Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Миналата седмица карах Мерива с 1,4 120 коня. Не искам да се заяждам с теб ма изобщо не ми хареса. С нищо не ме впечатли. Може би само това, че задните врати се отварят наобратно я прави малко по-интересна, но като цяло си е пълно дърво. И тия 120 коня са някъде на 10 хиляди оборота сигурно, понеже изобщо не върви за толкова. Сега видях, че струва 31 000 лв. с най-ниското оборудване, което за мен изобщо не е оферта.
    Преди време карахме Голф плюс с 1,2 турбо и пак 120 коня. Не знам колко струва ФВ-то, но едва ли е повече от 4-5 бона отгоре, а бие Меривата по всички показатели. Много по-добра кола е.
    Вземи си един сигнум с трилитров дизелов двигател и му се порадвай малко.
    Вагените са доста по скъпи от опел.
    Сравни цената на астрата с голфчето с близки по показатели бензинови агрегати. Разликата е близо 15 %.
    При високите класове може дори да е повечко.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Аз компютри имам 2 , и не съм ги сменял никога
      Първия ми е от 1999-та година Още си работи чудесно

За мен е важно обезценяването . Само с Айфон , можеш след 2 години да си вземеш новия модел с минимално доплащане , а не да метнеш Замзунга в шкафа и да дадеш пак 1000++ лв.

И всичко това става не защото са лоши другите телефони , а защото са страшни масовки - не може Сони Експерия да има 10 модела - P , S , J и т.н. Къде е индивидуализма в случая ? Същото е и с Лумиа - 4 модела и Замзунг .

Искам да съм индивидуалист - плащам си за това . След 2 години му свършва гаранцията , продавам и купувам следващия модел с малко доплащане .

Взимам масовката , след 2 години не го продавам , защото никой не го иска . Давам пак един джоб пари и пак взимам масовката . Е що ...
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Хахаха негрото как гледаше като пребозало теле на 0:57
        А гледа ли клипчето за iMac? Виж как реагират околните....
        Ше падна!

http://youtu.be/tmJJoQOAKvw

П.П.
        Нормално е всеки трезвомислещ човек да предпочете да купи телефон на изплащане, вместо в брой, при положение, че разликата в цената е 23,99лв. (конкретно за S2 беше толкова) - 1лв. лихва месечно!!!
        Аз ти казах още в началото на темата - ако чакаш по-новия модел, никога няма да си купиш телефон, а веднага щом купиш нещо, то ще се обезцени главоломно - с техниката в днешно време винаги става така
        Мой приятелкупи плазма за 2200лв. и точно след една година струваше 999лв.

П.П.2
        Едно и също е, Токич - 4S в момента за повече от 600лв. не можеш да продадеш, а преди година струваше 1000лв. на изплащане с договор
        Да приемем, че има едни 10% превес над цените на конкурентите, но за тази разлика предпочитам най-новия модел от друга марка, вместо изостанала огризка
        sigpic

Comment

• Кире именно . Продаваш телефон , ползван над година - купил си го 1000 пари , продаваш го около 700 - приблизително .
          При кой друг е толкова малко обезценяването ? Виж SGS2 и
          SGS3 - перфектни телефони , обаче жълтурите напускаха още 20 модела и сринаха цените на флагманите си ...
          Да не говорим , че Епъл изкупуваха 4S и 4 ако желаеш 5-ца . И то ги изкупуваха на доооста добри цени ! В България не знам , но за Англия съм убеден !
          5-цата може да е много оплювана , но ще бъде ръководен фактор още поне една година . Аз си чакам договора и си взимам 5-ца няма да чакам 5S , защото на 5-цата буксата била малка
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Никога въпросът не бива да е "кое е най-доброто", а трябва да е "кое е най-доброто за тези пари".
            :
            Това обяснява всичко, логика присъща на типичен "изпълнител" и "консуматор".
            Не мога да си представя нормален човек да се радва на стока и предмети насочени към най-малката възрастова потребителска група, или децата. Това с екстрите, фунциите и всичко останало е насочено да подлъгва деца и тинейджъри, още по-показателен е и факта за обезценката която Токата спряга не без основание.
            Очаквайте нови промоции....
            Last edited by Доко; d.m.y г., 10:45.

Comment

Аз компютри имам 2 , и не съм ги сменял никога
              Първия ми е от 1999-та година Още си работи чудесно

За мен е важно обезценяването . Само с Айфон , можеш след 2 години да си вземеш новия модел с минимално доплащане , а не да метнеш Замзунга в шкафа и да дадеш пак 1000++ лв.

И всичко това става не защото са лоши другите телефони , а защото са страшни масовки - не може Сони Експерия да има 10 модела - P , S , J и т.н. Къде е индивидуализма в случая ? Същото е и с Лумиа - 4 модела и Замзунг .

Искам да съм индивидуалист - плащам си за това . След 2 години му свършва гаранцията , продавам и купувам следващия модел с малко доплащане .

Взимам масовката , след 2 години не го продавам , защото никой не го иска . Давам пак един джоб пари и пак взимам масовката . Е що ...
              Е като ти е важно обезценяването, като как си ги купи тия компютри, те за 1 година и 50% не струват
              За Алфите да не говорим ...
              Големия индивидуализъм, играчка за 500$
              Имат много модели защото се целят в по-широка целева група.
              Споко и ябълките ще почнат, чака се до дни Айпад мини, после ще раздуят айфоните и ще пуснат мини версии.

Не те разубеждавам да си го вземаш... кефи те, купувай си го, но не ни убеждавай в това с подобни
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                За Алфите да не говорим ...
                Токата доколкото ми е известно отдавна няма Алфа...

Comment

• Ами компютъра си седи именно заради обезценяването . За какво да го продам , като е купен за 700 долара ? Докато ми върши работа , да си седи .
                  Алфата я купих когато бяха рядки . Сега пак не карам масовка
                  Аз не знам в каква група се целят , но какъв е смисъла от толкова еднакви модели на Сони ( давам тях за пример , защото са ми симпатични - пример http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/producer/52/sony
                  И феновете на тия телефони да ми обясняват , че iphone били еднакви
                  Та те са еднакви от всякъде ! Това не обхваща широк пазар ... това е безумие за мен . Не се опитвам да убедя никой в моята си логика . Просто това е моето виждане и то няма как да бъде променено .
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Ами компютъра си седи именно заради обезценяването . За какво да го продам , като е купен за 700 долара ? Докато ми върши работа , да си седи .
                    Аз не знам в каква група се целят , но какъв е смисъла от толкова еднакви модели на Сони ( давам тях за пример , защото са ми симпатични - пример http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/producer/52/sony
                    Та те са еднакви от всякъде ! Това не обхваща широк пазар ... това е безумие за мен . Не се опитвам да убедя никой в моята си логика . Просто това е моето виждане и то няма как да бъде променено .
                    Лелее не бях гледал модели на смартфони, но това си е гавра с потребителя, или така наречената "реанимация" на продукт който е с отчетен отрицателен приръст в продажбите. Демек, опитват се да съживят мъртвец.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 11:06.

Comment

Ами компютъра си седи именно заради обезценяването . За какво да го продам , като е купен за 700 долара ? Докато ми върши работа , да си седи .
                      Размери, прахо и влаго устойчивост, железа и цени...
                      Това е играчка в телефон, по каква логика може да има 600 вида телевизори или фотоапарати, а да няма телефони не схващам.
                      Ункалност, да бе да ... вземи си оригинално Верту а
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Не ми е практично , а и е много тежко
                        Ако искам тежко - ще си взема лумиа или ноут 2
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Тока, няма как да продадеш 4S на една година за 700лв., защото той струва толкова чисто нов с договор
                          Повече от 500лв. едва ли може да получи някой за стария си 4S
                          В края на миналата година струваше колкото моя телефон - 950лв.
                          Тоест, двата модела са се обезценили приблизително еднакво, само дето S2 е по-УбаФ
                          А за индивидуалност е излишно да говорим при наличие на i-нещо-си у всеки втори в кафето
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Размери, прахо и влаго устойчивост, железа и цени...
                            Това е играчка в телефон, по каква логика може да има 600 вида телевизори или фотоапарати, а да няма телефони не схващам.
                            Ункалност, да бе да ... вземи си оригинално Верту а
                            Морфи, на един производител изобщо не му трябва да произвежда стока която не се котира, това с многото модели е търсене на правилната формула на пазара. Apple са оцелили десятката само с един продукт, съчетание между дизайн, функции и цена. Последното въпреки, че не се харесва от всички, не е определящ фактор, както и Кики споменава по-горе.
                            Всички компании гонят една цел, печалба.

Comment

• Кире , 4S с договор е малко под 1000 лв. в зависимост от тарифния план .
                              2-ра ръка 700 лв. спокойно му се взимат . От чуждоземието ги докарват за по 800-850 лв. новички .
                              Тук в магазина е над 1000 пари .
                              SGS2 излезе доооста след iphone 4S . Струваше 1000+ пари . Сега струва с 400 надолу - нов 2-ра употреба е без пари

П.П.
                              http://globul.bg/bg/iphone_prices.html

Има 4S за 779 лв . ... ама виж с какъв прекрасен договор С масовите тарифи - 20-25 лв си е 1000+ лв дори и с договор .
                              SGS2 -589 лв
                              iphone 4S - 1019 лв
                              С договор 20 кинта на месец ! Евалата Джони Деп ...
                              Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 11:20.
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                А за индивидуалност е излишно да говорим при наличие на i-нещо-си у всеки втори в кафето
                                Всеки втори е взел правилно решение, избрал е по-добрата марка.

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                Кире , 4S с договор е малко под 1000 лв. в зависимост от тарифния план .
                                2-ра ръка 700 лв. спокойно му се взимат . От чуждоземието ги докарват за по 800-850 лв. новички .
                                Тук в магазина е над 1000 пари .
                                SGS2 излезе доооста след iphone 4S . Струваше 1000+ пари . Сега струва с 400 надолу - нов 2-ра употреба е без пари

П.П.
                                http://globul.bg/bg/iphone_prices.html

Има 4S за 779 лв . ... ама виж с какъв прекрасен договор С масовите тарифи - 20-25 лв си е 1000+ лв дори и с договор .
                                SGS2 с 20 левов договор е 589 лв . Е това е срив ...
                                За сметка на това има Самсунг на 40ст.
                                Attached Files
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 11:22.

Comment

Working...
                                X