Известие

Collapse
No announcement yet.

Опел Инсиния - що за птица е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това червеното кабрио ще похожда най-много на някоя дългокрака руса мацка.... или на дебел чичкa, който си поръчва малолетни момченца
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Това червеното кабрио ще похожда най-много на някоя дългокрака руса мацка.... или на дебел чичкa, който си поръчва малолетни момченца
      Ха, шефа ми е дебел и има червено кабрио и си пада по малки момиченца..
      Lexus IS200

Comment

Карал съм Инсигня с малките бензинов и дизелов мотор.
        Ето ви реалния разход (градското е София) :

Дизел 2.0 CDTI (110 Hp) DPF:

· градско 7.6
        · смесено 7.2
        · извънградско 6.9

Бензин 1.8i (140 Hp) :

· градско 8,9
        · смесено 8,5
        · извънградско 8,1

Това е при нормално каране, а не каране за постижения.
        Свръхнещастен автомобил по моите разбирания.

Опитали са се да усъвременят дизайна и си личи , че са се напъвали яко!
        Таблото ми е отблъскващо и безлично.
        Никакъв индивидуализъм, много очаквано.
        Багажника е малък, дори и на хечбека (комби не коментирам).

Аз се чувствам като седнал на пластмасовите колички в парка.

Това не е автомобил за манияци на автомобилите, а за редови консуматори.

LIFE IS 2 SHORT 2 DRIVE GERMAN CARS!

П.П. Е, все пак аз съм човек, който би си купил фиат 500C пред този киндерюберашунг така, че мнението ми да се счита за развлекателно ако щете

П.П. 1 Ааа, да! Как никой не коментира "хромираните" обръчи на контролните уреди?!
        Last edited by Speeder; d.m.y г., 17:08.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

А коя кола от произвеждащите се в момента е за маниаци?
          Отдавна не съм от "маниаците", които робуват на дадена марка или модел. И аз искам да си купя нова 155 с 8-клапанов туинспарк, ама не ги произвеждат, щото ще си ги купим аз, Венци, Ванката (Фюриъс) и още двама-трима, дето не ги познавам. Затова, ако дадена кола има управляемост и пътно поведение поне колкото 166-цата (колкото 155 не смея и да мечтая), ще се задоволя с нея.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            500 . Купъра има по-спортно излъчване , ама Фиата си е гейски ... лично мнение .
            Имай предвид, че и твоята я има гей класации от предходни години ..

не че нещо намеквам де ...
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

пътно поведение поне колкото 166-цата (колкото 155 не смея и да мечтая)
              Искаш да кажеш,че 155 има по-добро управление и пътно поведение от 166,моля те не ме карай да се смея..............
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Искаш да кажеш,че 155 има по-добро управление и пътно поведение от 166,моля те не ме карай да се смея..............
                Смей се, ама не е само мое мнение .
                А, и по-удобни седалки.
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Смей се, ама не е само мое мнение .
                  А, и по-удобни седалки.
                  Това може да го твърди само някой, който не е карал 166 с добре оправено задно окачване и добре регулирана задница. Ама наистина оправено и стегнато окачване, щото иначе 166 си вее гъза яко...

Моята беше с полиуретани отзад (май първата направена така в България) и седеше на пътя по-добре от 159.

Карал съм дълго 155, притежавал съм Дедра 1 година (реално същата кола) - не могат да се сравняват.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                  ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                  ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Седалките на 166 са сигурно най-комфортните седалки на Алфа, 159 ряпа да яде та да не пишем смешки
                    По горе стана въпрос за 1.8MPI на Ореl, този мотор се слага и в 159, разходът му градско на Астра кабрио автоматик е 12/100 инфо от първа ръка
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      Това може да го твърди само някой, който не е карал 166 с добре оправено задно окачване и добре регулирана задница. Ама наистина оправено и стегнато окачване, щото иначе 166 си вее гъза яко...

Моята беше с полиуретани отзад (май първата направена така в България) и седеше на пътя по-добре от 159.

Карал съм дълго 155, притежавал съм Дедра 1 година (реално същата кола) - не могат да се сравняват.
                      Ами моето, смея да твърдя, вече е здраво и след като смених тампони на стабилизираща щанга промяната е осезаема. Но пак липсва това чувство за картинг, което го имаше при 155-цата. И проблемът е в накланянето при по-тежката кола, не във веене на задницата При 155 пък от своя страна управлението е доста по-директно.
                      А за седалките - ако 159 не е ТИ, седалките на 155 са много по-удобни.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Ами моето, смея да твърдя, вече е здраво и след като смених тампони на стабилизираща щанга промяната е осезаема. Но пак липсва това чувство за картинг, което го имаше при 155-цата. И проблемът е в накланянето при по-тежката кола, не във веене на задницата При 155 пък от своя страна управлението е доста по-директно.
                        А за седалките - ако 159 не е ТИ, седалките на 155 са много по-удобни.
                        Като са ти изпуснали амортисъорите така е, клати се.

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                          Произнася се Инсиния. На представянето поне така ни обясниха от Орел.

Иначе автомата е хубав и здрав - и наистина е по-скоро комфортен, отколкото спортен. Но пък е икономичен. Волвото ми е със същия.

http://en.wikipedia.org/wiki/AWTF-80_SC
                          А това "Инсиния" на какъв език е? Ако е на английски си е Инсигния отвсякъде. Нещо са се объркали ми се струва. И на немски да е пак си е Инсигния.
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            А това "Инсиния" на какъв език е? Ако е на английски си е Инсигния отвсякъде. Нещо са се объркали ми се струва. И на немски да е пак си е Инсигния.
                            Insignia на английски си се произнася инсингния,на испански също на италиански се произнася инсиня,на всичките езици означава отличителни знаци,емблема,символ......
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Insignia на английски си се произнася инсингния,на испански също на италиански се произнася инсиня,на всичките езици означава отличителни знаци,емблема,символ......
                              На английски се произнася 100% с Г, задругите езици нямам представа.
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                На английски се произнася 100% с Г, задругите езици нямам представа.
                                ....и на немски се произнася с гУемо Г......
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X