проблема е , че ако те върнат пак плащаш някаква сума и колата влиза в системата като неизправна и вече не можеш да минеш никъде докато не и сложиш катализатор примерно, което е скъпо удоволствие и добре дошло за крадците.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Катализатори
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nasko_e81 Покажи съобщениеНякой знае ли от Алфа 146 1.9 JTD колко струва катализатора, номера му е:
А600
46557515Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Аз предпочитам да карам с катализатор, в крайна сметка всички дишаме въздуха, и смятам, че човек трябва да е тоговорен.Затова да започнем от себе си.
Има и универсални катализатори на приемливи цени (сравнително, горе долу на цената на чип).Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВчера минах преглед на фиата на жена ми.Махнах ката лизатора преди месец и никакъв проблем.Даже го записаха че е без катализатор.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:09.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗащо само аз попадам на престараващи се типове, разни нещастници като ме видят и като им се удаде възможност ми се правят на шефове., преди бях по-гамен, сега улегнах нещо.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЯвно като има човек по културна физиономия, така става и при мен в последните години е така, преди бях по-гамен, сега улегнах нещо.
190 см / 115 кг. - Каква култура.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗащо само аз попадам на престараващи се типове, разни нещастници като ме видят и като им се отдаде възможност ми се правят на шефове.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе е от това, сега бях до огледалото, въобще не изглеждам културен190 см / 115 кг. - Каква култура.
Но тия надушват флуидите
---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:00 ----------
[/COLOR]Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение........... каза да закарам пожарогасителя на зареждане, взе ми 36 лв и чао.В СБА обаче се ебават.И в други пунктове....Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Да де, ма ако полицая се сети да ти иска пожарогасител със валиден стикер и нямаш, глобата май е 150 лв.Не съм сигурен.Честно казано само веднъж съм зареждал досега.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеБи трябвало по скоро да надуши как горя от желание да го стисна за тънкото вратле
---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДа де, ма ако полицая се сети да ти иска пожарогасител със валиден стикер и нямаш, глобата май е 150 лв.Не съм сигурен.Честно казано само веднъж съм зареждал досега.Last edited by fred; d.m.y г., 12:13.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Дава, ама друг път. Прави си голяма реклама, но за чужда сметка. ecorec.info с телефон 0879204111 е абсолютен мошеник и измамник - http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=3179
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:44 ----------
Дава, ама друг път. Прави си голяма реклама, но за чужда сметка. ecorec.info с телефон 0879204111 е абсолютен мошеник и измамник -
http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=3179
Comment
Comment