Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневяра!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изневяра!!!

Хванах си приятелката(тъкмо да се женим) с друг.5 години съвместен живот отидоха на кино,тя си събра багажа и се изнесе без да ми дава обяснения.А бях тръгнал да купувам и апартамент.От 4-5 месеца се задява с другия посерко(неин колега и от кафе на кафе айде в леглото уж само за веднъж) и изведнъж докато ми сваляше звезди си замина.Докато аз се занимавах с доктори и рехабилитатори тя си чесала Всеки ми казва че номера на колата ми носел лош късмет ,баси на всеки 2-3 месеца става по някаква ГАДОСТ.
    Незнам къде се намирам.Никой неможе да ме успокои!А имах такива планове!
    Alfa156 Against All

ае споко пич, след всяка жена идва следваща.. това им е хубавото на тях...

няма незаменими.. 5 години не е малко време, но добре че си го разбрал сега, а не се е случило след 10 години, когато нещата щяха да са далеч по-сериозни!

горе главата и се огледай навън е пълно с красиви жени чакащи за мъжко внимание

успех!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Много кофти!!! Но все пак си имал и голям късмет да научиш преди да сте се спуснали във филма, наречен 'брак'. Явно не е била за теб ...бе то за кого ли са подобен тип жени, ама...
      Вслушай се в думите на Пент! Има резон в тях
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Не искам да прозвучи грубо, но все пак изневярата и изкушенията са навсякаде, а жените може лесно да бъдат прилъгани! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!! Главата горе и гледай напред
        Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Re: Изневяра!!!

Колега знам 4е е гадно!!!!
          Ама погледни го от хубажата страна ами ако бяхте се оженили тогажа кжо пражиш и ли имахте деца???????? тогажа абсолютно всичко отива по дяжолите!!!!
          Ще ти е гадно доста време но ще го преживееш(колко лесно звучи а?).Всяко зло за добро са казали по старите.
          А номера ти няма нищо общо с това или каквото и да било друго
          Жижота си продъжава. Точно тези неща ни правят по силни. Горе главата!!!!!

Comment

Ако останалото не помогне викам да вземеш един калашников и да ги изненадаш.
            Баси жените. Аз имах едно гадже дето ми изневери с най-добрия "приятел". Пребих го и мога да кажа, че помогна.
            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Не е номера на колата Понякога нещата, когато започнат на зле имаш чуството, че няма никога да спре. Но не е така. Всичко ще се оправи. Гледай си здравето. Купи си къщата. Въобще направи някакви резки промени, зада се разсееш. Пази се от алкохоли и опити да приглушиш гняв, обида или каквото там ще те връхлети.Много сили и кураж са нужни след такова нещо.Успех.

Comment

Тва е за пореден път се убеждавам че на жена вяра никога
                Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Споко и нгоре главата.Никаква унилост. Живота е пред теб.
                  Купи си апартамент и после си търси приятелка.
                  Послушай pent и Eufi .
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Ч

споко братле, това учи хората да не се връзват прекалено много на жените, щото боли
                    ОБАЧЕ без болка, как усещаш че си жив?

паралела с алфа-та е очевиден, ако не искаш да те боли, вземи си B4 avant на газ, чиста работа, вечна кола, харчи 5 и вози 4 торби цимент ...

но болката е част от играта, и алфата е същия номер, днес е добре, а после 2 месеца е БОЛКАТА ....
                    живота е съставен точно от такива силни моменти, били те в едната или другата посока

радвай се че си ЖИВ, да усещаш ....

умрелите не чувстват болка, ако това е вариант
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Изневяра!!!

Първоначално публикувано от slav40
                      Никой неможе да ме успокои!А имах такива планове!
                      Колега, плановете си остават....само смянаш жената в тях А й важното е, ЧЕ ще намериш ПО-Добра жена.

Въобще не се притеснявай, страшно красиви жени в БГрия колкото искаш има, от тях не малко част са и готини като хора.

5 години си я карал тая, вече се е амортизирала Много е важно да я забравиш тази на секундата и въобще да не се сещаш за нея. В никакъв случей не й се обаждай, нито говори с нея, не я търси....Абре все едно си я дал за скрап след зверски челен удар и от нея нищо не става, а ти след малко рехабилитация пак си в играта. Това ще я скапе нея психически!!!

Номера на колата ти е супер

Другата седмица може да те изведем с нас на Бар и да те разведрим малко....може и с някое гадже да те запознаем. Така, че споко....ще видиш колко е красив живота.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Това жените.... не са като хората, mate
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Независимо колко лошо ти е разбито сърцето,светът не спира заради мъката ти.Не се затваряй в себе си и позволи на хората около теб да ти помогнат в създалата се ситуация.Сигурно се чувстваш изгубен,но бъди сигурен ,че ще продължиш напред,дори сега да си решил че неможеш повече.Не търси вината в себе си!Не се натоварявай с толкова негативни емоции.Станалото -станало,неможеш да върнеш времето,но можеш да махнеш "очилата за черно гледане"
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Направо мога да ти кажа, че си се разминал на косъм. Просто трябва да черпиш. Вземи си апартамент непременно. Ако мижеш си направи някакъв подарък за който цял живот си мечтал - например някоя нова алфа. Доколкото помня май скоро беше катастрофирал или нещо подобно ти се беше случило и ако си се възстановил добре иди някъде на планина за седмица две - иде зима.
                            .. but don't worry, be happy !
                            146 1.6 TS 01.97

Comment

Според мен преодоляването на проблеми от всякво естество правят човека по силен, а и както казват хората ....времето лекува и само от теб и с помощта на съветите на колегите зависи това да стане по - бързо......така че горе главата светът не свършва с човек който е бил неискрен с теб!!!
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X