Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Говориш пълни глупости, сефте.

ЗА ЦЕНАТА СИ ОПЕЛ Е СТРАХОТНА МАШИНКА.
    Дано сега стоплиш.
    Миналата седмица карах Мерива с 1,4 120 коня. Не искам да се заяждам с теб ма изобщо не ми хареса. С нищо не ме впечатли. Може би само това, че задните врати се отварят наобратно я прави малко по-интересна, но като цяло си е пълно дърво. И тия 120 коня са някъде на 10 хиляди оборота сигурно, понеже изобщо не върви за толкова. Сега видях, че струва 31 000 лв. с най-ниското оборудване, което за мен изобщо не е оферта.
    Преди време карахме Голф плюс с 1,2 турбо и пак 120 коня. Не знам колко струва ФВ-то, но едва ли е повече от 4-5 бона отгоре, а бие Меривата по всички показатели. Много по-добра кола е.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Миналата седмица карах Мерива с 1,4 120 коня. Не искам да се заяждам с теб ма изобщо не ми хареса. С нищо не ме впечатли. Може би само това, че задните врати се отварят наобратно я прави малко по-интересна, но като цяло си е пълно дърво. И тия 120 коня са някъде на 10 хиляди оборота сигурно, понеже изобщо не върви за толкова. Сега видях, че струва 31 000 лв. с най-ниското оборудване, което за мен изобщо не е оферта.
      Преди време карахме Голф плюс с 1,2 турбо и пак 120 коня. Не знам колко струва ФВ-то, но едва ли е повече от 4-5 бона отгоре, а бие Меривата по всички показатели. Много по-добра кола е.
      Ти сЯ заяждаш ли сА?
      Да ти дам ли Катъра да видиш що е мощ!?
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Още една новост при iOS 6, вече може да се ъплоудва снимка от телефона във форума.
        Attached Files

Comment

• Суската прави типично по български сравнения.
          Имаш голяма логика приятел, признавам те. Ей затова като видя българин в САЩ имам едно на ум за него, и стоя надалеч.
          От утре започвам да си купувам морени,може да спечеля телефон, че на баба й трябвал втори след айфона
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Още една новост при iOS 6, вече може да се ъплоудва снимка от телефона във форума.
            Брееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееей!
            И от кога така?
            Има-няма няколко години след вафлените подаръци
            Last edited by Kuku; d.m.y г., 01:09.
            sigpic

Comment

• При 4S от както е на пазара се ъплоудват снимки и т.н.
              Въпроса е специално в форума ли може с ios6 или навсякъде ... защото за другите сайтове не е новост .
              Доко , ама си избрал снимка
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Гледам, че и с моята праисторическа Нокия Ц6 става, значи всеки телефон ще го свърши това нещо.
                Attached Files
                Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 08:23.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Идеята му беше да покаже наградата на Морени, ама то щом наградите от зрънчо могат да правят повече от АйФон, СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТАЙ :!!
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Идеята му беше да покаже наградата на Морени, ама то щом наградите от зрънчо могат да правят повече от АйФон, СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТАЙ :!!
                    За форума говоря Кики.
                    От телефона последно се бях пробвал да качвам снимки преди година още с 3gs- а, тогава не стана и чак снощи направих втори опит, но си заслужаваше, почвайте да ядете Морени за закуска.

Comment

• ''Продажбите на дългоочаквания Samsung Galaxy Note II вече започнаха в някои части на света, но първите потребители се сблъскаха с интересен казус - някои от демонстрираните по-рано функции липсват в телефона.''

Тия пък от бързане ....
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        За форума говоря Кики.
                        От телефона последно се бях пробвал да качвам снимки преди година още с 3gs- а, тогава не стана и чак снощи направих втори опит, но си заслужаваше, почвайте да ядете Морени за закуска.
                        Аз реших, че съдържанието на снимката е по-важно от самото й качване
                        Ама то това май го можеха всички други апарати, освен АйФон....

http://www.youtube.com/watch?v=eRKIWfE6Fws
                        sigpic

Comment

• Хахаха негрото как гледаше като пребозало теле на 0:57
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Суската прави типично по български сравнения.
                            Имаш голяма логика приятел, признавам те. Ей затова като видя българин в САЩ имам едно на ум за него, и стоя надалеч.
                            От утре започвам да си купувам морени,може да спечеля телефон, че на баба й трябвал втори след айфона
                            Ти бягаш и то себе си
                            Но това е друга тема
                            Никога въпросът не бива да е "кое е най-доброто", а трябва да е "кое е най-доброто за тези пари".
                            Притежателите на четворката, след покупката на петицата не получават нищо ново освен възможността да говорят стерео с два еднакви телефона на двете уши.

А тази смешка с ъплоуда на снимки във форума доказва колко първобитно е всичко
                            Аз няма да си купя самсунг или нокиа, които ъплоудват, а ще чакам айфон да пуснат тази опция та да ъплоудвам, смех.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Суси , тази опция си я имат още от iphone 4 - демек от близо 3 години . Просто Доко е пробвал с доста стар модел , и там се е искала някаква шантава синхронизация през pc ... предполагам
                              А готино ли е да подпишеш договор - да плащаш 24 месеца по 30-35 лв. за Замзунг , ЕлДжи , Сони ... и след една година да се окаже че цената на новия продукт от същия магазин е точно с 50 % надолу ... а около 20-тия месец на изплащането , да изплащаш 500 левов апарат , като за 1000 ++ левов
                              Все пак сме в България , и повечето хора си купуват смартфони на изплащане . Аз също ще направя така ... по мои си причини
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                Суси , тази опция си я имат още от iphone 4 - демек от близо 3 години . Просто Доко е пробвал с доста стар модел , и там се е искала някаква шантава синхронизация през pc ... предполагам
                                А готино ли е да подпишеш договор - да плащаш 24 месеца по 30-35 лв. за Замзунг , ЕлДжи , Сони ... и след една година да се окаже че цената на новия продукт от същия магазин е точно с 50 % надолу ... а около 20-тия месец на изплащането , да изплащаш 500 левов апарат , като за 1000 ++ левов
                                Все пак сме в България , и повечето хора си купуват смартфони на изплащане . Аз също ще направя така ... по мои си причини
                                Оди си купи гоуфче, че най-малко се обезценява

Да не казвам, че по тая логика компютри не трябва да си купувате изобщо, там понякога за 6 месеца цената е 50% надолу.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X