Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бате това ми е една от любимите коли един пич идваше от една морга да праща пратки и караше Врц Сти 2004 беше с десен волан качих се и не ми се слизаше тва найстина е гоотино ... и на 2.0 съм доволен карал съм и такова с кръглия фар 202 коня беше уникални са ма бих се задоволил и с един 200СХ 1994 година
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Суска, нямам наблюдения над корвет на над 20г...и немога да споделя мнение за разход.
      Определено съм виждал страхотни масъл карс...имат постоянно изложения. Бих ги предпочел десетки пъти пред тея мерци/м-ки.
      п.с. 3.8литра гориво върви около 3$ ...средно заплащане започва от 10$/h ...като спокойно може да се уредиш с работа на 18$! Дали им пука колко гори една кола!
      Съгласен съм с всичко написано.
      Реагирах остро в тази тема, независимо, че не ми е от силните, защото не мога да приема някой да отхвърли нещо наистина стойностно като тази 124-ка, само заради тъпи предразсъдъци, че в БГ я карали ромски барони.
      За мен това е класика, така както м5 е класика, така както седма серия на БМВ до 2001 ще остане класика. И всичките те просто грозни. Но според мен красиви в простотата си. Гениално прост, но адски красив дизайн. Ето това немците го владеят адски добре.
      За двигателите дори не ми се пише.
      Когато тествах на Горубляне една седмица с 4.4 литров осмак, се усмихвах през цялото време докато я карах. Джамбазинът ме помисли за куку.
      Та се дразня, когато някой отхвърля нещо ей така, от предразсъдъци.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Кой е bozo?

Теб не те мързи да пишеш, а просто не можеш, дано поне с речта си по-добре, че допускам мучене да се чува основно.
        Това ще го оставя без коментар, защото не разбирам какво отново се опитваш да кажеш или по-скоро да изгрухтиш!

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Проблем с това, че някой изразява различно от твоето мнение ли имаш?
        Проблем с това, че някой се опитва да води разговор ли имаш?
        Нямам проблем с личните мнения, на когото и да било, имам проблем с некомпетентните мнения изказани от хора които нямат ни най-малка представа за какво говорят и защо го говорят! А когато мнението им е формирано от разни градски легенди и четено-недочетено тук-там... просто не си хабя енергията да им обяснявам. От тях няма полза и в разговора който се опитват да водят, не се научава нищо ново. Най-хубавото определение за такива индивиди е словоблудци. Ако продължим в тоя ред на мисли се сещам, че при такъв подход към най-обикновен разговор, тия хора сигурно и към останалите неща в живота си подхождат така като примерно заместват едни важни работи с ръкоблудстване.

Или се дразниш, че не можеш да догониш щафетата?
        Продължавам да твърдя, че 124-ката е в пъти по-здрав, в пъти по комфортен и в пъти по-красив автомобил от този кУрвет.
        Каква щафета? Вземи по добре погледни някое клипче в YouTube кой кого гони, Корветите ли гонят или някой тях гони... вкл. и коли които струват колкото един малък замък.
        Разбираш ли накъде бия, примерно аз съм Корвета ти си оня мазен цигански 124!

Всичко касаещо визията е субективно, ама да ми разтягате локуми, че видиш ли американската автомобилна индустрия е по-добра от немската е тотален шит и тотална некомпетентност.
        Тотален шит са хора като теб, щото са некомпетентни и изказват мнения за неща за които почити нищо не знаят от първа ръка особено пък за американската автомобилна индустрия! А че тия автомобили са по опростени и надеждни от последните излизащи на пазара "чудеса" на европейската автомобилна индустрия е само един голям плюс в очите на един практично мислещ човек!
        А най-смешно е да се твърди, че холивудските филми и рекламите в САЩ, подчертавам в САЩ, са причина за популярността на мерцедес в САЩ.
        Един човек който е живял в САЩ ти каза, че този автомобил не е популярен там, ти обаче продължаваш да твърдиш, че е популярен. Това ако не е инфантилност... не знам. Всяка секунда в един холивудски филм се заплаща! Сети се сега, че тия марки за да присъстват там са си платили едни много сериозни пари. Та питам се аз, дали ако са толкова популярни щяха да си плащат да присъстват постоянно на екрана. Затова и казах че представите ви за САЩ са единствено от филмите. Съчетано с тоталната ти техническа неграмотност това те прави единствено Bozo
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

• Точно ей такова беше Субито - Аутбек 2.5 автоматик, аз мислех, че е Форестер, но току-що го изрових в Гуугъл
          Не знам дали има скъпи части, но предполагам, че цените са над средните нива за българския пазар.
          Факт е обаче, че за тази кола не е нужно да има път - тя сама си прави.
          В конкретния случай, след него можех да мина дори с Алфата, а пред него имаше половин метър пресен сняг
          Гледах, като изтребител
          Аз не смея да тръгна, а всички вътре ми казват 'ей от там мини' и сочат двуметров хълм
          Ако не беше вечер щях да снимам, защото такова нещо не бях виждал скоро

sigpic

Comment

Кой е bozo?

Comment

Съгласен съм с всичко написано.
              Реагирах остро в тази тема, независимо, че не ми е от силните, защото не мога да приема някой да отхвърли нещо наистина стойностно като тази 124-ка, само заради тъпи предразсъдъци, че в БГ я карали ромски барони.
              За мен това е класика, така както м5 е класика, така както седма серия на БМВ до 2001 ще остане класика. И всичките те просто грозни. Но според мен красиви в простотата си. Гениално прост, но адски красив дизайн. Ето това немците го владеят адски добре.
              За двигателите дори не ми се пише.
              Когато тествах на Горубляне една седмица с 4.4 литров осмак, се усмихвах през цялото време докато я карах. Джамбазинът ме помисли за куку.
              Та се дразня, когато някой отхвърля нещо ей така, от предразсъдъци.
              А ве суси, пич, за теб може и Азис да е стойностен, но за други не.
              Не слагай на кантар Е124 и 7 серия. Сравненията са ти толкова неадекватни, че издават некопетентноста ти. Това шошоне е като Алфа 156 GTA, всички я харесват, но никой няма да даде 10000 лв, защото виж какво го очаква (снимка от преди 10мин).
              Attached Files
              Last edited by Доко; d.m.y г., 10:45.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                ...
                Не е дебело за подръжкаМойто беше по новото пак с 2.5 мотор...нЕма такъв чук карал съм го в голям сняг без да е разчистено и минава като победител
                Най скъпото което съм му сменял беше съединител 800лв
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Именно!
                  А ето така изглеждаше онзи Аутбек, ама на стръмно http://youtu.be/5LZlEJFf-8M
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Това ще го оставя без коментар, защото не разбирам какво отново се опитваш да кажеш или по-скоро да изгрухтиш!

Нямам проблем с личните мнения, на когото и да било, имам проблем с некомпетентните мнения изказани от хора които нямат ни най-малка представа за какво говорят и защо го говорят! А когато мнението им е формирано от разни градски легенди и четено-недочетено тук-там... просто не си хабя енергията да им обяснявам. От тях няма полза и в разговора който се опитват да водят, не се научава нищо ново. Най-хубавото определение за такива индивиди е словоблудци. Ако продължим в тоя ред на мисли се сещам, че при такъв подход към най-обикновен разговор, тия хора сигурно и към останалите неща в живота си подхождат така като примерно заместват едни важни работи с ръкоблудстване.

Каква щафета? Вземи по добре погледни някое клипче в YouTube кой кого гони, Корветите ли гонят или някой тях гони... вкл. и коли които струват колкото един малък замък.
                    Разбираш ли накъде бия, примерно аз съм Корвета ти си оня мазен цигански 124!

Тотален шит са хора като теб, щото са некомпетентни и изказват мнения за неща за които почити нищо не знаят от първа ръка особено пък за американската автомобилна индустрия! А че тия автомобили са по опростени и надеждни от последните излизащи на пазара "чудеса" на европейската автомобилна индустрия е само един голям плюс в очите на един практично мислещ човек!

Един човек който е живял в САЩ ти каза, че този автомобил не е популярен там, ти обаче продължаваш да твърдиш, че е популярен. Това ако не е инфантилност... не знам. Всяка секунда в един холивудски филм се заплаща! Сети се сега, че тия марки за да присъстват там са си платили едни много сериозни пари. Та питам се аз, дали ако са толкова популярни щяха да си плащат да присъстват постоянно на екрана. Затова и казах че представите ви за САЩ са единствено от филмите. Съчетано с тоталната ти техническа неграмотност това те прави единствено Bozo
                    Обърка се тотално в стремежа си да се заяждаш с мен.
                    Никой не е казвал, че мецедес е масовка в САЩ, тва да не е тойотка.
                    Ставаше дума за съвсем други неща.
                    Ако направим статистика, ще видиш, че американските автомобили са по-силно застъпени във филмите на холиБлуд.
                    За мен колата не е надБегване.
                    Надбегването е за малки пишлета.
                    Нямам нужда от доказване на драг, доказвам се на други места.
                    Пък ти можеш да си мериш чушлето където и когато си поискаш, само гледай да не е по обществените пътища.
                    Мерцедес само в твоята пълна с бръмбари глава е марка, която разчита на местни легенди.
                    В тази тема писаха един двама, които наистина бих нарекъл компетентни, но точно пък ти да ми разтягаш темата за компетенциите не вАжи.

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    А ве суси, пич, за теб може и Азис да е стойностен, но за други не.
                    Не слагай на кантар Е124 и 7 серия. Сравненията са ти толкова неадекватни, че издават некопетентноста ти. Това шошоне е като Алфа 156 GTA, всички я харесват, но никой няма да даде 10000 лв, защото виж какво го очаква (снимка от преди 10мин).
                    Аз не сравнявам 124 със седма серия бре рибоядецо.
                    Просто ти казвам, че тези коли, колкото е да се напиняш, винаги ще останат в автомобилната история, ще бъдат запомнени, така както помним костенурката на ФВ, така както помним рекорд на опел и редица други коли.
                    124 е един от най-добрите модели пускани в класа си, а когато добавим и осемцилиндровия петак нещата си опират почти до легенда, а ти бегай гони мИекащи блондинки и не се занимавай с мен.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение

Това сигурно е заготовка на заглавната страница на личната ти биографична книга.

---------- Post added at 09:16 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                    Не е дебело за подръжкаМойто беше по новото пак с 2.5 мотор...нЕма такъв чук карал съм го в голям сняг без да е разчистено и минава като победител
                    Най скъпото което съм му сменял беше съединител 800лв
                    Аз точно към това се стремя, но го търся с 3.0 двигател.
                    Гледах няколко и останах с много добри впечатления.
                    Само малко ръжда имаше отдолу повечко, сравнено с алфата ми, ама може да са били от кофти дестинации.
                    К.М.

Comment

• 2.5 мотор е за предпочитане. 3.0 харчи повче а да кажеш да върви зверски повече..ми не
                      Ръждиви идват от Австрия и Германия.Мойто го довлекох от Италия без ръжда и след 4 год. го продадох без грам ръжда.
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                        2.5 мотор е за предпочитане. 3.0 харчи повче а да кажеш да върви зверски повече..ми не
                        Ръждиви идват от Австрия и Германия.Мойто го довлекох от Италия без ръжда и след 4 год. го продадох без грам ръжда.
                        Така е, но трилитровия май беше с верига и все пак е шестак.
                        Чух за 2.5, че имали проблем с прегряване, ама допускам, че са само слухове.
                        Интериора при 2.5 е малко по-кофти от трилитровите.
                        Едната, която гледах беше от Германия, а другата от Швейцария.
                        К.М.

Comment

Това сигурно е заготовка на заглавната страница на личната ти биографична книга.
                          Нали питаше кой е бозо, ето ти го! Кво вириш пишка сега?

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Нали питаше кой е бозо, ето ти го! Кво вириш пишка сега?
                            Това с пишките аз го започнах, измисли нещо ново.
                            Ама ти наистина ли си клоун?
                            К.М.

Comment

Така е, но трилитровия май беше с верига и все пак е шестак.
                              Чух за 2.5, че имали проблем с прегряване, ама допускам, че са само слухове.
                              Интериора при 2.5 е малко по-кофти от трилитровите.
                              Едната, която гледах беше от Германия, а другата от Швейцария.
                              Да и Швейцарките са гнилочи. Има наточени и с 2.5 мотор мойта беше със всички екстри за модела /кожа,климатроник,ел.пакет,подгряване седалки и челно стъкло/ без автоматик защото не исках Субару автомат. Доста време търсих тази комбинация
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• А защо не автоматик?
                                Някакви проблеми или лично предпочитание?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X