Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Темата ойде в ряката...

Джейлбрейк съм правил преди някои тук да са виждали на живо айфон
    Май само ББ не съм се пробвал да чупя, просто де що ги има около мен са все служебни, а там е мазало със сертификатите.

За онлайн филм, книга или музика пари ще видят само тогава когато получения файл мога да го правя каквото си искам, да ми дават под наем нещо на цената на закупуването, няма да стане. Да се заривам с ДРМ софтуери също.
    За софтуера, което се ползва професионално се плаща (било лично някои неща на телефона или вкъщи), било от фирмата.
    Разните дивотии дето са за проба или гавра, както и М$ пакетите ... ще почакат, най-малкото докато и у нас започнат с нормалните цени (пакет 3 ОС и 3 Офиса за 59$ напрмер каквито съм виждал на други места).
    Линукс, за десктоп... не мерси, пробвал съм.
    За игрите, напоследък играя предимно онлайн такива... там абонамента си е част от схемата.
    Но там е ясно за какво се плаща, поддръжка и развитие.

Изобщо в търговските схеми е крайно време да се наместят малко нещата.
    Примера с навигацията е добър, имам хардуерна такава, на телефона искам да сложа същата (за всеки случай, ако не нося другата), трябва да я платя втори път... е няма да стане.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Поздравче за Доко

Лелееее, т'ва къде го продават, искам го....

Comment

• Първоначално публикувано от morfius
        Примера с навигацията е добър, имам хардуерна такава, на телефона искам да сложа същата (за всеки случай, ако не нося другата), трябва да я платя втори път... е няма да стане.
        Това за кое? Ябълка или по принцип?
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Лелееее, т'ва къде го продават, искам го....
          http://www.ellos.se/

само ей тука го продават
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Темата ойде в ряката...

Джейлбрейк съм правил преди някои тук да са виждали на живо айфон
            Май само ББ не съм се пробвал да чупя, просто де що ги има около мен са все служебни, а там е мазало със сертификатите.

За онлайн филм, книга или музика пари ще видят само тогава когато получения файл мога да го правя каквото си искам, да ми дават под наем нещо на цената на закупуването, няма да стане. Да се заривам с ДРМ софтуери също.
            За софтуера, което се ползва професионално се плаща (било лично някои неща на телефона или вкъщи), било от фирмата.
            Разните дивотии дето са за проба или гавра, както и М$ пакетите ... ще почакат, най-малкото докато и у нас започнат с нормалните цени (пакет 3 ОС и 3 Офиса за 59$ напрмер каквито съм виждал на други места).
            Линукс, за десктоп... не мерси, пробвал съм.
            За игрите, напоследък играя предимно онлайн такива... там абонамента си е част от схемата.
            Но там е ясно за какво се плаща, поддръжка и развитие.

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Това за кое? Ябълка или по принцип?
            Куку не си в час бате, както и Морфи който може да е джелбрейквал, но не е плащал приложение на ябълката.
            Един път закупен и платен продукт от Ейпъл Стор остава твой завинаги и може да го копираш многократно без да плащаш повторно.
            Но вие ги разбирате работите по-добре, какво да ви обяснявам аз на вас? ....

Comment

Куку не си в час бате, както и Морфи който може да е джелбрейквал, но не е плащал приложение на ябълката.
              Един път закупен и платен продукт от Ейпъл Стор остава твой завинаги и може да го копираш многократно без да плащаш повторно.
              Но вие ги разбирате работите по-добре, какво да ви обяснявам аз на вас? ....
              Май не разбра за какво иде реч... това с продукта и акаунта работи и в Гугъл стора и в МС стора.
              Но я го прехвърли тоя софтуер на друго устройство извън нишата (акаунта му поне) да те видим?
              За ДРМ музички, филми и книги да почвам ли?
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Май не разбра за какво иде реч... това с продукта и акаунта работи и в Гугъл стора и в МС стора.
                Но я го прехвърли тоя софтуер на друго устройство извън нишата (акаунта му поне) да те видим?
                За ДРМ музички, филми и книги да почвам ли?
                Теб те мислех за по-умен.
                С един акаунт ти как мислиш, от едно устройство ли можеш да влизаш?
                При андроид може и да е така, не съм запознат.
                Давам ти конкретен пример да схванеш:
                Купувам навигация tomtom за цяла Европа на цена(няма значение) която плащам през моя акаунт. Един път изтеглено приложение, без значение платено или безплатно, остава на склад който ми архивира до 5 GB FREE, услугата е iCloud.
                От тук нататък аз мога на произволен айфон да си вкарам акаунта, и само при наличието на интернет, да сваля повторно tomtom навигацията.
                Този процес може да се повтори на безброй телефони, или казано по друг начин, мога да правя подаръци, мога да продавам за 5 лв, а бе каквото си искам това правя с приложенията които са на моя акаунт.
                А никой не може да ме убеди, че една кракната (безплатна) навигация работи като платена такава. Това се отнася за всички приложения и софтуер който ползвате.
                Като ви чета мненията за айфон, оставам с дълбоко убеждение, че сте само едни теоретици в материята на ябълката, за това ще ви замоля да не изказвате неадекватни мнения.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 12:45.

Comment

• Нещо не се разбрахме, но както и да е....

Защо да не може хакнатата навигация да работи като платена? Кое е различното?
                  sigpic

Comment

• Доко значи можеш да си сложиш сим картата в мой апарат , да си влезеш в акаунта и да сложиш навигацията ( платената ) на моя апарат ? Ако е така , е супер ...
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Нещо не се разбрахме, но както и да е....

Защо да не може хакнатата навигация да работи като платена? Кое е различното?
                      На жена ми телефона е джелбрейкнат, свалям всичко безплатно (кракнато), моя е отключен и може само free soft. или плащам . Имаме доста еднакви приложения, разлика има която всъщност може да се преглътне, както споменах - на харизАн кон не гледайте зъбките.

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Доко значи можеш да си сложиш сим картата в мой апарат , да си влезеш в акаунта и да сложиш навигацията ( платената ) на моя апарат ? Ако е така , е супер ...
                      Не е нужно да си слагам сим картата, глобул, мтел, или виваком нямат никакво отношение, в сетинг пиша моя акаунт и вкарвам моята парола.
                      Ха, а бе както казва моя приятел, не ги отвивай......
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 13:02.

Comment

• Доко, това някаква иновация на Apple ли е ?
                        sigpic

Comment

На жена ми телефона е джелбрейкнат, свалям всичко безплатно (кракнато), моя е отключен и може само free soft. или плащам . Имаме доста еднакви приложения, разлика има която всъщност може да се преглътне, както споменах - на харизАн кон не гледайте зъбките.

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Не е нужно да си слагам сим картата, глобул, мтел, или виваком нямат никакво отношение, в сетинг пиша моя акаунт и вкарвам моята парола.
                          Ха, а бе както казва моя приятел, не ги отвивай......

И като е така що не сложиш на жена си твоя акаунт и твоята парола?

Много си в грешка бате!
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Умниците на бАте.
                            А бе Светко, от къде мислиш знам как става?
                            Спирам да репликирам теоретици, почвайте да четете ако нещо ви интересува, не търсете "топлата вода", тя е открита.

Comment

• Да де, ние отдавна ползваме топла вода
                              sigpic

Comment

Умниците на бАте.
                                А бе Светко, от къде мислиш знам как става?
                                Спирам да репликирам теоретици, почвайте да четете ако нещо ви интересува, не търсете "топлата вода", тя е открита.

Искрено се надявам гордостта да ти пречи да си признаеш грешката.
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Working...
                                X