If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И сензорите със задно осветяване вкарват шум на едро като не им достига светлина, имах един телефон само К800 дето ставаше за снимки.
Ейпъл си просят плюнките с тъпите опити да разкарат конкуренцията, дизайн на таблет например има още във филм от 70 те.
Новия иФон ще е 4", не 4.6"... инак досегашните гонеха унисекс.
Експерия С не е лош телефон, но на Арк а ми са омазали звуковите контроли с 4 ъпдейта... дано не са и там.
Холографски технологии в масово производство още няма, експериментират с излъчватели големи колкото кухненска маса.
Всяка ОС може да се пробие за качване на хакнати приложения, но после може да стане мазало.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Между другото , доста iphone след хакване работели 2-3 месеца и умирали . Дали тия от apple не са вкарали някой умишлен бъг , за да не се хакват телефоните и да си продават приложенията ? Информацията ми я даде пич , който се е занимавал с докарване на iphone , htc и т.н. от Англия .
За първи път чувам...
Освен ако под умиране няма предвид обозване на ОС, това се случва с всяка хакната.
Имал съм го с руутнат Андроид, с хакнат Уиндоус 7 и иОС.
Все пак хакването сваля всички защити, не само тия за софтуер.
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Аз също имах проблеми с моя S2, ама те си произлизаха изцяло по моя вина - за 10 дни го бях преинсталирал към 40 пъти
От както спрях да се заигравам не съм имал проблеми. Държа да подчертая обаче, че никога не съм бил със заводски софтуер и това също води до рискове
За първи път чувам...
Освен ако под умиране няма предвид обозване на ОС, това се случва с всяка хакната.
Имал съм го с руутнат Андроид, с хакнат Уиндоус 7 и иОС.
Все пак хакването сваля всички защити, не само тия за софтуер.
Нямам идея какво има предвид под умиране Едва ли са спирали да работят , сигурно просто са ставали мудни и неприятни .
Кики , на този моя приятел с разтеклия се екран му се получи след преинсталация/ъпдейт или какво е там на андроида , и естествено му отпадна гаранцията и отиде на 270 кинта за дисплей
Екран с ъпдейт не може да се убие... телефона е изпускан/удрян.
Имах познати в ГСМ магазин, и по-оригинални оправдания съм чувал.
А хакването на ОС / бърникането по готвени ромове си крие своите рискове.
И в 90% е безсмислено, просто народа обича да се фука.
Ама то с тия играчки 90% си е точно фукня...
Между другото , доста iphone след хакване работели 2-3 месеца и умирали . Дали тия от apple не са вкарали някой умишлен бъг , за да не се хакват телефоните и да си продават приложенията ? Информацията ми я даде пич , който се е занимавал с докарване на iphone , htc и т.н. от Англия .
Пълни глупости то хора поради някаква причина НЕ-понасящи епълските продукти...
Аз имам същата дилема като тебе - да си взема 4с или да чакам 5цата...
Най малкото защото вече 4,5 години нося в джоба си Айфон 2Г - най първото поколение!
Като излезе 3ката - мислех да го сменя, но тя не ме впечатли с нищо - освен с добавения GPS модул, после 3ГС също го прескочих. Като дойде 4ката - нямах възможност да го сменя, а 4S не е нищо повече от 4... Та чакам да видя 5цата и ще реша.
Но иначе дедо 2G се представя повече от задоволително - продължава да ме кара батерията по 3-4 дни, всичко си му работи, само малко външни1 му вид се позахаби - задния панел има драскотини. Лично аз съм си го донесъл от САЩ и само аз съм го ползвал - сам съм си го джейнал и ънлокнал, сам съм му качвал приложения. За тези 4 години съм обучил над 20 човека как да се справят с Айфоните си...
Ако 5тицата не ме изкефи, нищо чудно да си поръчам за 25$ един нов гръб + за 5$ черното пластмасово капаче на антената и да си го рециклирам в очакване на 6тицата
Единственото неприятно нещо е че не мога да му кача по нов фръмуеър и вече почти не мога да си качвам нови приложения - всички искат поне 4,0...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
марката няма голямо значение в общата борба между смартфоните и имаме познал победителя - това е андроида и всички негови конкуренти колабират /Нокия да речем/.
След избора на ОС , може да се чудим каква марка да вземем, като помним че Сони правят добри телевизори,но за мен не значи , че правят и добри телефони и така по метода на изключването аз лично си взех HTC, за което не съжалявам.Проблема е , че хубавите модели са около 1к, а преди да му свърши гаранцията вече има по-хубави, а той е без пари на пазара 2-ра употреба.Не забравям и факта , че 1 смартфон скъп е равен по цена на 2 до 3 таблета, като добавим че трябва зарядно в колата и още едно на работа - сещате се колко е досадно.Отделно ако не си носите очилата - ще си прочетете съобщенията , ама друг път.Има и плюсове - спестявате 200 лева за навигация.Не препоръчвам смартфон за хора с много говорене или с идея за интернет онлайн постоянно, за първото гсм с яка батерия и ПС за второто.Смартфона е добър за бизнес - хора, които имат много и-майли, обяви он-лайн и подобни.Айфона е назад много от андроида по отношение на безплатни приложения, програми и тн, който си купува телефон по външен вид или щото е модерен скоро ще се почувства много разочарован и най- разочаровани са собствениците на айфона, но трудно човек , който е наринал една торба пари за нещо почти безполезно ще си признае.Ако айфона нямаше митична слава на нещо специално и беше на цената на ЛГ никой нямаше да го купува, но някак си е друго да седнеш в кръчмата и да сложиш гъзарията на масата и всички да ти завиждат, смешното е по-после - след 3-4 позвънявания започваш да скъсяваш разговорите с репликата - аре после ще говорим, че ми свършва батерията
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
А бе любопитно ми е защо притежателите на "Андроиди", или НЕ-притежателите на iPhone яростно го "храните"?
Аз имам подобаващо обяснение на симптома, който никак не е чужд за притежателите на Алфа Ромео, и вечното сравнение с по-скъпи марки автомобили. Както при колите, така и при телефоните вторичния пазар е показателен за качеството на една стока.
п.с. Между другото дъщеря ми спечели телефон Самсунг от игра на производител на кисело мляко, сега чакаме някое HTC от зрънчо, за баба и.
А бе любопитно ми е защо притежателите на "Андроиди", или НЕ-притежателите на iPhone яростно го "храните"?
Аз имам подобаващо обяснение на симптома, който никак не е чужд за притежателите на Алфа Ромео, и вечното сравнение с по-скъпи марки автомобили. Както при колите, така и при телефоните вторичния пазар е показателен за качеството на една стока.
п.с. Между другото дъщеря ми спечели телефон Самсунг от игра на производител на кисело мляко, сега чакаме някое HTC от зрънчо за баба и.
Не ги храня... и те си имат плюсове и минуси, а масово го отнасят заради опитите да се правят на нещо повече от всички останали
Ще спечели я, като имат модели от 50 до 750Е... колко им е на тия организатори да купят 20 тел. по 50Е
Бизнес сметки, предпочитат да продадат И няколко милиона по 50Е, добавък към скъпите модели.
Все пак не всички могат да живеят само на сектантство, някои разчитат и на разнообразие
Или само който има 750Е за ябълка само той да ползва телефон?
Вторичния пазар е показател предимно за клишетата в главите на хората, "гоуфо" беше як до 3 та версия ... народа масово си купува 5 ци и реве, че се трошат алуминиевите чаркове и струват торба пари.
Който си купи айфон на старо, да си чупи главата... за същите пари може да се купи свестен нов смартфон, който ако не си сектант, ще ти свърши същата работа.
За новите, който може да си ги позволи, да си купува каквото ще.
Iphone на старо - това е интересно като се има предвид колко се амортизират батериите на всеки смартфон.
Ми просто ще сменим батерията или не е толкова лесно ?
Ако мерцедес ... :
- изваждаше само по един модел автомобил годишно
- в рекламите си твърдяха , че само техния автомобил има лети джанти
- съдят другите компании за формите на гумите, не може с кръгли щот' те са ги патентовали
- не можете да сипвате гориво от нормални бензиностанции , а само от техните и горивото там е по-скъпо
- акумулатора се сменя само в сервиз разбира се
- автомобила се следи незаконно от интегрирания му gps и данните за това къде ходи се употребяват по всевъзможни начини
- има малки седалки щот видиш ли те знаят колко е средно-статистическия размер на гъЗа, по-големите седалки няма да са по-удобни
- няма волан но пък има едно копче ! Натискаш копчето веднъж - завива на ляво, два пъти - на дясно.
- Газта и спирачката е много модерна - управлява се с пръстите на краката - тъчСкрИнБратО
- лоста за скоростите може да бъде местен където си искате , свързва се по wifi с компютъра на колата. Само внимавайте как го хващате за де загуби обхват ...
Comment