Момчета, моите уважения към техниката - тя улеснява живота на човека и спестява времето, но за съжаление тази енергия и време използваме за глупости и отрицателни емоции.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМомчета, моите уважения към техниката - тя улеснява живота на човека и спестява времето, но за съжаление тази енергия и време използваме за глупости и отрицателни емоции.
Но си мисля, че си в грешка с разсъжденията.
Правилно каза, че техниката спестява време, улеснява живота, но връзката с емоциите и енергията не е отрицателна.
Тук в тази тема лично аз водя безмислена полемика, и естествено осъзнавам, че всяка марка телефони вади качествен продукт, а провокацията която правя е за забавление. С някои от пишещите се познавам лично, и дори на маса се закачаме на тази тема, като не влагам нищо отрицателно.
Не си вади грешни изводи от пиперливия ми стил.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:50.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеОлди, шегувам се.
Но си мисля, че си в грешка с разсъжденията.
Правилно каза, че техниката спестява време, улеснява живота, но връзката с емоциите и енергията не е отрицателна.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение.......... имането развращава хората, както и недоимъка.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМомчета, моите уважения към техниката - тя улеснява живота на човека и спестява времето, но за съжаление тази енергия и време използваме за глупости и отрицателни емоции.
Слагаш чиниите в съдомиялната и докато тя мие ти научаваш няколко изречения на Английски... примерно.
Или в другия случай ги миеш на ръка и научаваш .. нищо.
Сега докато чакаш съдомиялната може да отидеш и да надраскаш колата на съседа, но дали това ще направиш или горното си зависи от теб.
А връзката с темата е :
Виждаш ситуация, която си заслужава да се запази под формата на снимка - дете, роднина, нещо необичайно и т.н.
Ако си от хората ,които си мъкнат постоянно фотоапарат с тях - ок, но ако си от другите имаш 2 варианта:
1. Имаш примитивна нокия без камера и пропускаш момента, а после се ядосваш че не си успял да снимаш.
2. Снимаш с телефона , колкото и лошо да снима...
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕ тука си прав, все се развращаваме.
Не изпадайте в крайности и не избивайте комплекси - все пак живеем в държава със сравнително нисък стандарт на живот, а се гъзареем с някакви артикули последен писък на техниката.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеТи остави тока, ами ако не си пиша в Reminders-a изобщо няма да запомня какво да правя на другия ден.
То от ЕГН-ето бат ДокоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМоже би нещо средно, за да може да имаме средства да поддържаме разсъдъка.
Не изпадайте в крайности и не избивайте комплекси - все пак живеем в държава със сравнително нисък стандарт на живот, а се гъзареем с някакви артикули последен писък на техниката.
Има нещо което може да потдържа такава среда и това е търпението.
Но темата става филосовска, а тук става въпрос гъзария ли е един смартфон, или потребност?
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеТо от ЕГН-ето бат ДокоLast edited by Доко; d.m.y г., 22:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение"Златната среда"
Има нещо което може да потдържа такава среда и това е търпението.
Но темата става филосовска, а тук става въпрос гъзария ли е един смартфон, или потребност?Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:19.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа наистина стана филосовска темата - според мен за много малко хора у нас е потребност, но повечето от тях не знаят как да я използват.
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеОспамихте темата егати !
Кажете в кои марки зрънчо има хандроиди да си пробвам късмета , че не ми стигат парите
Пък iphone-a е прекалено сложен за моето iQ (50).Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеОспамихте темата егати !
Кажете в кои марки зрънчо има хандроиди да си пробвам късмета , че не ми стигат парите
Пък iphone-a е прекалено сложен за моето iQ (50).
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВярно е, че потребност може и да има, но може и да няма, но това все пак е една модерна играчка за "порастнали деца", като на пазара има за всеки джоб и вкус.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment