Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Точно оптичен зуум, то и микроскоп бяха направили
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Аз не бих го носил това , даже и без пари да ми го дават
      Питам с каква цел е направено ? Оптичен зуум , или просто рекламен трик ? Много съм далече от мисълта че телефон ще снима по-добре от нормално апаратче
      Оптичен зуум без механична стабилизация е нищо. С други думи колкото и стабилно да го държиш с ръка ще имаш размазани снимки.
      Ето сравнително достоверно видео на следващия Iphone: http://www.youtube.com/watch?v=5NxwD...yer_detailpage
      Последният слух за Nokia lumia 920 е за мизерна 8mpix камера.
      Last edited by Drag0; d.m.y г., 22:23.
      ...

Comment

• Ами ако е това , изглежда добре де гледам са махнали стъкления заден панел , та не би трябвало да се троши толкова . Казваха , че ще е по-тънък , но аз лично не намирам разлика . Ще видим на 12-ти дали ще представят по-различен дизайн от това , макар че силно се съмнявам .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Това на клипчето е Fake.

Comment

• Докич аз какви ли не концепции видях и вече спрях да им се радвам и надявам На мен ми се искаше нещо с пълноразмерен на телефона дисплей , около 6-7 мм. дебело ... ама едва ли ще е така .
            Каквото изкарат това ще е , на 12-ти ще си покаже До тогава само гадаене
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• След Iphone 3GS,нищо хубаво не видяхме от Apple.Да 4 изглежда добре,но само толкова,създава ти впечатление за солидност,но само докато не го изпуснеш и тогава разбираш,че комбинацията от стъкло и мек алуминий не е най-удачната.Да Samsung правят телефоните си от пластмаса,но според мен това си има и предимствата.Моят S2 за една година е падал на всички възможни страни и единствено има леки ожулвания по страничният кант.Всъщност от многото S2 около мен само на един успяха да му счупят дисплея.Относно удобството при ползване,ще попитам Доко дали си спомня колко пъти опита да ми прати снимки на ГТВ-то от своя Iphone и накрая дали успя?Iphone не е лош телефон,но далеч не е това за което го изкарват и мисля,че Apple много добре го осъзнават.Ако ти знаеше,че правиш нещо много по-добро от конкуренцията,щеше ли да сe превърнеш в патентен трол?
              Attached Files
              Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
              Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
              Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Аз до колкото знам Iphone може да се свързва само с други Iphone през блутута . Сигурно за това не е успял да ти изпрати снимките ...

http://www.youtube.com/watch?v=ZwvtD59t1uM

Нещо не ме впечатли тоя 3D телефон . Сигурно на живо ще изглежда по-ясна картинката
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Аз до колкото знам Iphone може да се свързва само с други Iphone през блутута . Сигурно за това не е успял да ти изпрати снимките ...
                  За гениалния блутут знаем,на пощата се опита да ми ги прати...
                  Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                  Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Е не знам При 4-ката не може да се ъплоудват снимки на някои сайтове до колкото знам , и трябвало да се изпратят на някакъв мейл от където се качвали ... пълна глупост
                    А при 4С няма такъв проблем вече .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
                      След Iphone 3GS,нищо хубаво не видяхме от Apple.Да 4 изглежда добре,но само толкова,създава ти впечатление за солидност,но само докато не го изпуснеш и тогава разбираш,че комбинацията от стъкло и мек алуминий не е най-удачната.Да Samsung правят телефоните си от пластмаса,но според мен това си има и предимствата.Моят S2 за една година е падал на всички възможни страни и единствено има леки ожулвания по страничният кант.Всъщност от многото S2 около мен само на един успяха да му счупят дисплея.Относно удобството при ползване,ще попитам Доко дали си спомня колко пъти опита да ми прати снимки на ГТВ-то от своя Iphone и накрая дали успя?Iphone не е лош телефон,но далеч не е това за което го изкарват и мисля,че Apple много добре го осъзнават.Ако ти знаеше,че правиш нещо много по-добро от конкуренцията,щеше ли да сe превърнеш в патентен трол?
                      Братче не бъркай липсата на интернет. Тогава бях на друг план към оператора и имах лимит на интернета, а от улицата нямаше WiFi. Това беше проблема, че трябваше да се закача за нет. iPhone няма аналог, всичко друго е компромис, точка.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        iPhone няма аналог, всичко друго е компромис, точка.
                        Буахахахах... то бива сектантство ама ча па толкоз
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          iPhone няма аналог, всичко друго е компромис, точка.
                          Как може нещо което е по-добро да е компромис?Но карай да върви продажбите говорят сами за себеси.
                          Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                          Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Повечето продукти на apple използват компоненти на самсунг.
                            В един момент като им писне на корейците от патентните глупости на хамериканците и ще видим от къде ще взимат дисплеи и памети.
                            "
                            1. Новият iPad

Новият iPad е едно от устройствата на Apple, което има части на Samsung в архитектурата си. Според снимки на вътрешността на устройството, публикувани от iFixIt.com, на гърба на 9,7-инчовия LCD дисплей на iPad има сериен номер, който ни кара да си мислим, че това е именно LCD на Samsung .

2. iPad 2 с Wi-Fi

iFixIt.com също така отбелязва, че iPad 2 с Wi-Fi съдържа двуядрен Apple 1GHz A5 процесор с 200MHz bus и 512 MB RAM, производство на Samsung.

3. iPhone 4S

iPhone 4S работи със Samsung DDR2 RAM.

4. iPhone 3G

Според iFixIt.com, чипът в iPhone 3G който носи логото на Apple, всъщност е Samsung ARM базиран процесор.

5. iPod Touch, 3-тото поколение
                            ARM процесорът в това устройство също принадлежи на Samsung.

6. MacBook Air
                            Samsung е една от компаниите, която доставя SSD на Apple за нейния MacBook Air.

7. MacBook Pro с Retina Display

Samsung снабдяват Apple със SSD дискове за MacBook Pro."
                            ...

Comment

• Драго, именно, виж как сам си стигнал до извода, а той е, че apple ползват най-доброто (или ефтино) което се предлага на пазара, и съответно го влагат в една съвършенна сглобка.

п.с. А бе вие как мислите се комплектова един продукт като телефон, кола или нещо което е сглобка от части? Вероятно Самсунг са предложили най-добра цена на търга за компоненти, как мислите BOSCH присъства в Алфа Ромео? И дали това не е "ахилесова пета"?
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 09:08.

Comment

• Съвсем нормално е един продукт да е съставен от компоненти произведени в други фирми . При всички продукти е така , а при електрониката и автомобилостроенето е много силно изразено . Дори и собствени разработки и технологии на повечето фирми се сглобяват от други - фирми подизпълнители . Би било смешно да твърдим например , че ако на болтчетата и нитовете по моделите на Самсунг не пише '' Самсунг " - продукта е боклук или менте
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X