Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• това същото за което го говориш докич си го имат и другите системи
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      За да не давате пари за глупости - Андроид

П.П.
      И спрете с тия цитати на свинята....
      Хахаха, доживях и кукумицина, да ползва игнор функцията.

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:07 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Теб те мислех за по-умен.
      С един акаунт ти как мислиш, от едно устройство ли можеш да влизаш?
      При андроид може и да е така, не съм запознат.
      Давам ти конкретен пример да схванеш:
      Купувам навигация tomtom за цяла Европа на цена(няма значение) която плащам през моя акаунт. Един път изтеглено приложение, без значение платено или безплатно, остава на склад който ми архивира до 5 GB FREE, услугата е iCloud.
      От тук нататък аз мога на произволен айфон да си вкарам акаунта, и само при наличието на интернет, да сваля повторно tomtom навигацията.
      Този процес може да се повтори на безброй телефони, или казано по друг начин, мога да правя подаръци, мога да продавам за 5 лв, а бе каквото си искам това правя с приложенията които са на моя акаунт.
      А никой не може да ме убеди, че една кракната (безплатна) навигация работи като платена такава. Това се отнася за всички приложения и софтуер който ползвате.
      Като ви чета мненията за айфон, оставам с дълбоко убеждение, че сте само едни теоретици в материята на ябълката, за това ще ви замоля да не изказвате неадекватни мнения.
      Ще има ограничение за две-три устройства.
      Елементарно е.
      Съгласен съм с матричния, трябва да може да се ползва и чрез други устройсва.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        това същото за което го говориш докич си го имат и другите системи
        Именно!
        Коментирахме го още преди няколко страници

А те ТУКА го пише още в първото изречение
        sigpic

Comment

• самсунг се представят добре благодарение на галакси с3

http://www.capital.bg/biznes/kompani...ref=akcentmenu
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• http://www.nytimes.com/2012/10/02/bu...bing.html?_r=0
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              тези класации са интересни за четене ,но не са много меродавни, защото са съчетание от няколко критерия, чиято корелация не винаги е доказана

apple и coca cola че са върха, това никой не го оспорва... брандинга там е наистина много топ ноч
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Теб те мислех за по-умен.
                С един акаунт ти как мислиш, от едно устройство ли можеш да влизаш?
                При андроид може и да е така, не съм запознат.
                Давам ти конкретен пример да схванеш:
                Купувам навигация tomtom за цяла Европа на цена(няма значение) която плащам през моя акаунт. Един път изтеглено приложение, без значение платено или безплатно, остава на склад който ми архивира до 5 GB FREE, услугата е iCloud.
                От тук нататък аз мога на произволен айфон да си вкарам акаунта, и само при наличието на интернет, да сваля повторно tomtom навигацията.
                Този процес може да се повтори на безброй телефони, или казано по друг начин, мога да правя подаръци, мога да продавам за 5 лв, а бе каквото си искам това правя с приложенията които са на моя акаунт.
                А никой не може да ме убеди, че една кракната (безплатна) навигация работи като платена такава. Това се отнася за всички приложения и софтуер който ползвате.
                Като ви чета мненията за айфон, оставам с дълбоко убеждение, че сте само едни теоретици в материята на ябълката, за това ще ви замоля да не изказвате неадекватни мнения.
                Едно си баба знае...
                Налей тая навигация (или поне картите и) на хардуерен ГПС да те видя (може и обратното, от хардуерен на телефона)
                Колко айфона ще носиш с теб, 5?
                Идеята на това което говоря не е миграция на данни/софт, а нещо което си платил да можеш да ползваш на друг тип устройство, музиката например да я пусна директно в колата (без да бода айфоня на док в нея), да ползвам ъпдейтите и на хардуерния и на телефонния ГПС, да си чета книгата на телефона или на компа или на рийдър... да продължавам ли?
                И изобщо не идеше реч за прехвалените ви гризани ябълки, а за цялостната концепция на тия пазари напоследък.

За кракнатия софтуер зависи как се краква, някои просто се лъжат, че са платени, работят еднакво... други се омазват, като на компа е бре, не зависи от ОС а.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Примера на Брус Уилис - инвестирам в музика от АйТюнс едни 20 000 $ и като се сапукясам след време кво става с музиката, за която съм платил? Нищо - отива си в АйТуня, щото разбираш ли си бил платил правото да я ползваш и не може да се завещае като цялата ти друга собственост. Един вид плащаш наем за нещо, което уж ти продават.... ае що не си заврете ябълката там където слънце не огрява!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Добре де , а музиката не можеш ли да я мяташ на I-устройство без да я плащаш - сиреч да я копираш от pc-то в itunes и после в iphone/ipod/ipad ?
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      Примера на Брус Уилис - инвестирам в музика от АйТюнс едни 20 000 $ и като се сапукясам след време кво става с музиката, за която съм платил? Нищо - отива си в АйТуня, щото разбираш ли си бил платил правото да я ползваш и не може да се завещае като цялата ти друга собственост. Един вид плащаш наем за нещо, което уж ти продават.... ае що не си заврете ябълката там където слънце не огрява!
                      То да е само там... нали за това говоря като цялостен недостатък на електронните продукти, всеки гледа да ти продаде едно и също колкото се може повече пъти.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Добре де , а музиката не можеш ли да я мяташ на I-устройство без да я плащаш - сиреч да я копираш от pc-то в itunes и после в iphone/ipod/ipad ?
                        Тока не се подвеждай по злобните коментари, явно в окото на кризата са под напрежение и пишат глупости.

Comment

Добре де , а музиката не можеш ли да я мяташ на I-устройство без да я плащаш - сиреч да я копираш от pc-то в itunes и после в iphone/ipod/ipad ?
                          Ся ако ти кажа, че не може, ще се откажеш ли от огризка?
                          sigpic

Comment

• Не знам
                            Най-вероятно не , защото музика през телефона никога не съм слушал
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Тока, може естествено. Качваш си музика без проблеми от компа.
                              Има една апликация ProTube, слушаш си музичка в Youtube, харесва ти песен, можеш безплатно да си я смъкнеш под формата на мп3 или на клип. Квото ти сърце иска.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Одеве си "поиграх" малко с един iPhone 5. Приятен е ... спор няма. Но една от основните причини, поради която разкарах моя неотдавна и тук е налице. Няма шибано радио. Е кво толкова им пречи да турат един ФМ да ги еба в американците. Може би щото нема как да искат пари за него ... и за това, което предлага тази екстра, дето я има и в телефон за 10 лв ?!

А цената .. цената .. към 2 бона. Моят колега го беше взел за 1950 лв. Просто беше излишно да му казвам, че не е добре с главата. Само дето не си беше сложил надпис на ризата "Ползвам телефон за 2 бона !" .. егати еуфорията.

Както и да е. Направихме кратка сравнителна характеристика спрямо моята XPeria .. и ето резултатите :

- по-шибан дисплей на iPhone 5
                                - по-шибана батерия на iPhone 5
                                - по-шибана резолюция на iPhone 5 (няма HD 720p)
                                - по-шибана OS .. Sony-то е в пъти по-бързо с двуядрения процесор на 1.5 GHz,рамта от 1GB и сандвича - 2 игри тествахме, няколко други приложения, които имат аналог и за двете операционни системи .. еми Сонито зареждаше поне 2 пъти по-бързо
                                - за GPS-a немам думи .. ебати и студения старт - 2 минути по часовник
                                - радиото го споменах по-горе
                                - не знам как е калибриран тъчскрийна на iPhone 5, но определено има какво да се желае от към прецизност
                                - камерата на Sony e далеч, далеч, ама много далеч по-добра от тази на айфоня, Sony са пионери, доайени и не знам си още какви в производството на сензори за видеонаблюдение, фото, камери и квото се сетите още. На айфоня камерата на тъмно просто можете да забравите, а контражура ще ви побърка.

Та в общи линии е това. Мога да си позволя телефон за 2 бона, само, че това за мен са пари на вятъра. Такова "бижу" не ми е необходимо. Но определено съм на мнение, че цената на iPhone 5 реално не трябва да е повече от около 700 лв. Просто ми е чудно с какво този телефон ще оправдае тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗСРАМНА стартова цена. И така .. който е фен на ябълките да скача ... Apple нямат нищо революционно като компания, даже компютрите им вече са с Intel платформа и ползват Windows .. ако говорим за индивидуализъм, то Apple не се броят. Отдавна изгубиха своята индивидуалност .. в момента за мен лично са един от многото асемблатори.
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X