Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Добре, разбрахме от къде са крали, кой ги съди, кой са осъдили, бла, бла, информация спам. Нещо конкретно по темата няма ли да споделите.
    Откъде мога да си купя най-изгодно айфон?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Купих първия Айфон с цел да го продам, нов 4С 16ГБ, черен, фабрично отключен за 265$!! Целта първоначално бе да го продам за повечко, но си пойграх с него и се влюбих в дизайн, пърформънс, и качества. До тогава винаги ползвах Нокиа, и се чудех как толкова време съм бил заблуден. След две седмици купих още един за 275$ същите данни. Днес го дадох на приятелката си, която ползваше Сони смартфон. Нещо и тя смени марката...

За гъзарщина не може и дума да става. И не мисля, че тел за 1000лв е по джоба на всеки българин, което е за мое голямо съжаление. Кофти държава сме затова.
      Пишки не се мерят тук, а само се изтъкват обективни факти. Което си е по-добре си е. Говорихме за цифри, суми...сравнявахте цени на смартфони...В бг вс е изкуствено надуто.

п.с. Гъзар ще съм като направя първия си милион. До тогава съм си обикновен потребител на една страхотна марка, със страхотни качества.
      п.с. суска батка от САЩ естествено, все пак е US марка, но лошото е, че трябва да си там за да стане това!!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Откъде мога да си купя най-изгодно айфон?
        От Техномаркет, ама някой ги беше изкупил вече.

Един приятел има приказка за случая: "Не ги отвивай, остави ги да се потят".

Comment

• извода от темата е:

било бентли та било мазерати... толкова повърхностни и елементарни разсъждения ме притесняват за бъдещето на човечеството

било луксозно... класа... пхьахахаха с телефона ли си купуваш класа, бе рус ?

едно такова тъжно ми става понякога
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Поредния ти хейтърски коментар, стига с тези клиширани изречения.
            Клишетата няколко мнения по-горе... типично за i

йФон обикновено много се харесва на ония дето не отбират, добре са се справили със скриването на сложното под шаренкото. В което лошо няма де, тоя сегмент искаше отдавна играчки които да не му изглеждат като зала в Стар Трек. Лошото дойде като всички се юрнаха на там и забравиха, че има корпоративен и адвансед пазар.
            Какво се случи с Палм, къде отиват Блекбъри (едва се крепят на услугата си)?

Иначе както се казваше едно време - и ние пушим цигарки Кент... познати в САЩ почти всеки вече има.
            500$ от магазина, голямото чудо.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Стоянчо , що да е повърхностно ? Аргументирай се ? Или просто ще се изакаш ? Отговор без аргумент са посредствени за мен ...
              С телефон класа не си купуваш , нито пък с кола . Въпроса е за премиум марки , не изопачавай нещата велики самсунг мастере
              Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 13:40.
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Стоянчо , що да е повърхностно ? Аргументирай се ? Или просто ще се изакаш ? Отговор без аргумент са посредствени за мен ...
                батка аз давах аргументи 10 страници, после видях, че си говоря с касата на вратата и спрях

купил съм си по-скъп телефон от айфон, по редица по-горе изброени причини, и тука кисели гъзета (изкл. доко и теб) ми обясняват, че гроздето ми било кисело уахьаха

като ще сравняваме с коли

все едно някой да ти каже, че понеже си си купил "евтино" ауди рс6 за 250 хилки, а не мазерати за 200, видиш ли си нямал пари...

т.е. Никаква логика

пък самсунг мастъре говори на някой фанатик, грам не ми пука от марката, важен ми е конкретния продукт в ръката
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

едно такова тъжно ми става понякога
                  Тва е щото не сме пили бира с бирено мезе на Мистрала скоро...

Comment

Тва е щото не сме пили бира с бирено мезе на Мистрала скоро...
                    в софия съм дейба...
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Самсунг мастера беше шега надявам се , си я приел за такава
                      А за цените сравнявах 4S и SGS2 , където обезценяването на Самсунга е изцяло плод на компанията , а не на качествата на телефона .
                      Всеки си купува това , което ще му върши работа
                      Твоя телефон - SGS3 е висок клас телефон ! Струва пари , не го дават за една усмивка ... това е флагмана на Самсунг . Да - той е много добър ! Няма да прочетеш нещо по-различно написано от мен .
                      Като цяло политиката на двете фирми - Епъл и Самсунг е коренно различна , за да се сравняват продуктите им ... но хайде , нали са телефони в случая .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

в софия съм дейба...
                        Това обяснява тъжното настроение...

Comment

Това обяснява тъжното настроение...
                          да.... когато през прозореца виждам планината, а не морето се депресирам, ставам комплексар и агресивник безподобен
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

да.... когато през прозореца виждам планината, а не морето се депресирам, ставам комплексар и агресивник безподобен
                            Купи си айфон.

Comment

• В България все за пари става дума, няма да се оправи тази държава никога. Ако си купиш някой по скъп тел и започват неща от рода "гледай го гъзарчето"....стига смешки вече. В бг сме свикнали така.
                              В Чикаго типичния българин е: кара някое скапо бмв или мерцедес на изплащане. Не му остават пари за нищо, едвам плаща вноската, но кара гъзарско бмв или мерцедесче от магазина. Спира пред някое бг заведение и излиза с анцуг-а за социални мероприятия.
                              Тука е същата гъзаршина. Почна се кой бил гъзар, кой се правел на такъв.
                              Как му казваха, а да "български манталитет".
                              Аз приклювам с тая тема, няма смисъл. На автора, купи си айфон, не не давай 2000лв за 5-ца. Мн пари са това. Това не му е реалната цена просто!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Купи си айфон.
                                Aи сега .Промиване на мозъци
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X