Известие
Collapse
No announcement yet.
Iphone дилема
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Малко крайно мнение.
Пазарът си е пазар и той рядко греши.
Щом едно нещо се продава дори на тази цена много, то не бих си позволил да твърдя, че не е най-доброто на пазара.
Съгласен съм само, че цената му е завишена, но не и че сони и самсунг го превъзхождат."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Защо да е завишена ?
Колко му е цената в САЩ ? Назаде русия и Доко бяха споменали някаква цифра .
Като сложиш експортни такси , мито ,един двама прекупвача +%печалба и нещата си идват на място .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЗащо да е завишена ?
Колко му е цената в САЩ ? Назаде русия и Доко бяха споменали някаква цифра .
Като сложиш експортни такси , мито ,един двама прекупвача +%печалба и нещата си идват на място ."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Спор няма .Бранда си е сума .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНай-ми харесват коментари в стил "юноша бледен" като на Дистефано, лишени от съдържание празни приказки.
Та, току-що хапнах морена, някой иска ли да му кажа кода?
Боянсера Ви го каза много правилно ... "там дето не огрява слънцето" ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеГ-н Гларус ... ше се обиждаме ли ? Написъл съм това, което съм видял и тествал.
Боянсера Ви го каза много правилно ... "там дето не огрява слънцето" ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМалко крайно мнение.
Пазарът си е пазар и той рядко греши.
Щом едно нещо се продава дори на тази цена много, то не бих си позволил да твърдя, че не е най-доброто на пазара.
Съгласен съм само, че цената му е завишена, но не и че сони и самсунг го превъзхождат.
Аз дадох ... как да кажа ... точни цифри. Сега 2 е по-голямо от едно, пък нека 1 се продава повече. Най-доброто не е най-скъпото, или най-рекламираното. Маркетингът на Apple вероятно е бетон, въпреки, че аз лично не съм попадал на такъв тук.
Спонсорирам всякаква икономика различна от американската ! След време примерно ако намерят големи залежи на петрол в България и тука ще ни дойдат "на гости" с армията както в Ирак.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДоки, ти все пак мислиш, че е по-добре да платиш една торба пари за нещо, което всички останали получават (че някои получават и повече) за двойно по-малко пари или направо безплатно
Оффф....Last edited by Доко; d.m.y г., 21:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПич стига си хейтвал, ами като си от Пазарджик извикай Токата, и като си такъф капацитет-тестер му го изтествай на него, ама го сравни с тая смешна ксперия.
А и пето .. както многократно споменах в темата .. iPhone съм имал, и в момента имаме даже само че на жената 4S e нейния. Не хейтвам.
И шесто двата телефона един до друг немат общо. Показателите и начина на работа говорят само в полза на Sony-то.
Samsung-a между впрочем ги изпреварва и двата във всички дисциплини .. говоря за S3 конкретно.
Аpple нямат флагман в този технически отрасъл. Всъщност Моторола е доста по-качествен и надежден продукт от този континент.
---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
Абе като за петък вечер явно ше се позабавляваме ... нищо лично към никой от колегите тука ..
Поздрави на всички .. уважавам мненията на всички .. въпреки, че с доста не съм съгласенAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНай-ми харесват коментари в стил "юноша бледен" като на Дистефано, лишени от съдържание празни приказки.
Та, току-що хапнах морена, някой иска ли да му кажа кода?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПритежателите на айфон не хапват ли сникърс или баунти, какви са тези нискобюджетни морени.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:28.
Comment
Comment