Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помагайте колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам рекламация колеги.... колата била прекъсвала ..... след като валовете не може да съм обърнал на 180 градуса (всмисъл ремъка е зацепен правилно).... и палеца няма място за регулиране.... остават свещи и кабели нали ... други идеи ???? От някъде другаде настроики правят ли се ???
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Вадене кабелите един по един докато работи и следене за промяна в работата на мотора, ако на някой изваден няма разлика значи е взел-дал(кабел, свещ). Вадене на свещите и внимателен оглед, мерене с луфтомер на разстоянието до електрода, даване на корпус и гледане дали хвърлят искра - това са в общи линии най-първите неща дето може да ги направиш.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Вадене кабелите един по един докато работи и следене за промяна в работата на мотора, ако на някой изваден няма разлика значи е взел-дал(кабел, свещ). Вадене на свещите и внимателен оглед, мерене с луфтомер на разстоянието до електрода, даване на корпус и гледане дали хвърлят искра - това са в общи линии най-първите неща дето може да ги направиш.
        Мерси , и аз на там се бях запътил
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:59.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
          X