Не случайно споменах функционалност, с IOS с една операция вършиш неща които с други ОС ги вършиш с две. Това спестява време и ти дава удобство.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНе случайно споменах функционалност, с IOS с една операция вършиш неща които с други ОС ги вършиш с две. Това спестява време и ти дава удобство.
п.п. ...и за да не е много сухо една шега: An Apple fan walks into a bar.... Orders the same drink as yesterday, but pays more.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКопиране на URL.
Ето още една гледна точка за рускоговорящите:Apple iPhone 5. Другой взглядlLast edited by rossenvn; d.m.y г., 22:36.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеНищо не ми стана ясно? Къде го копираш и какво му е различното?
Ето още една гледна точка за рускоговорящите:Apple iPhone 5. Другой взглядl
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНе съм противник на Ейпъл, но трябва да призная, че от ползването на различни ОС оставам с впечатление, че IOS е може би най-лошата към момента! Не казвам, че не върши работа, но просто....
Comment
-
я верно дайте пример дето да става по-бързо с iOS-а, щото тоя дето даде павлин е грешен
и като цяло тези митове, че с иОС се работи по-бързо са си това - митове
да не кажа, че с андроида нещата стават обикновено с 1-2 кликания по-малко и можеш да правиш елементарни неща като да си пренареждаш иконите както искаш на колкото искаш екрана по 3-4 различни методам с по 1 клик, и си имаш работен плот, имаш си всички приложения, отделен отдел само за уиджетите (които поне до 4с ги няма на айфона)
и едно от най-малоумните неща на айфона - не можеш основните 4 икони долу да ги сменяш и да си слагаш каквото искаш
за 17ти път го повтарям - не се заблуждавайте , че имате върха на технологията и интерфейса пред себе си... с 500те долара си купувате ябълката и качествената сглобка, а не функционалност... който даде пари за функционалността на айфона просто доказва, че не се е запознал преди да си даде парите, а го е харесал на външен вид заради маркетинг хайп-а, който създавата, и вече пост-фактум си рационализира избора
като си говорим за сапунерки - нека да е лъскава и с ябълкаLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 08:50.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Стоянчо на ифона също с едно движение пренареждаш иконите на десктопа . Като пък задържиш на една икона , започват да '' треперят '' всички и с едно натискане можеш да триеш . Влачиш в папките като на компютър и т.н.
Предполагам , при Андроида не е по различно ...145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСтоянчо на ифона също с едно движение пренареждаш иконите на десктопа . Като пък задържиш на една икона , започват да '' треперят '' всички и с едно натискане можеш да триеш . Влачиш в папките като на компютър и т.н.
Предполагам , при Андроида не е по различно ...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Естествено, че съм ползвал АйФонь - чужд, разбира се, но все пак имам наблюдения и точно заради тези ми краткотрайни наблюдения съм много по-доволен от Андроид
Един приятел, ползващ вече четвърто поколение АйФон, по повод предстоящата поява на 5-цата, наскоро ми каза - всичко е по-добре при Андроид, обаче интерфейса не ме кефи изобщо.... ?!?!?!
Как да обясниш на промит мозък, че интерфейса можеш да го преправиш по сто хиляди начина? Него го кефело, че телефона му изглеждал чист и пригледен, а от Ейпъл били помислили и опростили сложните функции до натискане на едно копче....
Не става ли дума точно за тази функционалност при Андроид - можеш САМ да си нагласяш, каквото, както, колкото и където си поискаш
Ама пък тогава можело да се омаже всичко, като си качиш някой бъгав РОМ и т.н., и т.н.... вода от девет кладенецаsigpic
Comment
Comment