Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първо, нямам никакво намерение да я продавам.
    Оглеждам се за някоя от последните 166-ци 2.4JTDm, възможно най-високо ниво на оборудване.
    Дали ще е ръчка или автомат, зависи от това, какво ще намеря, макар че нещо "одъртявам" и клоня към автомата.
    После 156-та отива на ребилд и лек тунинг.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Германска/Японска
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Ще си покарам тази още 2-3 годинки(много и се радвам )),и после ще се огледам за Jullia или Kamal.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

gulia
          JTD 105+

Comment

Mito или Gullia ще е за лапето.
            Таблото на 159 не ми е по сърце.
            Може да изкочи и нещо по-хубаво.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Няма да я сменям а ще си взема още една само че 166 2.4 JTDm, или 159-ка а 156 от сега са започнати леко позасилванията във конете и най-вероятно нова боя.
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Следващата ми кола ще бъде: Bmw 330CD Coupe ! Дори се търси такава от няколко седмици насам.
                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                  156 от сега са започнати леко позасилванията във конете и най-вероятно нова боя.
                  като си готов ще ги сборим
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Моята няма да се продава, ще я кара приятелката. За мен едно зверче 159, ТИ, 2.4 дизел
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

f10 530d или по-голям бензин, или японче, Хонда, Тойота....159-ка само отделни екземпляри....
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Много предатели бе, много нещо...споменаването на селски (немски) автомобили тук го приемам за кощунство.
                        Следващата ми АЛФА РОМЕО ще е 166 или 159 !

Comment

За следваща!!!!!! не мисля щото не са ми по джоба.АЛФИТЕ МИ освен за ФЕРЕРИ и МАЗЕРАТИ не ги ДАВАМ за НИЩО.Все още скърбя по GTV-то но се налагаше да си ходи заради тая шибана данъчна д-ва.НИКОГА абсолютно НИКОГА няма да си взема друго освен тези три МАРКИ.Мразя всичко друго най вече немските фъшкии

Comment

Аз съм се загледал доста сериозно по 159-ките, като SW- ми допада много. Живи и здрави да сме до годинка или максимум две се надявам да се кача на някоя лачена 159-ка.
                            Alfa Romeo 156 1.8 - Black Pearl

Comment

Сякаш 159 или Брера - 2,4 дизел или 1,8 тби. Като алтернатива Волво s60 или Сааб 93. Заглеждам и BMW, но по навик си ги сравнявам все с алфа и някак си отпадат като вариант.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Абе бих си взел и един Голф 6, бензин обаче, за дизел се колебая-хич не ми се нравят тия печки.
                                Отделно бягам от всякакви комбита, само някакъв мерцедес ми хареса в тая насока.
                                Но най вероятно пак ще е алфа, но от новите по икономични и по технологични модели, а инече Брерата си е супер, и за това мисля тоже
                                Last edited by fred; d.m.y г., 21:49.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X