Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    С което единствено доказваш непрактичноста си и пълната си техническа неграмотност!
    Направи си справка кое гориво е по калорично за единица тегло!
    А ако нещо пък това е опит за някаква лична нападка предвид подписа ми... ще ти кажа ако много си отворен да застанеш на чертата на бензин срещу моята газова кола! Без разбира се да гледаме какво има под капака, нали обичаш такива "пичове" дето са средна хубост!

По ми е интересно ти, помирисвал ли си че си толкова убеден с какво око се гледа на разни неща там... и най-важното причината защо се гледа с такова око!

Е те тва последното не трябваше да го казваш, щото баш американските коли пък не са трошливи изобщо... няма по корави коли от тях може би само японските. Ама ти сигурно и не знаеш защо е така... защото американския пазар (не само на автомобили) е най-непрощаващият грешки в каквото и да е!

Мисля, че си много далеч от настоящата реалност, просто защото не си достатъчно технически грамотен! И за това говори и последното ти изречение дори... ще те оставя да се чудиш... въпреки, че не вярвам глава която е пълна само с клишета и рекламни послания, да роди нещо друго, камо ли пък, отговор на толкова сложен въпрос като тоя с осмака!
    Избягваш доста отговори.
    Това с осемте свещи беше закачка /8 цилиндъра, към осем свещи/, ама ти нали кат видиш червено и спираш да мислиш.
    Много на калории те избива.
    Заставам само на една черта с колата, стоп линията на кръстовища.
    Не мисля, че бензинов двигател 1.8 е кола за надбЕгване.
    Ама знам ли в твоята глава какво има.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Мерцедес Е500- ей го на същия Мерцедес, не знам колко върви ама го бутат
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        То това ясно, ама тогава тая кола е била на 5-6 години и чак толкова да е била разхлопана.....
        Иначе лъскава, със сменени джанти, супер рядка, много скъпа, гледат я като космически кораб, но....
        След онова блъснато Е500, същото момче си купи RS4 и според него то също дава повече кеф от Корвета

Е то RS4 си е машина, няма 2 мнения, и от 124-ката Аудито е светлинни години напред. Технологично, интериорно, екстериорно и всякак.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Суска, бате като поживял малко в US, нека и аз споделя как за пръв път се качих на корвет през далечната 2007 в САЩ...и си беше адската машина. Имаше техен представител-дилър в града, където живеех. Това си е кола откъдето и да го погледнеш...не като европейските псевдо-коли на шевролет.

Там Мерцедесите са екзотика...не са толкова срещани, поради това се намират чички да ги имат в големите градове. Мн често можеш да срещнеш някой афро-американец в тях..задължително с никелирани джанти . Нямам големи наблюдения...но не мисля, че са върха на сладоледа!
          Бмв, ауди ги няма много много. Наблюденията ми са за 5 години...в доста градове..Доста рядко съм ги виждал. Ако съм виждал Бмв, задължително е било М-ка!

Това лято търкалях едно Jeep Wrangler sport..3.8L V6..разхода градско ми беше 16/ 100км. 4х4 е колата.
          Разхода не стига 40...караълсъм и доста други машини и мога да споделя...разход над 20л не съм виждал в огромен пикап V8.
          Всеки се сеща, че по-добро от един огромен атмосферен двигател за тунинг няма. И са адски издръжливи...
          Карал съм Ford Excursion, Chevy Tahoe, Ford F350, Rav4, Land Cruiser, Jeep Wrangler...това ми бяха основно работни или за личен превоз автомобили, на които имам изминати повече км. Вс с американски двигатели с доста литри. Там се карат придимно: infinity, ford, chevy...dodge...японски автомобили заради ниските им цени...от край време пазара им е залят с японски автомобили с доста приемливи цени. В по малки градове почти само пикапи. Хората не се кефят на мерцедес там, а на мускулести коли..германците са далеч от тази платформа!

А тоя магарцедес...ако ще да е бил на президент...си е баси коша...на нищо не прилича...щайга на 21 години! И да се твърди, че е екзотика си е смешка за мен лично.

п.с. Лексуса на заден фон беше ужасен между другото. Никакво усещане за кола!
          Attached Files
          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:51.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Ама не е само българина, това искам да кажа.
            В Щатите си е тотална гъзария да разхождаш SL.
            Докато тук гъзарския ЕскалеЙд там си е тотален селски пикап.
            Дано не греша.
            Доказваш, че си платен драскач...теоретик...
            По големи националисти от хамериканците няма...
            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:06.

Comment

• Суска...далеч си от истината с Хамериканците!
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Суска, бате като поживял малко в US, нека и аз споделя как за пръв път се качих на корвет през далечната 2007 в САЩ...и си беше адската машина. Имаше техен представител-дилър в града, където живеех. Това си е кола откъдето и да го погледнеш...не като европейските псевдо-коли на шевролет.

Там Мерцедесите са екзотика...не са толкова срещани, поради това се намират чички да ги имат в големите градове. Мн често можеш да срещнеш някой афро-американец в тях..задължително с никелирани джанти . Нямам големи наблюдения...но не мисля, че са върха на сладоледа!
                Бмв, ауди ги няма много много. Наблюденията ми са за 5 години...в доста градове..Доста рядко съм ги виждал. Ако съм виждал Бмв, задължително е било М-ка!

Това лято търкалях едно Jeep Wrangler sport..3.8L V6..разхода градско ми беше 16/ 100км. 4х4 е колата.
                Разхода не стига 40...караълсъм и доста други машини и мога да споделя...разход над 20л не съм виждал в огромен пикап V8.
                Всеки се сеща, че по-добро от един огромен атмосферен двигател за тунинг няма. И са адски издръжливи...
                Карал съм Ford Excursion, Chevy Tahoe, Ford F350, Rav4, Land Cruiser, Jeep Wrangler...това ми бяха основно работни или за личен превоз автомобили, на които имам изминати повече км. Вс с американски двигатели с доста литри. Там се карат придимно: infinity, ford, chevy...dodge...японски автомобили заради ниските им цени...от край време пазара им е залят с японски автомобили с доста приемливи цени. В по малки градове почти само пикапи. Хората не се кефят на мерцедес там, а на мускулести коли..германците са далеч от тази платформа!

А тоя магарцедес...ако ще да е бил на президент...си е баси коша...на нищо не прилича...щайга на 21 години! И да се твърди, че е екзотика си е смешка за мен лично.

п.с. Лексуса на заден фон беше ужасен между другото. Никакво усещане за кола!
                Немските возила излизат доста скъпо. Надявам се да не отречеш това. Говорим за лъскави или специални возила като М-ка например.
                Считам, че бензиновите двигатели на БМВ /големите/ са недостижими като икономичност. Допускам и да греша тук.
                Говорехме за коли отпреди 20 години, суперкари както им викат при теб. За тях казах, че харчат по 30-40 на сто.
                Убеден съм, че старите кУрвети смучат кат млади български кУрви, кинти /бензин/.
                И те така.

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Доказваш, че си платен драскач...теоретик...
                По големи националисти от хамериканците няма...
                Смени плочата.
                Самият факт, че говориш за американците като едно цяло, мислещо еднакво означава, че си зле.
                Това е голяма страна с най-различни хора.
                Национализмът в щатите е като толерантността в БГ.
                Всички го притежават, ама никой не го усеща.

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Не съм твърдял, че немските коли заливат САЩ.
                Твърдя, че луксозния клас на немските коли, а и не само луксозния си го позволяват богати хора.
                К.М.

Comment

Немските возила излизат доста скъпо. Надявам се да не отречеш това. Говорим за лъскави или специални возила като М-ка например.
                  Считам, че бензиновите двигатели на БМВ /големите/ са недостижими като икономичност. Допускам и да греша тук.
                  Говорехме за коли отпреди 20 години, суперкари както им викат при теб. За тях казах, че харчат по 30-40 на сто.
                  Убеден съм, че старите кУрвети смучат кат млади български кУрви, кинти /бензин/.
                  И те така.

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Смени плочата.
                  Самият факт, че говориш за американците като едно цяло, мислещо еднакво означава, че си зле.
                  Това е голяма страна с най-различни хора.
                  Национализмът в щатите е като толерантността в БГ.
                  Всички го притежават, ама никой не го усеща.

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Не съм твърдял, че немските коли заливат САЩ.
                  Твърдя, че луксозния клас на немските коли, а и не само луксозния си го позволяват богати хора.

........мили аСусеееееее........
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• като казвате 124, трябва да е с нужното уважение... Не знам колко сте карали такава, ама аз 5 години обикалях с едно 124 купе. Минах над 200 000 км. с него, като за тия километри смених термостат (който се сменя с отвертка за около 5 мин.) и правих моторче на парното. Толкоз. Уникално здрава, стабилна, тиха (!!!) и комфортна машина... Единствен недостатък - прекалено са много и няма индивидуалност в тях. Всъщност и втори недостатък - много ги харесваха цигани сутеньори и обикновени мангали. Като изключим тези два недостатъка - това е великолепна машина. След още 10 - 15 години запазените 124-ки ще струват бесни пари - тенденцията се наблюдава от сега.

За Корвета - нищо не знам за него, но специално този на снимката е грозен, ама грозен-грозен...
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1
                    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      ........мили аСусеееееее........
                      Еми, мамка му, предложи нещо по-интересно, зациклих тук.
                      К.М.

Comment

......ти си прасе но се дърпаш кат магаре и нищо не мога да ти предложа освен да не се изказваш неподготвен.

Comment

• Суска, за суперколи на 20 години впечетления нямам...не съм се качвал. Виждал съм на изложения...и пак си мисля, че такъв разход няма. Не са драгстери.

От бмв съм виждал само М-ки...и то рядко.
                          Мерцедеси също не е като да заливат улиците...няколко от новите ц-класи, с-класи, г-класи. Като винаги ги карат или чички или някой богат афро-американец и е сложил никелирани джанти задължително. Но не са масови.
                          За поддръжката, там по сервизи не ги интересува каква кола караш..искаш да се свърши услуга...смяна на накладки, масло, обслужване и каквото се сетиш..плаща се на час спроред справочници...не според колата.
                          Частите съм убеден, че можеш да си намериш дори по-евтино от Бг. Там има всичко за всеки. Огромен пазар...огромна конкуренция и оттам цените са по-ниски!

Като чуят алфа си представят на Пинко кабриолета, червения

п.с. Много пенсионери съм виждал да карат корвети...! Определено тях да си позволиш да притежаваш, поддържаш е доста по-трудно от някой мерц.
                          sigpic

Comment

Ши зациклиш ми, то от празнословие и бръмбари в главата тъй става...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Ши зациклиш ми, то от празнословие и бръмбари в главата тъй става...
                              Не бе ти не го разбра.....зацикли демек е в цикъл......

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Суска, за суперколи на 20 години впечетления нямам...не съм се качвал. Виждал съм на изложения...и пак си мисля, че такъв разход няма. Не са драгстери.

От бмв съм виждал само М-ки...и то рядко.
                                Мерцедеси също не е като да заливат улиците...няколко от новите ц-класи, с-класи, г-класи. Като винаги ги карат или чички или някой богат афро-американец и е сложил никелирани джанти задължително. Но не са масови.
                                За поддръжката, там по сервизи не ги интересува каква кола караш..искаш да се свърши услуга...смяна на накладки, масло, обслужване и каквото се сетиш..плаща се на час спроред справочници...не според колата.
                                Частите съм убеден, че можеш да си намериш дори по-евтино от Бг. Там има всичко за всеки. Огромен пазар...огромна конкуренция и оттам цените са по-ниски!

Като чуят алфа си представят на Пинко кабриолета, червения

п.с. Много пенсионери съм виждал да карат корвети...!
                                Евала, че не те мързи колега да пишеш толкова!
                                Аз на тоя bozo, не му се връзвам изобщо да му обяснявам каквото и да е. Обаче тоя път адски ме издразниха тия двамата дето говрят за неща, за които имат представа само от филмите...
                                Всъщност не разбирам що му разрешиха пак да пише в тоя форум... според мен си е платил... няма друго обяснение!
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X