Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Факт - вчера ми се обади приятел, който отговаря за маркетинга и ПР-а на Версаче в България, за да ми иска телефона на брат ми, който е редактор в Максим. Накратко, някакъв 20-годишен гъз си купува ризка с камъчета Сваровски за 2500 лв и иска да се снима в Максим с нея. Готов е да си плати. Баща му искал да го направи известен на каквато и да е цена....

Ебем ти све!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• По тая логика как Самсунг си повярваха и сложиха цена от над 400 евро за SGS3 mini ? Апарата е много по-слаб от SGS2 , но все пак ще има балъци които да дадат толкова много пари за мини сапунерката ...

П.П.
      Явно Нокиа от Лумиа серията също като Айфон не се конектва с други устроиствапрез блутуут . Също така изисква синхронизация с компютър ... може би windows phone е виновен за това ?
      http://www.mobilebulgaria.com/mobile...okia-lumia-800

Прочетох коментарите ...
      Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 11:35.
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• http://9gag.com/gag/5579495

поздрав за всички Айфенове
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          По тая логика как Самсунг си повярваха и сложиха цена от над 400 евро за SGS3 mini ? Апарата е много по-слаб от SGS2 , но все пак ще има балъци които да дадат толкова много пари за мини сапунерката ...

П.П.
          Явно Нокиа от Лумиа серията също като Айфон не се конектва с други устроиствапрез блутуут . Също така изисква синхронизация с компютър ... може би windows phone е виновен за това ?
          http://www.mobilebulgaria.com/mobile...okia-lumia-800

Прочетох коментарите ...
          За 400 Е ще си гледат работата от Самсунг... Сони със същите характеристики е 250 до 300Е (Neo L & Xperia P)

Уиндоус фоун 7 не може да ползва блутут за дейта връзки... говори се, че в 8 това е оправено.
          Не се знае още в 7.8 какво ще става (ъпдейта за старите телефони с Уиндоус 7) ... защото в него ще влизат някои софтуерни подобрения от 8.
          Е ще почакаме до 29 ще видим...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Преди няколко дни си купих Iphone 5 от UK. Не ми хареса, продавам го, ще си ползвам 6310-тката...
            www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Уиндоус фоун 7 не може да ползва блутут за дейта връзки... говори се, че в 8 това е оправено.
              Не се знае още в 7.8 какво ще става (ъпдейта за старите телефони с Уиндоус 7) ... защото в него ще влизат някои софтуерни подобрения от 8.
              Е ще почакаме до 29 ще видим...
              Така е. реално погледнато, няма смисъл да се купува сега Windows Phone 7.x , просто няма смисъл. Подобренията и добавките в 8цата , ще са много повече. Да не говорим, че хардуера ще е и много по-различен. т.е телефон със 7цата, не може по никакъв начин да тръгне на него 8ца.

Windows Phone 7 си беше чиста реклама на новото върху което Майкрософт работят. И според мен успяха доста добре да рекламират ОС-а. Вярвам, че в 8цата ще видим пълния капацитет на тази операционна система. Дори съм склонен да вярвам, че ще има функции, за които другите платформи не са още включили.

Наистина ще е уникално, ако имаш един интерфейс на който да свикнеш да работиш. Същия на телефона, същия на лаптопа, същия на десктопа, същия дори и на твоя таблет Даже няма се учудя и ГПС системите , да ги видим с такъв интерфейс за работа.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
              AR 155 2.0 16v SUPER
              Toyota Corolla 2014 S Premium
              Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                Така е. реално погледнато, няма смисъл да се купува сега Windows Phone 7.x , просто няма смисъл. Подобренията и добавките в 8цата , ще са много повече. Да не говорим, че хардуера ще е и много по-различен. т.е телефон със 7цата, не може по никакъв начин да тръгне на него 8ца.

Windows Phone 7 си беше чиста реклама на новото върху което Майкрософт работят. И според мен успяха доста добре да рекламират ОС-а. Вярвам, че в 8цата ще видим пълния капацитет на тази операционна система. Дори съм склонен да вярвам, че ще има функции, за които другите платформи не са още включили.

Наистина ще е уникално, ако имаш един интерфейс на който да свикнеш да работиш. Същия на телефона, същия на лаптопа, същия на десктопа, същия дори и на твоя таблет Даже няма се учудя и ГПС системите , да ги видим с такъв интерфейс за работа.
                Бе няма чак такава разлика реално, освен в паметта... дали е на 1, 2 или на 4 ядра не е критерий.

Тоя интерфейс на ПЦ с мишка е трагикомедия...

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Тоя интерфейс на ПЦ с мишка е трагикомедия...
                  С мишка Няма смисъл от него.
                  Но ако имаш Touchscreen дисплей, примерно като този , е тогава ще си е голям кеф
                  Още повече, като се направят повече приложения на подобна платформа, кефа ще става още по-голям.

Добрата новина при Windows 8 , че можеш пак да си го конфигурираш във вид на 7цата. При това позлваш предимствата на 8цата.

Абе като цяло интересни неща ни предстоят, общо взето все хубави работи за потребителя

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                  AR 155 2.0 16v SUPER
                  Toyota Corolla 2014 S Premium
                  Moskvich 2140

Comment

• http://www.mobilebulgaria.com/news/2...B0%D1%80%D0%B0

За тези пари и характеристики си е доста добра оферта този Юност
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Не знам тук кой си го е купил, продал или треснал в земята, но вече държа една бройка.
                      На първо четене телефончето вдъхва доверие, много добре изпипан детайл, по-късно ще го поразцъкам.
                      Мисля, че Самсунг или коя да е друга марка трудно ще ме спечелят като клиент.
                      Attached Files
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 17:53.

Comment

• Бял ли е бре Честито Виж да кажеш дали се драска лесно белия и дали му личи , да знам какъв цвят да взимам и аз
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Белия дойде пръв от Щатите, чакам още два Англия.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Не знам тук кой си го е купил, продал или треснал в земята, но вече държа една бройка.
                            На първо четене телефончето вдъхва доверие, много добре изпипан детайл, по-късно ще го поразцъкам.
                            Мисля, че Самсунг или коя да е друга марка трудно ще ме спечелят като клиент.
                            Само не разбирам що го държиш наобратно
                            Щом те кефи, ползвай си го със здраве.

Comment

• Хаха, ето една изправена, бях с мръсни ръце...
                              Attached Files

Comment

• изглежда трепач честито
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X