Известие

Collapse
No announcement yet.

Цената на автомобилите Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И колко точно съм платил бе Г-н Шерлок Хоумс? Кажи да чуем поне дали ти е достоверна информацията или пак е ала бала? Сигурно, ако беше ударил едно рамо щех да мина само с шише гроздова

Не знам какво си прочел, но я ми цитирай мои обидни квалификации към някого преди ти да започнеш ни в клин, ни в ръкав с нападките ?!

А относно измамата с прословутите бутала - Аз не се срамувам, защото като клиент съм си платил дължимото и съм имал пълно доверие на такива форумни величия и "майсторе" като теб, които се разбра в последствие, че правят съмнителни ремонти с ясното съзнание, че мамят клиентите си. Евала това говори много добре за вас и вашия "бранш". Нали знаеш, рано или късно всичко се връща хехе
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      И колко точно съм платил бе Г-н Шерлок Хоумс? Кажи да чуем поне дали ти е достоверна информацията или пак е ала бала? Сигурно, ако беше ударил едно рамо щех да мина само с шише гроздова

Не знам какво си прочел, но я ми цитирай мои обидни квалификации към някого преди ти да започнеш ни в клин, ни в ръкав с нападките ?!

А относно измамата с прословутите бутала - Аз не се срамувам, защото като клиент съм си платил дължимото и съм имал пълно доверие на такива форумни величия и "майсторе" като теб, които се разбра в последствие, че правят съмнителни ремонти с ясното съзнание, че мамят клиентите си. Евала това говори много добре за вас и вашия "бранш". Нали знаеш, рано или късно всичко се връща хехе
      Светльо,не се ядосвай на Зайко Байко.Неделята за него е труден ден,лошото е че започва от късната съботна вечер и го държи до понеделник на обед.денят в които вече е далеч от жена му.Той не е виновен,не му се сърди.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Сигурно ще прозвучи като заяждане, но това все още нали е форум на Алфа Ромео? Като лична обида не го приемам - ако беше лично, щях да отоговоря на лично съобщение. Разбирам, че Алфа не може да предложи нищо интересно в момента и много хора сте си взели други марки - решение, което уважавам, но не разбирам защо е плюенето? Всички знаем, че не са най-здравите коли - преди няколко години спрях да попълвам табличката с парите за ремонти, но да кажеш, че освен евтина Алфата няма други достойнства, ми се струва прекалено. Второ, не разбирам провокациите с аватарите на други марки. Хубаво, Волвото е прекрасна кола - съгласен съм - но все още имаш 155, за която ако кажа нещо лошо сигурно ще скочиш, ами в Алфа форум ми се струва по-логично да не е точно Волво? В Тунинга или във техния сигурно е ок. Не се заяждам, но такова нещо в друг форум не съм виждал... колкото до моя, ами италиански е - едно 6С от 1939 година.
        2500 Super Sport Corsa. Боли ме, че ние си плюем колите повече, отколкото други, вече е ставало дума за това.
        1. Не виждам как моя аватар е провокация.
        2. За 155 може да се пише и хубаво и лошо и това няма как да промени моето мнение за колата. Не съм забелязал да съм публикувал нещо, с което да съм оплюл марката.
        3. Да това е форум на Алфа Ромео, но това не означава че всички аватари и подписи трябва да са само и единствено за марката.

Всеки сам избира какво да притежава като кола и мисля не е проблем, когато алфистът има и друга марка кола. Никъде не съм си рекламирал другата кола, като по- по- най-, особенно спрямо Алфа.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          1. Не виждам как моя аватар е провокация.
          2. За 155 може да се пише и хубаво и лошо и това няма как да промени моето мнение за колата. Не съм забелязал да съм публикувал нещо, с което да съм оплюл марката.
          3. Да това е форум на Алфа Ромео, но това не означава че всички аватари и подписи трябва да са само и единствено за марката.

Всеки сам избира какво да притежава като кола и мисля не е проблем, когато алфистът има и друга марка кола. Никъде не съм си рекламирал другата кола, като по- по- най-, особенно спрямо Алфа.
          Спорът започна, когато каза, че на Алфа единственото качество е, че е евтина. Това какво е?
          Аватар наистина можеш да си сложиш какъвто искаш, стига да е в съответствие с правилата на форума, а твоят по никакъв начин не ги нарушава. А дали е останала форумна култура е друго нещо.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
            Спорът започна, когато каза, че на Алфа единственото качество е, че е евтина. Това какво е?
            Ами отваряш обявите за автомобили втора употреба и гледаш... според модела и годината и виж че е така.
            Даже имам наблюдение, лично, как хора които искат това и онова от определена немска марка коли и не им стига чергата за такава кола, се оглеждат в обявите за Алфа с подобни екстри и години.
            И да, причината е цената... но не виждам как това е обида.
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 19:22.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
            X