If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ааа, накупил съм няколко кашона морени, мойте плющат мощно да ми събират кодове за самсунга, и кучето прояде чак...жена ми качи 3 килограма от 3 дни насам, дъщерята за седмица уви питона... а кучето се блъска в ръба на дивана, не може да отскоче... мухахахааа
Що мъчиш хората, прати ми два кашона и ще ти върна само кодовете.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Що мъчиш хората, прати ми два кашона и ще ти върна само кодовете.
Вяра неам на никой, сам ще си ги ям, а другата седмица лично ще иЗтествам две три петички, ще ги сборя с ксперията на колежката, ама още от сега знам резултата като я гледам как я блъска в ръба на бара от време на време, като я захапе кравата...
Доко да ти пратя 20-30 кода тогава
Няма да изтезаваме жени и деца сега я и то само за един Самсунг
То няма нужда да го тепаш с тухлата айфоня просто може да го пуснеш на земята или да го подхвърлиш на кучето да си играе с него
Абе те хората още я мислят за сериозна темата и се надъхват да дават акъл ама ти пък що се палиш
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Най-добрият мобилен телефон дет съм имал е един Алкател дет не му помян модела даже,те и от Алкател не го помнят,ползвах го над 5 години и не губеше обхват почти никъде.
Аааа за обхват и батерия на GSM не ми говори .
Виж мобифоня навремето не губеше обхват никъде и батерията му държеше по седмица-две .
шшшш алооу
как ши кажеш на топ айфоня-5 джиджавка бре каун
дип че на бат ти Доко са му заети ръцете да чопли фафли и да сбира кодове иначе да видиш какво щи четат очите
А случайно да си спомняте колко струваше въпросния мобифон?
е па колко
пак беше 2-3 заплати
ама не го даваха в зрънчо щото веднага се познаваше по грамажа
шшшш алооу
как ши кажеш на топ айфоня-5 джиджавка бре каун
дип че на бат ти Доко са му заети ръцете да чопли фафли и да сбира кодове иначе да видиш какво щи четат очите
Бат Доко остай гу настрани,он си га рупа ябучката ползотворно......само мастика нема в неговата ябълка.
45 000 драхми........един от най-евтините беше.
говорим за 1998
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Ми на мен ми беше по-малко от четвърт заплата тоя Бакател.
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Бат Доко остай гу настрани,он си га рупа ябучката ползотворно......само мастика нема в неговата ябълка.
Момченца за бенефон голд и бенефон сигма говоря.
Знаете ли цената в момента който се появиха на пазара и обхвата беше само около ЦУМ в София?
За тези времена ви говоря, GSM-a още не беше се появил тука.
Годината мисля бе '95, а може и '94.
И можеше да се обадиш на не повече от двама трима себеподобни
Да не говорим че и за самоотбрана можеше да се ползва за разлика от I-5
oooups
Тамън щях да питам, какви мобифони 1998г., като имам GSM от 1999г., ама се сетих, че те точно тогава ги сменяха
И все пак - 200лв. за СИМ беше да-си-ебе-франко-магарето
А мобифоните струваха колкото АйФон в деноминирани пари
Comment