Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кире , не те убеждавам да даваш луди пари за Айфон
    Както виждаш и аз ще го изчакам през оператор , защото ми е доста по евтино .
    Суси , те сами са се позиционирали . Те си определят цената на колата . Щом има търсене на тая цена , значи всичко е ОК . Като при ябълката е ...
    Това , че аз и ти искаме Бентли за 10 бона , не значи че ще ни го осигурят
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Тази тема просъществува доста дълго време.
      С нормален план от Глобул 4С е на цена малко над 1000лв с договор 2 години.
      От мтел предлагат ако си в биснез група на фирма да ти го продадат за 500лв с договорче отново, но всеки може на биснез група сещаш се!

В щатите се намира нов за 450лв. без договори разни.
      Цената на втора ръка в Бг спокойно достига 750 лв, и хората звънят като луди да го купят. Не говорете глупости за цени като не сте сигурни. Тази марка не се обезценява като другите. Ако не излезе 5с скоро цената ще се запази такава поне над 2 год. Лаптопите на Ябълката са уникални, но цената на приемлив такъв с добър пърформърс започва от 1300-1400$.

Как всички хранят Айфон. А съм убеден, че 85% никога са държали 4-ка в ръцете си. А по малко от 1% са имали допир до 5-цата. Със здраве пичове. Ма гроздете е кисело, като е мн на високо явно!
      Ти пак си дъвчеш едно и също.
      Айфон е хубав, много хубав телефон
      Аз мога да си позволя да го имам. НО НА КАКВА ЦЕНА?
      Тук в БГ.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

S3 във 'Vivacom' е точно 919лв. с едногодишен договор по 5лв. на месец. Телефона общо излиза 979лв. и вие тук искате да кажете, че е по-добре да купите 4S за илядо и кусур пари
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          S3 във 'Vivacom' е точно 919лв. с едногодишен договор по 5лв. на месец. Телефона общо излиза 979лв. и вие тук искате да кажете, че е по-добре да купите 4S за илядо и кусур пари
          Кики, а бе 100 лв за теб пари ли са бре, за една вечер ги изпиваш в дискотеката с приятелки, ко са пра'йш тука?
          Last edited by Доко; d.m.y г., 12:17.

Comment

• 4S не , просто защото вече е доста стар .
            Но 5 го предпочитам пред SGS3 . Без да нищим дизайна , материалите , усещането и т.н.
            Че тогава и обикновена 4-ка предпочитам
            Приятелки вика ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Приятелки вика ...
              Чи с една кой излиза?

Comment

• Да де - много по-полезно изхарчени пари са 100лв. в дискотека, отколкото за АйФон
                sigpic

Comment

Тази тема просъществува доста дълго време.
                  От мтел предлагат ако си в биснез група на фирма да ти го продадат за 500лв с договорче отново, но всеки може на биснез група сещаш се!

В щатите се намира нов за 450лв. без договори разни.
                  Цената на втора ръка в Бг спокойно достига 750 лв, и хората звънят като луди да го купят. Не говорете глупости за цени като не сте сигурни. Тази марка не се обезценява като другите. Ако не излезе 5с скоро цената ще се запази такава поне над 2 год. Лаптопите на Ябълката са уникални, но цената на приемлив такъв с добър пърформърс започва от 1300-1400$.

Как всички хранят Айфон. А съм убеден, че 85% никога са държали 4-ка в ръцете си. А по малко от 1% са имали допир до 5-цата. Със здраве пичове. Ма гроздете е кисело, като е мн на високо явно!
                  Не храним играчката, а ония дето дуят перки с нея

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  iPhone си бе Know-how на Стив Джобс, след него ще се обезличат като Самсунг, Нокия и всички останали.
                  Дано са си водили бележки ... разнообразието не вреди
                  Джобс беше доста силен в маркетинга, наследниците му са на път да се самозакопаят с идеята да се доказват в съда.
                  Като оставим дизайна, полирането и маркетинга, в тоя телефон няма нищо революционно, ОС - на база ФрииБСД (спазвайки като цяло идеологията на Мак ОС), 2Г модула и 3Г модула не е тяхно изобретение (телефони има много преди те да се сетят), 4Г/ЛТЕ сега ще има контра дело от Самсунг (държат част от патентите за целта) и т.н.
                  Да не си намерят белята и с Моторола и Нокия (2Г и 3Г патентите са техни ако не греша).
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Не храним играчката, а ония дето дуят перки с нея

Дано са си водили бележки ... разнообразието не вреди
                    Джобс беше доста силен в маркетинга, наследниците му са на път да се самозакопаят с идеята да се доказват в съда.
                    Като оставим дизайна, полирането и маркетинга, в тоя телефон няма нищо революционно, ОС - на база ФрииБСД (спазвайки като цяло идеологията на Мак ОС), 2Г модула и 3Г модула не е тяхно изобретение (телефони има много преди те да се сетят), 4Г/ЛТЕ сега ще има контра дело от Самсунг (държат част от патентите за целта) и т.н.
                    Да не си намерят белята и с Моторола и Нокия (2Г и 3Г патентите са техни ако не греша).
                    Нещата които изтъкваш вероятно вълнуват само заинтересованите от това, а при нас е чешене на езици и излишна информация (спам) в главите.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Ти пак си дъвчеш едно и също.
                      Айфон е хубав, много хубав телефон
                      Аз мога да си позволя да го имам. НО НА КАКВА ЦЕНА?
                      Тук в БГ.
                      Как може някой да се надува с телефон, стига с такива твърдения. В САЩ всеки има айфон, не съм видял някой да се надува. Хората дават луди пари за джанти, гуми, това дуене ли е. Просто всеки сам решава за какво да харчи парите си. Други харчат и по 200лв на дискотека вечер...пият син етикет...ето това е дуене, а може би начин на живот, като може да си го позволиш.

Ако някой тръгне да се дуе с телефонче, ще ми е меко казано смешно, защото най-малкото ще му се изсмея затова колко струва реално телефона и колко е дарил на глобул, мтел за това да го притежава.

И мене не ме кефят мерцедеси...но това не го отказвам да го карам....ма като немога да си го позволя ми е мн грозен и отвратителен.
                      Attached Files
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Как може някой да се надува с телефон, стига с такива твърдения.

И мене не ме кефят мерцедеси...но това не го отказвам да го карам....ма като немога да си го позволя ми е мн грозен и отвратителен.
                        Сам си противоречиш ... тая играчка от темата повечето писали не им надскача джоба, да ми я сравняваш с автомобил за милионери е малко като - яд ли ви е кво съм гъзе с йФоня, как да не му кажеш йШиип
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Еееее, Рус, има разлика - тук говорим за неща, които можем да си позволим, но предпочитаме други неща по ред причини
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Сам си противоречиш ... тая играчка от темата повечето писали не им надскача джоба, да ми я сравняваш с автомобил за милионери е малко като - яд ли ви е кво съм гъзе с йФоня, как да не му кажеш йШиип
                            Поредния ти хейтърски коментар, стига с тези клиширани изречения.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Нещата които изтъкваш вероятно вълнуват само заинтересованите от това, а при нас е чешене на езици и излишна информация (спам) в главите.
                              Напротив, няма нищо лошо матричния да сподели малко по-компетентно мнение.

---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Поредния ти хейтърски коментар, стига с тези клиширани изречения.
                              Горе му се сопваш за компетентно мнение, тук за хейтърско, изясни какво искаш от темата. Сигурно да си пишеш сам.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Напротив, няма нищо лошо матричния да сподели малко по-компетентно мнение.
                                Добре, разбрахме от къде са крали, кой ги съди, кой са осъдили, бла, бла, информация спам. Нещо конкретно по темата няма ли да споделите?

Суско отстрани изглеждате точно като Алфа фенове които спорят във форума на БМВ и се опитват да кажат на собствениците на немските возила колко са "прости", че за тези пари вие ще си купите две-три Алфи, колко са по-бързи, по-красиви, че даже и по-здрави, ала-бала.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 13:20.

Comment

Working...
                                X