Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква кола бихте си купили след 156-цата?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Хаахах и тогава ще дойдеш на схемата : новата ти кола да е по-стара от старатаНо така е като реално Алфа нямат нищо ново за сега, с което да замениш 159 ...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеХаахах и тогава ще дойдеш на схемата : новата ти кола да е по-стара от старатаНо така е като реално Алфа нямат нищо ново за сега, с което да замениш 159 ...
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТова с малкия мотор и малките коне съм го играл веднъж...Уж да направя компромис, пък то накрая се наиграх да правя ремонти и да сменям в последствие двигатели...Разликата в горенето не е голяма, но като трябва да изпревариш не се кръстиш, дали ще успееш да се мушнеш преди да стане напечено с тези в насрещното...
Друг интересен поне за мен факт е, че Фиат Купе Турбо 16в 220-230 коня и Алфа 147 туин спарк 150 коня, при нормално каране лятото в София (на климатик и двете коли) дават еднакъв разход...Да не кажа, че фиата в сток състояние падаше и малко под разхода на Алфата
Още един пример : на Серес миналата година разбрах, че на Ферариста 2.5 в6 е дал по-нисък разход от 1.6 туин спарк на Нено
От тук на сетне винаги моят избор ще клони към по-големия мотор156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеАбе батки гаргата за да е рошава си треа V8-мак, другото е ала бала, ма пусто не ми стиска си зема куатропорте.......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеАбе батки гаргата за да е рошава си треа V8-мак, другото е ала бала, ма пусто не ми стиска си зема куатропорте.......
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТи нали искаш GTA - по-нагоре има едно стрАотно за 10 бинки
V8-ак си требва от друга марка
.....а Селеспийд ли е?
Като е мазохизъм поне да е тотален.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Comment
-
Батки аз след 156 минах на 164. След 164 трябваще да мина на 166 и понеже не исках дизел значи 3,2 , но пък си имам V6 и така ...минах на V8 . Покарах малко по вече осмака и в момента средния ми разход на бензин по борд. компа е 12,4 литра за 230 изминати километра от тях 150 извънгрчадско и 80 в София градско.
Обаче преди малко изкарах ГТВ то , ще го обслужвам и ...абе много е яко и е различна кола . спортното усещане и усещането за скорост и управление е друго ...кефи си ме и то. Та за сега няма друга по нова алфа да ме кефи ще чакам да видя 4Ц какво чудо ще е
П.П. ГТВ то е по лакомо от осмака, но пък създава субективното усещане за по бърза кола2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
Не мекефи и не е Селе.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
Немой равни ГТ с ГТА.....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment