Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Именно пълната свобода и пресонализация на всеки един потребител, според индивидуалните нужди.
    Ако си спомняш, аз това за вкуса го казах много отдавна
    А и не плюя IOS - просто изказвам предпочитанията си към Андроид
    sigpic

Comment

• Аз нямам предвид , че ти плюеш , а като цяло каква е ситуацията
      При IOS нищо ли не можеш да персонализираш ? Аз какъвто и телефон да отворя , все виждам ... иконки Та за мен няма кой знае каква разлика . Разни бързи бутони има там като при старите апарати и това е
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Ми, има някои неща, които не са съществени, докато не започнеш да ги използваш и да разбереш, колко олесняват работата, защото едно нещо не е съществено, друго нещо не е съществено, трето нещо не е съществено, ама като се натрупат....
        Сега не се сещам точно с какво да ти дам пример, т.е. не се сещам за разлики с АйФон, но аз съм направил разни шукаритети по телефона, които на Ейпълката не би могъл да ги приложиш.
        На моя апарат например, директно съм изтрил някои вградени приложения (социални мрежи, безсмислени месинджъри, безполезни програми, и-мейл, който не бих ползвал никога) за да не товарят системата и да не заемат работна памет - телефона работи по-плавно, по-бързо, батерията издържа повече.... Нещо което много хора правят в цели готови РОМ-ове, заедно с други екстри, интересни теми и полезни приложения.
        sigpic

Comment

• Кире при Епъл не можеш ли да триеш програми ? Питам , наистина не знам
          Би трябвало неща , от които нямаш нужда да можеш да ги премахнеш , или поне деактивираш , за да не ти ползват от ресурса .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Май можеш да ги скриеш от екрана, т.е. не ги виждаш, но те си остават в телефона
            sigpic

Comment

• В повечето случаи не можеш да триеш това което производителя е решил независимо от ОС а.
              В Андроид 4 добавиха функция забрани с която премахваш приложението от самостартиране, ъпдейти и менюта.
              Преди това, примерно Сони решили, че ще имаш ФБ приложения, може да не ги ползваш, седят си активни.
              И в иОС и в ВФ7 и в Андроид, всичко е до това какво ти е разрешил производителя.
              Другия вариант при андроидите е смяна на РОМ а, ама това не е за всеки.

Всяка ОС си има начини да стават нещата бързо, въпроса е да и свикнеш и да знаеш какво искаш от нея.
              И при компютрите и при телефоните.
              ОС а е само инструмент все пак.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Ясно .
                А как стои въпроса със пространството за съхранение на файлове ? Когато свалиш дадено приложение , го сваляш инсталирано , или се сваля инстал файл , който запазваш и след това от него инсталираш в определена директория ? Или пък по-удобното - да сваляш инсталирано приложение , без инстал файл , който да ти взима допълнително място ? В този случай пък ако се прецака програмата , ще трябва да я сваляш/плащаш отново , а ако имаш инстал файл - не .
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Ясно .
                  А как стои въпроса със пространството за съхранение на файлове ? Когато свалиш дадено приложение , го сваляш инсталирано , или се сваля инстал файл , който запазваш и след това от него инсталираш в определена директория ? Или пък по-удобното - да сваляш инсталирано приложение , без инстал файл , който да ти взима допълнително място ? В този случай пък ако се прецака програмата , ще трябва да я сваляш/плащаш отново , а ако имаш инстал файл - не .
                  Мисля, че си ги сваля, инсталира и после трие.
                  Маркета пази ИД на всяко нещо, та ако си го плащал веднъж, можеш да го ползваш винаги когато използваш същия акаунт.
                  (Всички мобилни ОС искат акаунт към производителя си за да работят).

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Да, аз съм с руут и мога да трия системни приложения, вградени от производителя.
                    Не веднъж съм омазвал телефона
                    sigpic

Comment

• Щом пази информация за закупена стока , това е много удобно . Няма да пазиш инстал файлове в телефона
                      Кире , терорист кажи как се омазва телефон ? И какво НЕ трябва да се прави Мисля , че подобно инфо ще е полезно тук
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Веднъж изтрих някакъв "Instaler...." реших, че няма да го ползвам - телефона заби и до там. Махнах батерията уж да го рестартирам, ама не пожела да запали.
                        Друг път съм трил системни синхронизации някакви - директно изгасна и край.
                        Всякакви тъпотии съм му правил - на първата седмица от закупуването му сигурно имаше към 40 преинсталации
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Щом пази информация за закупена стока , това е много удобно . Няма да пазиш инстал файлове в телефона
                          Кире , терорист кажи как се омазва телефон ? И какво НЕ трябва да се прави Мисля , че подобно инфо ще е полезно тук
                          В твоя случай не го джейлбрейквай докато не ти се наложи наистина.
                          А ако ти се наложи, намери някой който разбира от айфони и знае как да го направи без да отухли телефона.

Comment

• Аз не съм и мислел да го '' джейл-таковам '' Живи и здрави като го прежаля , тогава
                            Видяхте ли игрите , представени на iphone 5 ? На мен не ми се вярва да докара такава графика ...
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Като дойде на живо тогава ще ги гледам... изобщо цялата мания по нещо дето никой не го е виждал на живо ми се струва прекалена.
                              Може да е много добро, но все пак нека го видим на живо.

Comment

• И аз съм на това мнение . За това съм и против оплюването - не може да хвалиш и плюеш нещо , което никой не е видял
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X