Известие

Collapse
No announcement yet.

Издирва се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Издирва се!

Издирва се бял голф 2 със мигаща синя играчка на предното стъкло!

В неделя вечерта в студентски град си ядеме с брато и какво да видим бял голф 2 с двама тарикати вътре. Изведнъш ни напуши як смях - сладурите имитираха полицейска лампа с някаква китайска коледна играчка, която мигаше в синьо.

Смеха беше голям, защото за малко да глътна един голям хамбургер, особено когато единия взе да се надува в колата и да плаши през 2 витрини със смърт, бой и тнт. Брато пък се омаза с една гофрета.

Ще се радвам да ми дадете инфо къде мога да то открия тоя почтен джентълмен и да му споделя най-дълбоките си чувства към високата му оригиналност, мъжественост и разбира се "решителност".

Ооо, тука из Щутгарт е пълно с подобни екземпляри :P . Уточнявам- повечето са от София и околните села и идват да се пишат е..чи. С какъв номер беше тоз?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

вероятно пернишки само ми е интересно как така всички такива случки са с голф според мен поне 50 % са ............измислица не казвам че тоя случаи е в тея 50% ма просто темата е поредната за голф и голфажии та си мисля на глас

Comment

А, може и плевенски да е бил и да е пишело "Пелишат рейцинг" примерно . А тва за голфаджиите- не свикна ли, че вече е нарицателно и не показва точно марката, а манталитета. Щот познавам прилични шофьори и с Голфове, и с Опели, и всеки ден се натъквам на сеЯни с Браво примерно.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Беше с регистрация София.

То не пречи да си в София от скоро (СО) и да караш кола с регистрация София.

Comment

хехе
            кво занечие има с ква регистрация е колата?
            смисъл колко от вас са наистина от софия?
            а голфаджия - че то си е наричателно за селтикс гъзарче с меалко пари и сини габарити
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Вярно са си селтици, не е само фолклор, реални селяндури са си голфаджийте. Снощи у мъглата си се прибирам и точно си завивам пред блока и некъв срещу мен набичил дълги направо ми изгори очните ябълки присветках му (щот на всеки се случва да се разсее и да си кара на дълги срещу колите) ми нема никой бичи си на дълги и му дреме включих и аз мойте и си караме на дълги и кат дойде момента в който се разминавахме тоя кривна към мен абордаж ми обяви заобиколих го и си продължих, че инак тряя го лежим за човек, а тия определено са няколко стъпала по-надолу, та не си заслужава, смех само и тва е.

Comment

Леле, само шамари за тебе!!!

Как така ще обиждаш най-големите коли и шофьори?

Я търсете колата

Comment

Първоначално публикувано от Борил
                  Вярно са си селтици, не е само фолклор, реални селяндури са си голфаджийте. Снощи у мъглата си се прибирам и точно си завивам пред блока и некъв срещу мен набичил дълги направо ми изгори очните ябълки присветках му (щот на всеки се случва да се разсее и да си кара на дълги срещу колите) ми нема никой бичи си на дълги и му дреме включих и аз мойте и си караме на дълги и кат дойде момента в който се разминавахме тоя кривна към мен абордаж ми обяви заобиколих го и си продължих, че инак тряя го лежим за човек, а тия определено са няколко стъпала по-надолу, та не си заслужава, смех само и тва е.
                  Тия дето кривват към тебе винаги са много смели ма като спреш пред тях и излезеш от колата се заключват вътре и викат sory sory
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Особено ако от колата изкочи някоя Гранд осанка като Mury ще се подключват и sorry ще викат и ще са от тревата по ниски вероятно.Виж ,ако съм аз -да трябва да слизам от колата и да ходя да се разправям-не важи
                    Иначе по нормален начин на глава с тях не може да се излезе -гаранция..

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

Какъв е извода?

За шофер не ставаш ако нямаш 100 кила и къса коса

Comment

абе отново тема за голфисти !!! как се те са селяните аз не мога да разбера защо на цялото италянско воинство все голфовете са му в устата и какво значение има марката и модела на автомобила с селяка зад волана и винаги като видя такава тема се чудя тея раоти ма как така никои никога не каза бе един селяк с мерцедес или краислер или па ко щеш москвич ме засече все голфове са в устата на сектантите все те са наи счупени все се плюе по хората които карат други марки!!!
                        а защо не си гледаме насраните италянки дет все са по сервизите и дори и по новите екземпляри имат постоянни сериозни проблеми какво остава за дъртите кошове като моя

Comment

И така става или обръщаш плътно зад гъзъ им караш те 99% от тях са РАЦЕРИ и подават(пълната газ на която са способни) на пържия или някои следващ завои си гризват задължително минаваш покраи рошавите гъзета(де напушени къде не) които тъкмо излизат от колата (GOLF или др.) и пак ти улеква без да се занимаваш с глупости(бой, полиция,разправии и т.н). При нас два пъти се е слу4вало и се полу4ава нема грижи действа безупре4но и 4исто!!!!
                          А както би станало с milenamr просто една комбинация от пръсти ще свурши работа. А те ще си намерят майстора

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                            Особено ако от колата изкочи някоя Гранд осанка като Mury ще се подключват и sorry ще викат и ще са от тревата по ниски вероятно.Виж ,ако съм аз -да трябва да слизам от колата и да ходя да се разправям-не важи
                            Иначе по нормален начин на глава с тях не може да се излезе -гаранция..
                            Първоначално публикувано от Nikiboy
                            Какъв е извода?

За шофер не ставаш ако нямаш 100 кила и къса коса
                            Вие нещо не ме харесвате май а Даже ей сега като се прибирах имах подобен случай на горната улица която е еднопосочна и аз естествено си карам правилно а некъф охлюв с една баничарка лети срещу мен на дълги и като дойде време да се разминаваме ми вика "мръдни че немога да мина" и на мен тва ми трябваше-отворих си джама и му викам" а бе охлюв улицата е затворена" а той нагло ми отговаря "знам аз тука живея" и на мен тва ми трябваше-толкова манджичка му сипах че не е истина
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мъри а представяш ли си че на тоя грездеи частната му кола вероятно е голф

Comment

Working...
                              X