Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А каква ще е разликата между хакнат Sygic/iGo/Navigon изтеглен от Андроид форума и същата платена програма, свалена от Андроид маркета?
    И на мен всичко ми работи, имам и добавени скоростни камери/светофари/полицейски постове....
    Last edited by Kuku; d.m.y г., 18:13.
    sigpic

Comment

• Kuku тя разликата не е съществена и се преглътва, в пълна сила влиза поговорката -"На харизан кон зъбите не се гледат".

Comment

• Така де - дори да не е хакнатата навигация, вградената навигация на Гуугъл е безплатна, но изисква интернет.
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          А как става въпросното заплащане ? Цената на продукта се начислява към сметката на телефона , или се използва карта/банкова сметка ?
          Суска точно това имах на предвид - когато имаш нужда от нещо и то ти върши по-добра работа от безплатния аналог - защо да не го купиш . Но иначе само за шаренията ако е , няма смисъл .
          Кредитна карта.
          Имам си пейпал акаунт и става за секунди.
          Ако мразиш кредитни, си направи една виртуална карта.

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

Платих някакъв неизвестен за мен вайспилот
          Във Варна ми се наложи да търся едно лекарство /дефицитно/
          За два часа тази "тъпня" ме разходи безпогрешно до точно 23 варненски аптеки, накрая незнаех изобщо къде ме върти
          Смешното беше, че другата ми навигация /неплатена/, вадеше списък с около 10 аптеки
          Платения вайспилот вадеше списък с над 30-40 аптеки.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Моята навигация ( фабричната ) е доооста оскъдна . То вярно , че в България едва ли има къде да се изгубя , но за градовете върши добра работа .
            Говореща ли е твоята навигация ?
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Моята навигация ( фабричната ) е доооста оскъдна . То вярно , че в България едва ли има къде да се изгубя , но за градовете върши добра работа .
              Говореща ли е твоята навигация ?
              Плътен дамски глас ме навигира.
              Никога не съм вярвал, че едни десет лева ще променят толкова една навигация.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Така де - дори да не е хакнатата навигация, вградената навигация на Гуугъл е безплатна, но изисква интернет.
                Не какъв да е нет, а ултра-мега-хипер бърз нет.
                Така, че не искам повече да ми хвалите неща които не ползвате реално.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Не какъв да е нет, а ултра-мега-хипер бърз нет.
                  Така, че не искам повече да ми хвалите неща които не ползвате реално.
                  В самсунга в 2710 имам гууглемапс с ГПС, това може да се ползва само за ориентация, но не и за навигиране.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    В самсунга в 2710 имам гууглемапс с ГПС, това може да се ползва само за ориентация, но не и за навигиране.
                    Да, но мисля, че спрягаме навигиране от телефон. Това е възможно с качени карти на телефона и позициониране от GPS. Гуглемапс тегли онлайн карти като позиционира през GPS, което практически не може да се ползва от движещ се в автомобил. Това ми бе мисълта за картите на гугъл, подробни са, но стават само да се ориентираш или да се "разходиш"(разгледаш) по-други градове, имат сериозна база данни със снимки.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 19:58.

Comment

• Амииии, моята Гуугълска навигация си ме навигира успешно от доста време, преди да се поинтересувам за други навигации.
                      Пък не е като да получавам някакъв "НАСА-технолоджи" интернет от МенТел
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Амииии, моята Гуугълска навигация си ме навигира успешно от доста време, преди да се поинтересувам за други навигации.
                        Пък не е като да получавам някакъв "НАСА-технолоджи" интернет от МенТел
                        Лъжеш

Кво да ти кажа друго.
                        От три години имам този телефон, с тази навигация/гуглемапса/
                        К.М.

Comment

• Аз пък ям доматите с колчетата...

Comment

Аз пък ям доматите с колчетата...
                            Това отдавна го знам.
                            К.М.

Comment

Аз пък ям доматите с колчетата...
                              Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Това отдавна го знам.
                              Aма я да каже как вади картофите
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Това отдавна го знам.
                                За малко се притесних, че има нещо което не знаеш, мистър всезнайко.

Comment

Working...
                                X