Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди малко инсталирах Viber на андройд, няма такава простотия. Направено е супер усложнено всичко в сравнение с айфон. И в маркета ми излизат и платени програми, не са безплатни всички...интересно..

За айфон притежателите: инсталирайте си installous и ще дърпате вс праграми безплатно. Няма платени програми през него. Сложих си тъкмо навигация за 70$ в Apple store

p.s. Андройдчето беше на сони, и останах мн разочарован, мн усложнено е направено и самото меню. Нз какво го хвалите толкова! Търсих клип в youtube как да направя една настройка, еми няма. За Айфон има всичко подробно в youtube. Приятно ползване!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз не разбрах Viber ли ти е сложен или Android?
      Твърдението ти доказва само, че навиците са водещи при избора
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Преди малко инсталирах Viber на андройд, няма такава простотия. Направено е супер усложнено всичко в сравнение с айфон. И в маркета ми излизат и платени програми, не са безплатни всички...интересно..

За айфон притежателите: инсталирайте си installous и ще дърпате вс праграми безплатно. Няма платени програми през него. Сложих си тъкмо навигация за 70$ в Apple store

p.s. Андройдчето беше на сони, и останах мн разочарован, мн усложнено е направено и самото меню. Нз какво го хвалите толкова! Търсих клип в youtube как да направя една настройка, еми няма. За Айфон има всичко подробно в youtube. Приятно ползване!
        За андроида няма съпорт, защото адски рядко някой се затруднява с неговите настройки, да не кажа никога.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Помолиха ме да сложа Viber, за да може потребителя на телефона да се обажда чрез него на приятели, които го имат на смартфоните си.
          Доста по сложничко и отнемащо време от айфончето, 10 сек ми отне на ябълката. Четете, прогрмаката е ясна, но самата инсталация през маркета е супер тъпо направена, и отнемаща време.

Незнам какво му е улеснено, но търсих шибаната настройка, която ми трябваше 10 мин из менюто. Като някой идиот. И никакви насоки в нета.
          Досега впечетления от андроитчето: безсмислено усложнен софтуер.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Помолиха ме да сложа Viber, за да може потребителя на телефона да се обажда чрез него на приятели, които го имат на смартфоните си.
            Доста по сложничко и отнемащо време от айфончето, 10 сек ми отне на ябълката. Четете, прогрмаката е ясна, но самата инсталация през маркета е супер тъпо направена, и отнемаща време.

Незнам какво му е улеснено, но търсих шибаната настройка, която ми трябваше 10 мин из менюто. Като някой идиот. И никакви насоки в нета.
            Досега впечетления от андроитчето: безсмислено усложнен софтуер.
            инсталирах Вибер и на айфон и на андроид - еднакво е.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Рус, нещо си се объркал
              Инсталацията от маркета става (обърни внимание!!!) с натискането на два бутона "Инсталиране" > "Приемам и инсталирам"
              После имаш още два бутона за настройване - "More" > "Settings"
              sigpic

Comment

• Нз играй си доста повече от два бутона, а не е като да не съм виждал телефон. Аз самият ползвам в момента два айфона успоредно. Както и да е.
                Не ме кефи нещо. Въпрос на вкус явно!
                Явно крастата "ябълка" я имам вече. Но както казах уникалната навигация на ТомТом за 70$ напълно безплатно през installous.
                sigpic

Comment

• Навик...

За Андроид има една дузина безплатни навигации
                  Last edited by Kuku; d.m.y г., 12:56.
                  sigpic

Comment

• А е стига с тоя тъп Андроид бря...амахахаа...

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Нз играй си доста повече от два бутона, а не е като да не съм виждал телефон. Аз самият ползвам в момента два айфона успоредно. Както и да е.
                    Не ме кефи нещо. Въпрос на вкус явно!
                    Явно крастата "ябълка" я имам вече. Но както казах уникалната навигация на ТомТом за 70$ напълно безплатно през installous.
                    Това все едно сега някой да ме убеди, че кола със скорости е по-добре от автоматик, един път като се качиш на автомата и разбираш колко недъгава е колата със скорости.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 14:26.

Comment

• Неее, батка, това е все едно да ръчкаш скорости на автоматика - няма нужда, обаче ти така си свикнал
                      Вибер за Андроид в никакъв случай не е по сложен за инсталиране от Вибер за Дришняфон, просто Русия се е объркал нещо
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Навик...

За Андроид има една дузина безплатни навигации
                        Около 400 000 са всичките, ако не и повече.
                        Една дузина е = 10?
                        К.М.

Comment

• 12

В крайна сметка горе долу колко са безплатните приложения за ios ? Някой има ли представа ? Не , че ще се използват повече от 20-30 , ама хайде
                          Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 15:12.
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            12

В крайна сметка горе долу колко са безплатните приложения за ios ? Някой има ли представа ? Не , че ще се използват повече от 20-30 , ама хайде
                            Много...

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Около 400 000 са всичките, ако не и повече.
                            Една дузина е = 10?
                            Суско ми ти как намираш адрес бре?
                            То от такъв избор не ти остава време да напишеш улицата която търсиш.

Аааа, сетих се, не ми отговаряй - ти си ги пробвал всички 400000, как можах да се усъмня?!
                            Eдна дузина не е = 10, а е = 12.
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 15:46.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              12

Прав си, сбърках, благодаря за корекцията, но грешката не променя смисъла на написаното от мен.

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Много...

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Суско ми ти как намираш адрес бре?
                              То от такъв избор не ти остава време да напишеш улицата която търсиш.

Аааа, сетих се, не ми отговаряй - ти си ги пробвал всички 400000, как можах да се усъмня?!
                              Eдна дузина не е = 10, а е = 12.
                              Не разбирам връзката между намирането на адрес и приложенията.
                              Има си маркет, пиша ключова дума и готово.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Прав си, сбърках, благодаря за корекцията, но грешката не променя смисъла на написаното от мен.
                                А смисъла какъв е, има 400000 навигации, или 400000 приложения за Андроид?

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                П

Не разбирам връзката между намирането на адрес и приложенията.
                                Има си маркет, пиша ключова дума и готово.
                                Не разбираш защото не четеш, ами се правиш на интересен. Куку каза, че има една дузина навигации, а ти му опонираш, че са 400000.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 15:52.

Comment

Working...
                                X