Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневяра!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от KGB
    Колега с Алфата не си за студенски, там ще те разкъсат

Дами като за теб, елегантни, стилни и много красиви...достойни да ги качиш в Алфата...може да намериш повече в:

Легло, Бедроом, ПР Клуб, Планет, Тифани...до някъде Брилянтин и Ялта.
    То добре, ма тез дами там май няма да се впечатлят от 8-годишна Алфа . Да не говорим, че харчат на градско колкото две алфи сигурно. А доколкото схващам, човекът иска да си прави купона, а не да снобарее. Затва му препоръчвам Авеню примерно, а най-добре да иде на някой купон на ВИАС- там е компот от сливи .
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio
      Затва му препоръчвам Авеню примерно, а най-добре да иде на някой купон на ВИАС- там е компот от сливи .
      личи си будният студентки дух

в този район смея да 'препоръчам' Ориент 33 какви барманки има .. не е истина... за 10лв - 15лв ти правят 'первезна арабска свирка'
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Ориент Верно намират се и яки мацки, ама цяла нощ на цигания... На мен лично ми причинява импотентност за седмици напред!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio
          Първоначално публикувано от KGB
          Колега с Алфата не си за студенски, там ще те разкъсат

Дами като за теб, елегантни, стилни и много красиви...достойни да ги качиш в Алфата...може да намериш повече в:

Легло, Бедроом, ПР Клуб, Планет, Тифани...до някъде Брилянтин и Ялта.
          То добре, ма тез дами там май няма да се впечатлят от 8-годишна Алфа . Да не говорим, че харчат на градско колкото две алфи сигурно. А доколкото схващам, човекът иска да си прави купона, а не да снобарее. Затва му препоръчвам Авеню примерно, а най-добре да иде на някой купон на ВИАС- там е компот от сливи .
          Абе тия дето ги предлага Петко(КГБ) хубави заведения , ама мацките имат в очите едни странни проблясъци - приличат малко на това "$" Там не е за редови алфисти - ей го на - Пламен даже Х5 си взе щото не разбират от алфи.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
            Абе тия дето ги предлага Петко(КГБ) хубави заведения , ама мацките имат в очите едни странни проблясъци - приличат малко на това "$" Там не е за редови алфисти - ей го на - Пламен даже Х5 си взе щото не разбират от алфи.
            Така описано излиза, че в тези заведения ходят само финансови акули.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Max
              ае митове и легенди... купона си е страшен там... и мацките са супер!

малко останаха наистина хубавите заведения в софия..
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent
                ае митове и легенди...
                малко останаха наистина хубавите заведения в софия..
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Не ама по принцип считам, че дискотеките и клубчетата са за забавление а не са най-удачното място да намериш и свалиш мацка.(не че не е възможно де) говоря точно за този тип заведения - иначе където има много студенти - вече е друго
                  Абе то жените си станаха комерсиални навсякъде - не, че ме бърка - просто единственото възражение е че не мога да си ги позволя някои
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Това е от темата "културизъм "
                    Първоначално публикувано от proper

Васкоо... не че не минава номера пред някоя по-нова в бранша, но ако знаеш кви мацки има..... знаят сигурно коя кола на кой е в София, кой кара колата на шефа си само и се праи, кой с къв бизнес се занимава....... разузнаването пасти да яде няма майтап..... аз съм чувал за една която проверила в фирмено отделение дали наистина "обекта" притежава споменати от него фирми....... нещата са сериозни човече.... добре че сме красиви и симпатични и ни връзва още на чар, ама после .... мъка
                    не са само по завденията

сетих се за един дочут разговор преди няколко дни да знаете,че не само жените са "комерс"
                    В едно кафе си говорят двама (от ония с меките китки ) и едният казва ,ама некъв супер отегчен
                    -Охххх,ще се местя в София,свършиха се тук богатите тъпкачи
                    Аз бях така
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
                      - ей го на - Пламен даже Х5 си взе щото не разбират от алфи.
                      Само го питай Пламен, дали една дама не му каза....с Алфата беше по уникален, сега си като всички останали...

А й в интерес на истината....Мен по сфетофарите са ме заговаряли около 10тина пъти разни дами, с някой от тях съм излизал и не са боклуци.

До като Х5тица има едно попадение за сега и там нещата бяха много тежки

Пс: за Заведения знаеш много добре, че страшно рядко излизаме на някой с колата....в 98% сме с Таксита
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Като се замисля на 8ми Дек. в Брилянта в Банско какви жени имаше

Относно дамите в изредените от мен заведения, има всякакви, за всякакви вкусове...
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
                          Като се замисля на 8ми Дек. в Брилянта в Банско какви жени имаше

Относно дамите в изредените от мен заведения, има всякакви, за всякакви вкусове...
                          Аз съм му казал и на Пламен , че ще Ви водя да видите всякакви и за всякакви вкусове. Аз на 8ми бях в София , ама на 9-ти улова беше успешен и без да стигам до Банско

Comment

Working...
                          X