If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз използвам глок 17-ка
мое питате инструктурката на ВИП-а как стрелям кат Джеимс Бонд
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Божеееееее, какви са тия здраво социални теми тука ? В неква криза ли сте ми поизпаднали сички ? Тия работи с розите ги пише в една много малка книька за едно такова русичко наивничко невинничко от едно место с 2 деистващи вулкана и един изгаснал (ама човек никога незнае )) ебати антирекламата му спретнах).... за котенцата... вапрос на въображение .... нали така и нея ше я разберем по "мои си начин"
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Ти не си ми в категорията, не е честно, бегам,
няма са женя то се видя...
Бахти му и живот, веднъж да се престраша да попитам и да ма заплашат с убийство.
ИЗВОД: Сватбата УБИВА. Дъ уединг килс!!!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ти не си ми в категорията, не е честно, бегам,
няма са женя то се видя...
Бахти му и живот, веднъж да се престраша да попитам и да ма заплашат с убийство.
ИЗВОД: Сватбата УБИВА. Дъ уединг килс!!!!!
Ние само те плашим бе друг ке те тепа.......
Profe zavrql sam se pravo sreshto Bibleiski (Madejski) stadium ama bukvalno... koito e football fan she razbere kade I ima tuka edna ogromna perka - tiq sa perkovci
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Божеееееее, какви са тия здраво социални теми тука ?
Ами предлагам ти, да сложиш твоя снимка по бански и ще обсъждаме само теб
Първоначално публикувано от Naso
В неква криза ли сте ми поизпаднали сички ?
Да!Очаквам помощснимка...по бански,може и без
Тия работи с розите ги пише в една много малка книька за едно такова русичко наивничко невинничко от едно место с 2 деистващи вулкана и един изгаснал (ама човек никога незнае )) ебати антирекламата му спретнах).
аз започвам да се занимавам със животновъдство тогава Хич да не е ,некое говедце ще си назобя как требе
... за котенцата... вапрос на въображение .... нали така и нея ше я разберем по "мои си начин"
В интерес на истината имам куче
@pr_oof
'аде да превеждаш като за блондинки(ако трябва и картинки слагай ,че някои неща не ги разбрах
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Божеееееее, какви са тия здраво социални теми тука ?
Ами предлагам ти, да сложиш твоя снимка по бански и ще обсъждаме само теб
В неква криза ли сте ми поизпаднали сички ?
Да!Очаквам помощснимка...по бански,може и без
A не давам а и той няма без бански или поне не съм намерила.
Тия работи с розите ги пише в една много малка книька за едно такова русичко наивничко невинничко от едно место с 2 деистващи вулкана и един изгаснал (ама човек никога незнае )) ебати антирекламата му спретнах).
аз започвам да се занимавам със животновъдство тогава Хич да не е ,некое говедце ще си назобя как требе
... за котенцата... вапрос на въображение .... нали така и нея ше я разберем по "мои си начин"
В интерес на истината имам куче
@pr_oof
'аде да превеждаш като за блондинки(ако трябва и картинки слагай ,че някои неща не ги разбрах
В интерес на истината Наско е свикнал с градината вкъщи, а скоро му предстои да има и развъдник на котки.
Comment