Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако забогатея Джулия. Ако не успея да ударя бинго, ще си взема тезис, или фейсовата 166.

Други марки не са ми приоритет, но оглеждам в момента и разните хонди акорд. Знам само, че сто процента, ще е бензин . Ненавиждам дизеловите коли, каквито и да са..

Ама за лятото си имам перфектното колело с 80 кубиков мАтор мейд ин чайна. Вдига 55 по километражче, Харчи 3 на сто ( лъжа е, че харчат по литър и половина ) , тежи 30 кила, перфектно е за малки разстояния
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:32.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      Ако забогатея Джулия. Ако не успея да ударя бинго, ще си взема тезис, или фейсовата 166.

Други марки не са ми приоритет, но оглеждам в момента и разните хонди акорд. Знам само, че сто процента, ще е бензин . Ненавиждам дизеловите коли, каквито и да са..

Ама за лятото си имам перфектното колело с 80 кубиков мАтор мейд ин чайна. Вдига 55 по километражче, Харчи 3 на сто ( лъжа е, че харчат по литър и половина ) , тежи 30 кила, перфектно е за малки разстояния
      Може би такава Джулия:
      Attached Files
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• 159-ка, 2.4 JTD с поне 200 кончета...
        май свикнах със 150-те катърчета, че ми се иска повечко....
        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• След 156-ците си купувайте 155-ци
          Alfa 155 1.9TD '97 EX
          Alfa 166 2.4 JTD EX
          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
            След 156-ците си купувайте 155-ци

А след 155-ците си купувайте 75-ци. Все пак е добре да се стигне наистина до Алфа Ромео.

Алфа ромео са създали само 2 модела с предно предаване. А Фиат (пак с емблема на Алфа Ромео)са създали всички останали.

Сега сериозно по темата: След 156 има само още един модел - 159. А след това няма Алфа Ромео. Или поне в тоя клас. В такъв случай е нормално много хора да сменят марката.
            Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 21:03.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Абе то темата за 156 ама аз след 166 бих си взел 164, 75 или 155, а мечтата ми е Алфа 6 или Алфета.
              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Мицубиши, вече го взех преди повече от година... невероятно качествена кола, ако всички мицу-та са толкова качествени, не искам и да чуя за друга.

П.С. планирам и едно Паджеро...та да видим
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

• 159 или евентуално 166 след 2003-та. И двете 2.4 JTD
                  Накарал съм се на германски кочини, мерси повече!
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                    159-ка, 2.4 JTD с поне 200 кончета...
                    май свикнах със 150-те катърчета, че ми се иска повечко....
                    Скачай на нещо по-мощно....'...и 200 коня не са много.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Почерох малко темата и оставам с впечатлението, че дори сегашните собственици на алфа да искат да я сменят с друго, то те пак се насочват към някаква по рядко срещана марка, като субару, сааб, форд мустанг или премиум марка, като мерцедес, бмв, лексус. Явно повечето фенове на алфа са си индивидуалисти и хора с различен вкус от масовия, което е добре

Аз лично смених алфата с лексус, но с удоволствие бих се върнал на една брера или по скоро спайдърче.
                      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        ... Явно повечето фенове на алфа са си индивидуалисти и хора с различен вкус от масовия, което е добре
                        Сектанти
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Аз също паркирах в гаража 200+ коне,но да заменя алфата(156sw 2.4)твърдо НЕ.
                          Импрезата я ръчкам от неделя на неделя,алфата-всеки ден,
                          не знам яко и се кефя на тая кола.Верно харесват ми и 155 и 75 но 156 ми харесва най.
                          А по темата конкретно вече съм отговорил май - Субару Импреза 2000 турбо,кофти арматурно табло ма адски брутална.
                          Last edited by barash; d.m.y г., 23:59.
                          156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                          KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                          Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                          Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

• А може ли да се похваля Аз след като продадох 156-цата, си взех е-класа, а сега искам да си взема слдващата е-класа много съм доволен, но като видя алфа и се обръщам след нея, веднъж качиш ли се на италиянски автомобил тръпката винаги я имаш.
                            Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Ако си взимаш следващата Е-класа постарай се пак да е фейслифт, че иначе ше береш ягоди

Аз ако мога да си продам двете коли едновременно бих се яхнал на '740'
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Ако си взимаш следващата Е-класа постарай се пак да е фейслифт, че иначе ше береш ягоди

Аз ако мога да си продам двете коли едновременно бих се яхнал на '740'
                                Кире, 740 е един много добър избор, но статистиката около моите познати, които са сбъднали мечтата, и са яхнали стара 740-ка е, че много бързо се продава.

п.с. както и Опел Астра комби...
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 09:49.

Comment

Working...
                                X