-лесно ползвам Debian Линукс от 1997г .
              Просто не ми се налага да ползвам платен софтуер .
              Да другия ти въпрос/констатация дали съм програмист - да , интернет администратор и девелопър съм , и да затова се дразня когато някой не уважава труда ни .
              Много добре ми е известно какво и как се плаща в САЩ , фирмата в която работя е БГ/САЩ така ,че няма нужда да ми обясняват как се ядат круши .

Comment

• И всяка мп3, която си сваляш си я заплащаш, купуваш си албумите на изпълнителите, закупуваш си филми, никога не ги дърпаш?
                Като знаеш как се процедира в САЩ,защо се изказваш неподготвен с изрази от типа "българщина".

Убеден съм, че ако можеш да си спестиш 70$ ще го направиш. Убеден бях че си програмист, или се занимаваш в тази сфера.
                Лека и не се коси, това е живота, в цял свят се дърпа безплатно.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                  Това е българина . Където и да отиде си остава българин .
                  Не уважава труда на хората .

На тебе ако не ти платят за труда ти как ще се почувстваш ?
                  Е така са и програмистите които са вложили средства в образование и дълги часове труд за да може да си спести някой двадесетте долара ,защото е български тарикат и не обича да си плаща ,но иска да е равен с другите .

Както е казал народа "На гол тумбак чифте пищови"
                  http://hackulo.us/forums/
                  Това не e измислено от българи.
                  Аз не съм чул още някой български хакер да е направил крак за каквото и да е, все готови продукти от братята руснаци ползваме, не сме толкова умни, колкото ни се иска.
                  И виж rusiq86 колко хубав въпрос ти задава, плащаш ли си филмите или музиката от замунда коато сваляш?
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 01:35.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    И виж Русия колко хубав въпрос ти задава, плащаш ли си филмите или музиката от замунда коато сваляш?

Ходя на кино и слушам онлайн радио

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение

Ходя на кино и слушам онлайн радио
                      И си лягаш след "сънчо".

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        И си лягаш след "сънчо".
                        А баш

Comment

• Докато се къпя преди минути си мислех...еми труда ти е оценен, никой не ощетява .
                          Работиш за ТомТом например. Възложен ви е проект да разработите навигация за Apple. На теб ти е платено. След това и на фирмата и е платено.
                          Накрая Apple продава продукта за 70-100$ на всеки потребител. Изкарва стократно повече.
                          Ти си си получил дял от пая.
                          sigpic

Comment

• А ако ТомТом получава процент от всяка продадена навигация?
                            Програмистите ако получават бонуси?
                            sigpic

Comment

• Поздравче за Доко

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• муахахахаххахахахаххахахаххахах! Кака Вики избухна!
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X