If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега при МиТо нещата със сглобката са доста по добре
А ако чакаш немците да признаят нещо друго освен собственото- забрави.
Между другото ML е доволно калпав автомобил - нито е сув нито лимузина. По проходимост всяка алфа го бие а за возия е далеч от класата на лимузините на мерцедес- Мое мнение базиращо се на тестване
Да не забравяме и колко добра е сглобката при МЛ-точно,три пъти му разпарчетосваме таблото заради климатроника и пепелника,който като го натиснеш да се отвори изчезва безследно някъде в таблото.За салона пък нищо няма да кажа,просто ще замълча.Това за МЛ 2004год.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Оная дето я продаваха в Германия ли,иначе ти си ми ясен,рано или късно пак ще кацнеш на талянския клон
То една 8Ц има у форумО Абе мани ти .... виж дизайна ми харесва...е сега Орела е с талянския мАтор и върви хубаво харесва ми /въпреки че на 80% съм продал Орела/ ....ама да кеся по сервизи за окачвания и да съм пръв приятел с диагностика и монтьора...мерси на тая любов
Хмммммм дали е читава?
Май и не е Q4 и няма автопилот ?
Иначе на снимки ми хареса.Да се изкажат и колегите които повече разбират
Бях отделил 30000 за кола ще си спестя 11000 които веднага отиват за R1 след 2007
Хмммммм дали е читава?
Май и не е Q4 и няма автопилот ?
Иначе на снимки ми хареса.Да се изкажат и колегите които повече разбират
Бях отделил 30000 за кола ще си спестя 11000 които веднага отиват за R1 след 2007
Недей така, крузконтролът е много добра екстра.
А, Зико, ЦЛС не почват ли от 35000 ?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Колега при МиТо нещата със сглобката са доста по добре
А ако чакаш немците да признаят нещо друго освен собственото- забрави.
Между другото ML е доволно калпав автомобил - нито е сув нито лимузина. По проходимост всяка алфа го бие а за возия е далеч от класата на лимузините на мерцедес- Мое мнение базиращо се на тестване
В интерес на истината в Ауто билд си признават бая неща - за калпавите бензинови двигатели на VW, Ауди и т.н и прочее.
Фиат Браво пък е класиран с оценка 6, та зависи.
Чакам да пишат нещо за МиТо и Жулиета, ма засега явно нямат такива коли (говоря за теста на 100 хиля км)
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
В интерес на истината в Ауто билд си признават бая неща - за калпавите бензинови двигатели на VW, Ауди и т.н и прочее.
Фиат Браво пък е класиран с оценка 6, та зависи.
Чакам да пишат нещо за МиТо и Жулиета, ма засега явно нямат такива коли (говоря за теста на 100 хиля км)
Comment