Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тия пък Глобул , Германос и т.н. не могат да докарат един умрял телефон вече 2 седмици ... чак пък такова търсене да има , та оставяш капаро , записваш се и чакаш ... шантава работа . Иначе народа беден
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Тия пък Глобул , Германос и т.н. не могат да докарат един умрял телефон вече 2 седмици ... чак пък такова търсене да има , та оставяш капаро , записваш се и чакаш ... шантава работа . Иначе народа беден
      Някой опитва 1:1 наученото от учебниците по маркетинг?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И на мен така ми се струва .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Някой да се похвали с нещо такова?

http://www.youtube.com/watch?v=v7_AS_9z0IU
          http://www.youtube.com/watch?v=en2qQcbhHLk
          http://www.youtube.com/watch?v=2pLv0hgThfI
          http://www.youtube.com/watch?v=-ZiT8AlhUMQ
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Имаше снимки , че седнали и го изкривили . За мен е малко фалшива история това ... все пак ако го изкривиш се предполага , че ще се спука екрана . На моя човек 5-цата е безупречна във всяко едно отношение , и смея да твърдя , че всичко са слухове и спекулации . Нито се драска , нито прави лилави сияния ...
            Пък ако се криви ще го пишем към екстрите :–)
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Имаше снимки , че седнали и го изкривили . За мен е малко фалшива история това ... все пак ако го изкривиш се предполага , че ще се спука екрана . На моя човек 5-цата е безупречна във всяко едно отношение , и смея да твърдя , че всичко са слухове и спекулации . Нито се драска , нито прави лилави сияния ...
              Пък ако се криви ще го пишем към екстрите :–)
              Бе тези горните никак не ми изглеждаха на фалшива история. Дано не се случва, де.

Comment

• Ама може и да не е фалшиво , все пак е 7-8 мм . дебел телефона и не е невъзможно да се счупи
                Просто ми е странно как стъклото на дисплея понася усукване ...
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Ама може и да не е фалшиво , все пак е 7-8 мм . дебел телефона и не е невъзможно да се счупи
                  Просто ми е странно как стъклото на дисплея понася усукване ...
                  Гледах ги много внимателно + дузина подобни, четох форуми в US. Вижда ми се, че дисплеят не че се усуква - просто рамката се криви. Дано да са инцидентни случаи.
                  И за Nexus 4 реват, че задното пенджере се чупило, ма досега нямам грижи, ба ли га

Comment

• Те за всичко реват ... не знам какви са тия хора . Явно си купуват вещите , за да ги пробват до каква степен са идиотоустойчиви
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Телефончето е чук...това ще е следващата покупка...стария го иска майка ми, отказва се от експерията, която ползва...Ай бил по лесен за използване според нея и по практичен.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Лесно се проверяват такива твърдения и една бърза справка показва, че наистина телефона има проблем с чупливостта на корпуса. Точно при Volume бутона се чупят.
                        http://www.tekcore.co.uk/2012/10/10/iphone-5-bend-gate/

Има доста снимки на такива и не вярвам всички да са си ги счупили нарочно.
                        https://www.google.bg/search?q=iphon...BIbZtAbr0oGoDQ
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• bager нямах предвид нарочно чупене . Аз лично си пазя вещите , не сядам на тях , не ги удрям с чук и т.н. А тия хора все едно не пазят нищо . Без значение айфон , самсунг , моторола ... не пазиш ли - трошиш
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• като чета хората ги кривят като си ги оставят в джоба на панталона, не ги чупят целенасочено или от невнимание

примерно аз както съм дебел и си сложа телефона в джоба на дънките понякога така се опъва, че се чудя как не се чупи

петицата на пипане ми изглежда наистина много по-чуплив от четворката, толкова е тънък и прав, че като нишо можеш да си го изкривиш... ако имаше някоя извивка за повишаване на якостта, може би щеше да е по-добре
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• В интерес на истината и аз съм за нов телефон, та затова оглеждам вариантите. Вълнува ме дет се вика и затова се включих в разговора . Но това(случеите със счупени телефони) не може да е случайно, явно си има някаква слабост в корпуса.
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Добре де , пластмасовите телефони как издържат тогава
                                Аз като държа СГС2 имам чувството че ще се строши в ръцете ми ... пък издържа :–)
                                Наблюденията ми върху айфон 5 са вече от около 3 седмици , и мога да изкажа само положително мнение . Батерия , дизайн , дисплей , дуракоустойчивост , приложения ... всичко му е супер .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X