Първоначално публикувано от etrovskii
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква кола бихте си купили след 156-цата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз писах 8-9 години на вересия"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз си я купих, за да мога да имам основателен повод да пиша във форума.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеА каква беше причината да искаш да пишеш тук?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениесигурно и колите ви са като вас тарлясници, разбирачи
За съжаление не всички можем да отделим 2800 лева за "уникална" 147 -цаSUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЗа да те е яд...
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:11 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЗа съжаление не всички можем да отделим 2800 лева за "уникална" 147 -цаИма само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеТи си най големия разбирач,и не се пише със злоба,много злоба май има в тебе,гледам и с други се дразниш и заяждаш но боженька не фраер превиди си го
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:11 ----------
и за 200 лева ги взимам ако има дразнели те това чее 2800SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Да, прав си etrovskii, целта в живота ми е да седя в този форум и да злобея срещу някакви непознати като теб... И внимавай с изразите, за да не приключиш участието си във форума толкова бързо, колкото надраска двадесетината си поста пълни с плява...
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеДа, прав си etrovskii, целта в живота ми е да седя в този форум и да злобея срещу някакви непознати като теб... И внимавай с изразите, за да не приключиш участието си във форума толкова бързо, колкото надраска двадесетината си поста пълни с плява...Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеНямам намерение да се дразна с тебе то е явно че не си добре,но по голяма плява не съм виждал от тебе смятам че бях ясен,и виж стига ме занимава с твоите дебилни братвежи личи си колко ти е въспитанието,и още има един лаф отговори на тъпака с мълчание това ще направяSUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment