Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз 156-цата неотдавна я разкарах. Търся усилено в момента читава Крома, щото това е колата, която ще задоволи нуждите ми и на цялото 4 членно семейство. Уви към момента не намерих екземпляр, който да ми се понрави. 2.4 вариантите са с много екстри, но са адски занемарени, гледах поне 5 и всичките бяха кочини вътре. 1.9 намерих симпатична, но искам автомат по дяволите, а 1.9 автомат не видях по нашия пазар. Всъщност попаднах и на една 2.2 бензин, но не мисля, че е разумен избор. Определено не искам 3-та Алфа, а и от всички модели, които ги има на пазара, двата които ме кефят най-много ги имам. За съжаление те не са подходящи за ежедневна употреба от минимум 100 км, които изминавам .. въпреки, че към момента служат вярно. Бравото ми харесва също, но ми е малко .. Решил съм го категорично и това ще е Крома. Дай боже да намеря "читава" близките 1-2 месеца.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      само дето не е точно така нито ги имаш 200коня нито и ще върви щото е 400кг по тежка...
      Що да ги няма 200?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Що да ги няма 200?
        липсват доста има качвани на диното не могат да си изкарат заводските коне докато старите jtd-та никакви проблеми...

Ето ти няколко примера:

- http://www.youtube.com/watch?v=N5NZH...ure=plpp_video

- http://www.youtube.com/watch?v=GW31m...ure=plpp_video

- http://www.youtube.com/watch?v=Xst1ETJ_Mt4&feature=plcp

и т.н. фирмата е много сериозна то се и вижда какви коли са направили

а сега сметни че и е 400+кг по тежка от 156 2,4 150-ка и веднага ти отговарям къв разтрел ще и причинявам хахахахахахха ако някой има 159-ка 2,4jtd сток да заповяда с една 136-ца да се пробва
        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:44.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

159sw 2.4jtdили,Q4 като компромисен вариант.
          156 SW 1.9 jtd

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
            Анатема!

Ето на какво се прехвърлиха собствениците на Saab. Уж са казвали БМВ, ама после си накупили Хонди и Холцвагени. Абе фенове - иди ги разбери. Тук сигурно ще стане същото. Ще си накупиме пасати и гоуфове. Пепел ми на езика!

За да не съм офф, аз започнах да се замислям м/у GT и 159.
            E, донякъде се майтапя, ама кой знае

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Първо, нямам никакво намерение да я продавам.
            Оглеждам се за някоя от последните 166-ци 2.4JTDm, възможно най-високо ниво на оборудване.
            Дали ще е ръчка или автомат, зависи от това, какво ще намеря, макар че нещо "одъртявам" и клоня към автомата.
            После 156-та отива на ребилд и лек тунинг.
            А, и аз не мисля да продавам колата си
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

хахахаха големи фенове на марката сте няма що,няма ли сте пари и нерви да гледате алфа.

ами да си бяхте накупили вектри и пасати не си купуваите алфи,хората с алфи обичат колите си и колкото и проблеми да им създават ги правят и след това се радват на уникалните си коли.

Сори за спама :Д и сега по темата

след 156цата бих карал ГТ,159,или 156гта и даи боже ако има пари след време някои 75ца....
              Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

147, но след фейса и с 4 врати, Брера или Жулиета...
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
                  хахахаха големи фенове на марката сте няма що,няма ли сте пари и нерви да гледате алфа.

ами да си бяхте накупили вектри и пасати не си купуваите алфи,хората с алфи обичат колите си и колкото и проблеми да им създават ги правят и след това се радват на уникалните си коли.

Сори за спама :Д и сега по темата

след 156цата бих карал ГТ,159,или 156гта и даи боже ако има пари след време някои 75ца....
                  Тва е едно от най-ценните мнения в тая тема ... Sorry че се намесвам, но какво правите в тоя форум, ако не ви кефи Алфата, и нямате нерви да се занимавате с нея ???
                  То не че кат си земете поредния селски ГоУф/Пасат няма да имате подобни проблеми, ма нейсе ...
                  И сега ако ми позволите да изкажа неангажиращо мнение ... Ако сте карали 156 досега и вируса Алфа ви е тръшнал сериозно, мисля че следващата стъпка е нещо брутално - както казаха някои колеги по-напред, GTA версиите, или пък някоя люта класика, от типа на 75 3.0 V6 ... по възможност с турбо или компресор ... И не на последно място - за да усетите част от тръпката - 155 Q4 ... щот вероятно, както и аз, няма да имате възможността за 155 GTA или V6 TI ...
                  Всяка една от тези коли обаче ще изисква от вас тотално посвещение и внимание, по-големи от тези към жена/приятелка !!!
                  Искрено се надявам да не приемете поста ми за заяждане, но ... огледайте се ... помислете ... за вас ли е марката "Алфа Ромео" или просто си я купихте, щот е евтина и мноо върви ???
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

само дето не е точно така нито ги имаш 200коня нито и ще върви щото е 400кг по тежка...
                    Е, и ?
                    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

липсват доста има качвани на диното не могат да си изкарат заводските коне докато старите jtd-та никакви проблеми...

Ето ти няколко примера:

а сега сметни че и е 400+кг по тежка от 156 2,4 150-ка и веднага ти отговарям къв разтрел ще и причинявам хахахахахахха ако някой има 159-ка 2,4jtd сток да заповяда с една 136-ца да се пробва
                      На дино се мерят конете на колела бе бат Живко що се бъркаш Плюс това върви много стига се святка с твоята 156-ца дето всички я знаем колко е 136 коня
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ето ти няколко примера:

И какво доказват тея клипчета ?!?
                        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Според мен бате ви Живко е прав...Конете са си баш на мотора (на снимката се вижда, че пише конеМАХмот и нмМАХмот Диното си смята загубите и изписва крайния резултат...

Относно графиките - на диното на маднес в Пловдив, Бобо е мерил 159 2.4жтдм със стоков софтуер и без ДПФ. Дава точно тези коне - около 186 на мотор и 417нм
                          Интересното е, че 159 1.9 жтдм 150 коня си дават конете по книжка, та даже и малко от горе
                          Attached Files
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Според мен бате ви Живко е прав...Конете са си баш на мотора (на снимката се вижда, че пише конеМАХмот и нмМАХмот Диното си смята загубите и изписва крайния резултат...

Относно графиките - на диното на маднес в Пловдив, Бобо е мерил 159 2.4жтдм със стоков софтуер и без ДПФ. Дава точно тези коне - около 186 на мотор и 417нм
                            Интересното е, че 159 1.9 жтдм 150 коня си дават конете по книжка, та даже и малко от горе
                            Е как пък ги смята диното загубите като за всяка кола са различни?
                            sigpic

Comment

Ами преди замерването се въвежда, че ще се мери примерно кола на предно и диното след това прибавя да речем 8% (загуби) към крайния резултат. За задно ще добавя 15% и за 4х4 20% примерно...

Има го и този момент, че една кола на предно може да има реални загуби 6%, а друга пак на предно да има реални 10%...Но все пак задачата на този вид дино е да показва резултат преди и след дадена тунинг манипулация, а не коне на мотора със 100%-ова точност...
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                ...Но все пак задачата на този вид дино е да показва резултат преди и след дадена тунинг манипулация, а не коне на мотора със 100%-ова точност...
                                Ами да и аз така си мисля, ще е много странно да си купиш кола 200коня и да се окаже, че е с над 10коня по-малко
                                sigpic

Comment

Working...
                                X