Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А, болна.... виж за мотори да си говорим, може да ми намериш болна тема, ама за ало-ало....
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      А, болна.... виж за мотори да си говорим, може да ми намериш болна тема, ама за ало-ало....
      Така е баце, в неделя го дават топло, ще има каране до Обзор.
      Между-друго айфоня е тестван на писта, направих салто с 40-50км/ч и се приземих на ябълката която беше в джоба, резултата е счупено задно стъкло, но работи без проблем.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 00:00.

Comment

• Пичове голямо плюене по айфоните. Аз никога не съм им бил фен, само нокия ползвах досега. Майка ми премина през няколко Сони-ериксончета и Сонита и мога да споделя, че нищо не става от тях. Закупих си айфонче преди няколко седмици ей така за базик, да го пробвам и ако не го харесам щях да го продам. Еми влюбих се, супер улеснен за ползване, красив, изчистен дизайн. Нз какво толкова не го харесвате.
        Не вярвам, че има някой притежавал го и да не го хареса!!!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          тва като си го мушна в крачола направо ме изкърти меееннн ... голема пародия са избацалия тия идиоти
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Ето една измислица http://www.wirelessemporium.com/p-12...unny-duck-.asp
            Даже и производителите не ги взимат на сериозно, детска радост.

Не знам колко ревностно защиЩавам айфонЯ, ама и вие много готино се дразните.
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Личное знакомство: iPhone 5 в лаборатории 3DNews
              Това е първото ревю на телефона, което намерих. За съжаление пак на руски ))). Най-голямо впечатление ми направи решението на автора да не си го купи?!?! При положение, че винаги дотогава е препоръчвал на приятели да си купуват iPhone. На който му е интересно и разбира руски ще разбере защо.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Аз не разбирам явно руски , та ще помоля за някакъв ... превод , горе-долу ... мерси .
                Относно конектора , който всички така оплюваха :
                Attached Files
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Аз не разбирам явно руски , та ще помоля за някакъв ... превод , горе-долу ... мерси .
                  Това беше някога, сега всичко живо ползва микро ЮСБ стандарта.

Смисъла на статията с 2 думи, по-мощен хардуер, по-добър екран, конектора е двупосочен (ако правилно разбирам няма значение посоката при пъхане), иОС6 има нужда от малко довършване. За собствениците на айфони преди 4С има смисъл от ъпгрейд, за тези със 4С които няма да играят тежки игри или да пускат тежки програми, 4С е все още достатъчно добра алтернатива.
                  Което ме връща на моето мнене преди бая страници, като му дойде времето виж колко ще струват и 4С и 5... хвани ги в ръце... и си направи сметката.
                  Last edited by morfius; d.m.y г., 10:49.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                    Личное знакомство: iPhone 5 в лаборатории 3DNews
                    Това е първото ревю на телефона, което намерих. За съжаление пак на руски ))). Най-голямо впечатление ми направи решението на автора да не си го купи?!?! При положение, че винаги дотогава е препоръчвал на приятели да си купуват iPhone. На който му е интересно и разбира руски ще разбере защо.
                    Не знам автора защо няма да си го купи но аз видях вече 2 източника, които пишат и показват с картинки лошо качество на сглобката на 5цата.
                    Също така картите били зле според потребителите им , а вчера излезе , че камерата снимала на 4mpix вместо 8, при слаба осветеност ... но това било нормално според apple, които потвърдиха хахаха .
                    Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    Аз не разбирам явно руски , та ще помоля за някакъв ... превод , горе-долу ... мерси .
                    Може би не си чувал за факта че от януари 2011 всички смартфони в ЕС са с microUSB конектор. Самсунг не прави изключение. Картинката ти е много смешна но далеч от действителността.
                    ...

Comment

• Автора няма да си го купи 'щото са свършили, остава си със стария телефон, и за собствено успокоение пише глупости.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Автора няма да си го купи 'щото са свършили, остава си със стария телефон, и за собствено успокоение пише глупости.
                        Хехе ... нали пак ще изкарат бре.
                        Това не се отнася само до айфона, а е цялостно разбиране за ИТ ... ако не ти трябва функционалността, защо да набиваш парите за най-мощното?
                        Да не би всички да са със сървъри у дома?
                        Или пак опряхме до фукнята, с играчка за 200-500$
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За съжаление статията е много дълга, за да я преведа. Като цяло той посочва, че е изгубил съществените си предимства в сравнение с Андроид телефоните, като в повечето неща са на кантар. Което съчетано с някои ограничения, които има в операционната система + липсата на гугъл мапс + няколко други неща + малкия като размер екран, прави преминаването му от S3 на 5-цата ненужно. Като цяло казва за него, че е един "безупречен телефон". Малко е противоречиво ревюто, защото изтъква качеството на материалите и сглобката, а в същото време има показано как за часове пада покритието на определени елемнети по корпуса. Казва, че му е малък екрана в сравнение с Андроидите, а после, че този размер е супер удобен - за държане, не за работа. Не му харесва, че не могат да се променят иконите, а в Андроид може да си изнесеш всичко на началния и да не ти се налага да влизаш по менюта. Не му харесва Шири-то - не разбира руски, но това си е личен негов проблем. Камерите на С3 и 5-цата не били много различни като качество и т.н. и т.н....
                          Аз което разбрах е, че ако го вземеш няма да сбъркаш, ако не го - ми пак няма да сбъркаш .

п.п. Цялата тази драма, кой е по-по-най-, ми прилича на тази тема от нашия Форум:
                          АР 159 2.4 JTDm Q4 TI или BMW 325,330xd M-paket, като в ролята на хубавицата 159 влиза iPhone 5, a на грозния германец - SGS3. Признавам, че 5-цата в ръката си не съм държал, а от корееца има доста впечатления .
                          Last edited by rossenvn; d.m.y г., 12:08. Основание: допълнение
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Преди няколко дни разгледах на живо ай фон 5 и първите впечатления са малко разочароващи. Разликата с предшествениците не е голяма. Лично аз очаквах нещо по-различно.

Comment

• След кончината на Стив Джобс ябълката няма да е същата.

Comment

Е фирмата ли ги зомбира ? Сигурно всяка сутрин ги карат да пият Icoffee и слагат вътре зомби-джиджафки да им светкат очите ? Сигурно е така , не знам . Това че хората са се вманиачили си е изцяло техен проблем . Никой от тези , които аз познавам , няма да отиде да дреме пред магазин на епъл . Зомбирането си е избор на потребитела , не на производителя .
                                П.П.
                                Вчера с Токата пихме iBeer на феста и по едно време изскочи един Андроид. Бързо да си признава кой се опита да го зомбира с помощта на зеления
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X