Известие

Collapse
No announcement yet.

Катализатори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

проблема е , че ако те върнат пак плащаш някаква сума и колата влиза в системата като неизправна и вече не можеш да минеш никъде докато не и сложиш катализатор примерно, което е скъпо удоволствие и добре дошло за крадците.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от nasko_e81 Покажи съобщение
      Някой знае ли от Алфа 146 1.9 JTD колко струва катализатора, номера му е:
      А600
      46557515
      На 1.9 ТД 0.9кг-130лв само 'питата'
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Вчера минах преглед на фиата на жена ми.Махнах ката лизатора преди месец и никакъв проблем.Даже го записаха че е без катализатор.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз предпочитам да карам с катализатор, в крайна сметка всички дишаме въздуха, и смятам, че човек трябва да е тоговорен.Затова да започнем от себе си.
          Има и универсални катализатори на приемливи цени (сравнително, горе долу на цената на чип).
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Вчера минах преглед на фиата на жена ми.Махнах ката лизатора преди месец и никакъв проблем.Даже го записаха че е без катализатор.
            Защо само аз попадам на престараващи се типове, разни нещастници като ме видят и като им се отдаде възможност ми се правят на шефове.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:09.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Защо само аз попадам на престараващи се типове, разни нещастници като ме видят и като им се удаде възможност ми се правят на шефове.
              Явно като има човек по културна физиономия, така става и при мен в последните години е така , преди бях по-гамен, сега улегнах нещо.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Явно като има човек по културна физиономия, така става и при мен в последните години е така , преди бях по-гамен, сега улегнах нещо.
                Не е от това, сега бях до огледалото, въобще не изглеждам културен 190 см / 115 кг. - Каква култура.

Comment

Защо само аз попадам на престараващи се типове, разни нещастници като ме видят и като им се отдаде възможност ми се правят на шефове.
                  Ми човека ме пита с катализатор ли е, казах му че по принцип е с катализатор но съм го махнал.И той каза че ще я пише без катализатор понеже газовете са с други стойности и ако дайдат на проверка и го накарат да сложи сондата наново ще го хванат.Колата си беше добре, донатаманиха само показанията на задното ляво колело, каза да закарам пожарогасителя на зареждане, взе ми 36 лв и чао.В СБА обаче се ебават.И в други пунктове.Даже връщали за омаслен картер.Аз при тия ходя от 4 години и никога не са се правили на голяма работа.Вика - виж оправи си туй и туй и толкоз.Нито сме яли, нито сме пили, нито съм им давал нещо.Честно.Затова ходя и при тях де.

Comment

Не е от това, сега бях до огледалото, въобще не изглеждам културен 190 см / 115 кг. - Каква култура.
                    Ама и аз бях така, сега съм 90 някъде, Но тия надушват флуидите
                    ---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

[/COLOR]
                    ........... каза да закарам пожарогасителя на зареждане, взе ми 36 лв и чао.В СБА обаче се ебават.И в други пунктове....
                    Е това с пожарогасителя не ми се е случвало, имам един от 1977, пълен и никога презареждан,принципно, плюс един още, от тия тип дезедоранти
                    sigpic

Comment

Би трябвало по скоро да надуши как горя от желание да го стисна за тънкото вратле

Comment

Да де, ма ако полицая се сети да ти иска пожарогасител със валиден стикер и нямаш, глобата май е 150 лв.Не съм сигурен.Честно казано само веднъж съм зареждал досега.

Comment

Би трябвало по скоро да надуши как горя от желание да го стисна за тънкото вратле
                          Е това трябва да надуши да

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

Да де, ма ако полицая се сети да ти иска пожарогасител със валиден стикер и нямаш, глобата май е 150 лв.Не съм сигурен.Честно казано само веднъж съм зареждал досега.
                          Ами сигурно, ама да ти кажа и това е заядлива работа.Аз затова ти казвам, че тоя от 77 е пълен, крана му е метален, месингов, па е и голям.Дали ще излезе нещо пък е друга работа
                          Last edited by fred; d.m.y г., 12:13.
                          sigpic

Comment

Дава, ама друг път. Прави си голяма реклама, но за чужда сметка. ecorec.info с телефон 0879204111 е абсолютен мошеник и измамник - http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=3179

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

Дава, ама друг път. Прави си голяма реклама, но за чужда сметка. ecorec.info с телефон 0879204111 е абсолютен мошеник и измамник -
                            http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=3179

Comment

Working...
                            X