Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пластмасовите телефони са палстмасови отвън, основните им поддържащи структури не са пластмасови и са вътрешни

айфона за сметка на това е екзосекелетон и тази рамка алуминиева държи телефона цял

моя СГС3 вече мина през такива падания сядания хвърляния и т.н. че не знам как издържа

охлузен е на 2-3 места, но си е здрав дисплея и той е чук - на това отношение което получава е очудващо ненаранен

онзи ден имах възможност да държа петица четири G и моя телефон в ръка едновременно и петицата по лично мое мнение отстъпва по усещане в ръката на четворката, имам чуството че държа дистанционното ми за климатика
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 11:40.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• 5-цата е доста лекичка . На мен ми харесва , защото е матова ... тънка и метална . Можеше да не намаляват толкова теглото , това ми е единствената забележка .
      Онзи ден си играх със Siri-то . Еми ... изкефен съм . В смисъл , работи не като програма , а като човек . Страшно бързо е и дава адекватни отговори . На 3 пъти зададен въпрос '' Как си '' получих следните отговори :
      '' Благодаря , добре съм ... радвам се че съм жива ''
      '' Вече ми попита как съм , но ако държиш пак ще ти отговоря '
      '' Защо пак ме питаш как съм , като така или иначе не те интересува особено много ''
      Лошото е само че иска да му говориш на хубав английски език . Хубавото е , че няма обучение на езика преди използванем като при андроида .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        5-цата е доста лекичка . На мен ми харесва , защото е матова ... тънка и метална . Можеше да не намаляват толкова теглото , това ми е единствената забележка .
        Онзи ден си играх със Siri-то . Еми ... изкефен съм . В смисъл , работи не като програма , а като човек . Страшно бързо е и дава адекватни отговори . На 3 пъти зададен въпрос '' Как си '' получих следните отговори :
        '' Благодаря , добре съм ... радвам се че съм жива ''
        '' Вече ми попита как съм , но ако държиш пак ще ти отговоря '
        '' Защо пак ме питаш как съм , като така или иначе не те интересува особено много ''
        Лошото е само че иска да му говорих на хубав английски език . Хубавото е , че няма обучение на езика преди използванем като при андроида .
        ми то и при мен няма обучение на езика

за мен е ташак и сирито и войс команда на андроида

излишно е
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Ами значи сме свалили някаква гадна програма ... на едно SGS2 искаше обучение ...
          Тия програми са за кеф ... не мисля че вършат кой знае каква работа ... освен да проверяваш резултатите на мачовете
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Е, защо?!
            Аз понякога диктувам СМС-и докато карам и телефона си ги пише учудващо точно
            sigpic

Comment

• Ама на '' инглиш '' ли Кире ? Че аз успях да продиктувам единствено кратки простотии ... може да ми е лош английския
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• На български!
                Казвам "здрасти, наборе", той пише "здрасти нагоре"
                sigpic

Comment

• Еее Кире стига бе )))
                  Сигурно питаш и как се готви дробсърма ))
                  Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:18.
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Е са пак го пробвах - казвам "надолу", той пише "мазол"

Говоря тихо, за това се обърква, ако приказвам нормално на микрофона, пише всичко със завидна точност

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

НО пак казвам, това е СМС!
                    sigpic

Comment

• Ще пробвам довечера . Мазол хаха
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        ми то и при мен няма обучение на езика

за мен е ташак и сирито и войс команда на андроида

излишно е
                        При мен е Google Now и се справя еднакво добре с писането, независимо дали английски или български. Ползвам го често и ме улеснява.
                        Номерът със самолетните билети също работи. Маршрутите и трафикът са удобни, но все още не бачкат в БГ.
                        За гласов отговор, обаче, трябва да питаш на английски.
                        Ако е от значение, става въпрос за стоков JB 4.2.1.
                        Last edited by Pepo; d.m.y г., 13:30.
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Като гледам въйФон 5, и започвам да разбирам, защо Nokia Lumia 920 тежи около 180 грама. С Лумията може и да отрепеш човек

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                          AR 155 2.0 16v SUPER
                          Toyota Corolla 2014 S Premium
                          Moskvich 2140

Comment

• Дам , в комплект с раница върви , за да не ти падат '' гащите ''
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Е как няма да се гъне. Средностатистическите американци са по 140кг. И то главно на задника.Сега и приберете айфона в тесните дънки отзад в джобчето и си представете какво става като се наведе американеца да си вземе диетична кока-кола

Иначе и аз имам сериозен проблем. Не мога да си харесам телефон. Всички андроиди под 400лв. ми се струват смотани, а другите са ми с неоправдано високи цени(сигурно на втория ден ще го счупя). Браузването с ЛУмина не ми допада иначе да съм си взел до сега.

Ако някой има идея трябва ми.
                              - Добра камера- да снима бързо и да не лагва
                              - 3.8-4" екран (не искам телефона ми да е тухла)
                              - андроид
                              - ще се полза само за снимки,разговори и форума на алфа ромео

П.П В близките 2 месеца дали ще излезе нещо интересно, някой има ли инфо по въпроса
                              Last edited by VFTI; d.m.y г., 22:34.
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Е как няма да се гъне. Средностатистическите американци са по 140кг. И то главно на задника.Сега и приберете айфона в тесните дънки отзад в джобчето и си представете какво става като се наведе американеца да си вземе диетична кока-кола

Иначе и аз имам сериозен проблем. Не мога да си харесам телефон. Всички андроиди под 450лв. ми се струват смотани, а другите са ми с неоправдано високи цени(сигурно на втория ден ще го счупя). Браузването с ЛУмина не ми допада иначе да съм си взел до сега.

Ако някой има идея трябва ми.
                                - Добра камера- да снима бързо и да не лагва
                                - 3.8-4" екран (не искам телефона ми да е тухла)
                                - андроид
                                - ще се полза само за снимки,разговори и форума на алфа ромео
                                СГС2.... СГС3
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X