Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    а аз прости му казвам да не си взима четворка, защото не си струва на тези пари ВЕЧЕ

ако изчака за петица - там вече е смислено
    Ето де Стоянчо ми е чел мислите
    Политиката на Епъл е новия модел да идва на цената на предния върхов - демек :
    5 на цената на 4С
    4С на цената на 4
    4 на цената на 3ГС
    А тройките се спират от продажба
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5-4910.php

Само не разбрах от къде измъкнаха спецификация , та и снимка . Уж са ... реномиран сайт за такива работи
      П.С.
      Пише уж unoficial
      Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 09:48.
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Снимки се търкалят из нета отдавна, все пак чарковете ги правят подизпълнители и изтича инфо.
        Характеристиките също се дъвчат от известно време, но докато не излезе на пазара нищо не е 100% сигурно.
        Много зависи как е оптимизирана иОС 6, характеристиките може да са повече от достатъчни за години напред, може да клекне и след 6 месеца.

Като се има предвид за какво ще се ползва, че ще е първата подобна играчка, особена разлика кой ще вземеш не виждам.
        Като ги има и двата пред теб, гледаш и смяташ (кеф и цена).
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• При разлика от около 130-150 лв. мисля , че няма смисъл от по-стария модел ( ако 5-цата остане с тази характеристика и дизайн ) .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            При разлика от около 130-150 лв. мисля , че няма смисъл от по-стария модел ( ако 5-цата остане с тази характеристика и дизайн ) .
            Разликата ще е поне 400 лв... в началото може да достигне и 600.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Ами според Епъл цената ще е като на 4С , но все пак сме България , ще поживеем - ще видим Пък и аз го изпускам с единия договор ( Септември ) и ще мога да го взема към края на Януари чак ... та ще се е поукротил тук вече .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• 4С ще е на цената на 3Г, ама едва ли ще го има по операторите вече, но пък ако има, може да е промоция да се разкарат бройките, това имах предвид.

Comment

• 4 ще е на цената на 3G
                  4S на цената на 4
                  5 на цената на 4S
                  А обикновената тройка се спира от продажба .
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Никога не съм тачил Iphone, но тъкмо си купих 4с и съм адски доволен...адски стилен телефон с много удобни приложения. С две ръце "ЗА". 5-ца няма да има скоро в Бг.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Другата седмица се очаква да покажат NOKIA 920. Windows 8 Mobile Phone и интересна камера ... около 20 mpix.
                      Аз съм леко предубеден към windows 8цата но да видим какво ще излезе.
                      ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        Другата седмица се очаква да покажат NOKIA 920. Windows 8 Mobile Phone и интересна камера ... около 20 mpix.
                        Аз съм леко предубеден към windows 8цата но да видим какво ще излезе.
                        И какво и е интересното на камерата?! Всъщност реално е около 2.5 МП, евтини търговски номера.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          И какво и е интересното на камерата?! Всъщност реално е около 2.5 МП, евтини търговски номера.
                          Цък, чети малко... това не са ти китайчетата от диъл екстрим дето слагат 0.8 и пишат 8 .
                          Има и снимки на 41 Мпкс от 808 (на 38 реално, част от сензора се губи заради 2 та формата).
                          Групирането на пиксели е стар номер, цифровия ми апарат дето не е нов го прави.
                          Така имаш зуум без движещи се части и квадратчета по снимката.
                          Всъщност атрактивното ще е правилното използване на тая технология за снимане в сумрак, там телефоните загиват.
                          Ако не се справят с това, ще е язък за парите дето са похарчили за тая технология.

Всъщност ето и ревю от известен сайт за фотография, със примерни снимки и сравнения.
                          http://www.dpreview.com/articles/808...a-808-pureview
                          Last edited by morfius; d.m.y г., 16:32.

Comment

• Така и така стана въпрос за камери , какво ви е мнението за обективите за Айфон ?
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Ако смяташ, че ще го носиш с теб повече от 2 - 3 пъти тоя обектив, забавлявай се.
                              Но повечето подобни джунджурии обикновено свършват в първото чекмедже.
                              А за парите на някои такива ще си купиш доста прилична сапунерка, дето поне ще може да снима в сумрак и тъмнина.

Comment

• Аз не бих го носил това , даже и без пари да ми го дават
                                Питам с каква цел е направено ? Оптичен зуум , или просто рекламен трик ? Много съм далече от мисълта че телефон ще снима по-добре от нормално апаратче
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X