Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "вградения тъч" е разработка на LG, а те са доставчици на дисплея. Смятай кое е маркетинг, кое не.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
      "вградения тъч" е разработка на LG, а те са доставчици на дисплея. Смятай кое е маркетинг, кое не.
      Значи скоро да очакваме ново съдебно дело,но този път Apple vs Lg.
      Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
      Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
      Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Разработка , но за кой ? Все пак всеки прави на някой - нещо . Епъл си плащат - правят им вграден тъч и готово Защо не си го вкараха иначе първо в техен апарат , ами го дадоха на лошите ябълки
        NPP
        Какво дело бе приятелю ? И какви са тия клипчета ала '' мразим всичко , що шава '' . Твои аргументи нямаш ли си , ами ровиш в ю-туб . Можем спокойно да си говорим по темата , ама ще ми закрият акаунта в тубата от ровене ако я караме на видео
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Разработка , но за кой ? Все пак всеки прави на някой - нещо . Епъл си плащат - правят им вграден тъч и готово Защо не си го вкараха иначе първо в техен апарат , ами го дадоха на лошите ябълки
          NPP
          Какво дело бе приятелю ? И какви са тия клипчета ала '' мразим всичко , що шава '' . Твои аргументи нямаш ли си , ами ровиш в ю-туб . Можем спокойно да си говорим по темата , ама ще ми закрият акаунта в тубата от ровене ако я караме на видео
          Какво мразим всичко, що шава. Правят си епичен та*ак със зомбираните им потребители. Да се редиш на опашка за купчина пластмаса и стъкло ..
          "yea yea but they make the coolest adapters"
          Въобще бягам далеч от продукти на компании с подобни политики, а OS-a им със затворена файлова система води до куп неудобства.
          Пък клипчето дето дадоха на някакви хора 4с и им казаха, че е 5 и те "о, много по-бърз, много по-лек, по-добър екран" Общо взето такава е ситуацията при тях. Каквото подадеш на iSheep тва ще ядат.
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Е фирмата ли ги зомбира ? Сигурно всяка сутрин ги карат да пият Icoffee и слагат вътре зомби-джиджафки да им светкат очите ? Сигурно е така , не знам . Това че хората са се вманиачили си е изцяло техен проблем . Никой от тези , които аз познавам , няма да отиде да дреме пред магазин на епъл . Зомбирането си е избор на потребитела , не на производителя .
            П.П.
            Attached Files
            Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 09:17.
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Разработка , но за кой ? Все пак всеки прави на някой - нещо . Епъл си плащат - правят им вграден тъч и готово Защо не си го вкараха иначе първо в техен апарат , ами го дадоха на лошите ябълки

В интерес на истината LG си вкараха вградения тъч първо в техен телефон, или поне в телефон пуснат едновременно с петицата на Епъл. Модела се казва Optimus G... http://it.dir.bg/news.php?id=12011846&nt=10

Най вероятно имат някаква договорка с Епъл, така че дела няма да има - все пак дисплеите на айфоните са ЛГ от доста време насам...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• А нали спрягаха нещо и Шарп относно дисплейте ? И LG i Sharp ли правят и доставят дисплей за Епъл , или едните разработват , другите произвеждат ?
                Optimus G е уникален телефон , но още го няма на пазара .
                Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 09:39.
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Ууухххх недей така бе човек!Точно ми е през едно много специфично място за това какъв телефон ще си купиш!"Какво дело" е един изключително тъп въпрос,ако си запознат дори мъничко с компанията Apple!Всеки си взима каквото си прецени,а даже съм чувал че и Вертута си купуват хората,ама не щото са смарт,а защото са стилни и.т. Тъпото е когато се опитвате да изкарате черното бяло!Iphone 5 е един красив телефон,но общо взето е само това.И хайде да не си говорим точно с теб за клипчета от тубата,че последното ти качено е е...и сектантското.
                  Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                  Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                  Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Като ти е през специфичното място , защо не си пазиш мнението за себе си Аз не съм сектант - ползвам Самсунг в момента . Обаче когато всичко живо плюе против даден продукт , без да го ползва ... ми намирисва на друго сектантство . Наистина ли ти дреме кой кого съди ? Защото на мен абсолютно ми е все тая . А клипчето ми беше в отговор на останалите клипове . Както виждаш , се опитвам да бъда максимално обективен - не плюя по другите телефони , защото всички си имат плюсове и минуси
                    Надявам се , да не се почувстваш обиден по какъвто и да е повод , защото не е това целта ми ... в никакъв случай
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• 'Айде на новата промоция на "Зрънчо".

Comment

• Айде....

https://www.youtube.com/watch?v=XNBP18nrRdw
                        sigpic

Comment

• Кире къв е тоя джедайски меч
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Ролетка Апликейшън
                            sigpic

Comment

• Аз помислих , че някой валяк е минал през него
                              http://www.mobilebulgaria.com/news/2...8A%D1%84%D0%B8

Я скивайте тази статия . Дали в завода са се оакали , или просто така се е случило , или е манипулиран материал от конкуренцията . Аз лично съм склонен да повярвам на последните 2 , защото никъде не прочетох оплаквания от потребители ... но ще поживеем и ще видим
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Яко..., само ако можеше оная ми работа да говори пък аз да слушам.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X