Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    А защо не автоматик?
    Някакви проблеми или лично предпочитание?
    Защото е 4 скоростен и това не ме радваше.Ако купувам пак суби ще е с ръчка и турбина
    Субарото го купих след 156 2 бр и спрях да ходя по сервизи и да се занимавам с глупости Във река съм го вкарвал по планини със яко снягЕ неможах да го счупя само съединител му превъртях.
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 12:49.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Това с пишките аз го започнах, измисли нещо ново.
      Ама ти наистина ли си клоун?

Клоун съм, да. Питай майка си на кого приличаш...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Клоун съм, да. Питай майка си на кого приличаш...
        Ау как се фръцна разпалено.
        Провинциалния ти комплекс за малоценност примесен с ниската ти култура и бедния ти речник, са неща, които и в бъдеще ще те спъват.
        Поработи малко в тази посока.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Не се престаравай с душевните си диарии прасчо, за мен си най-обикновен трол, незаслужаващ никакво внимание...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Не се престаравай с душевните си диарии прасчо, за мен си най-обикновен трол, незаслужаващ никакво внимание...
            Имаш късмет, че не се престаравам.
            Не забелязах да не ми обръщаш внимание.
            Обикновен шаран.
            К.М.

Comment

• Стига се карахте Най - добрата марка е алфа имя и в бързи и яростни 6 и ТДУ и НФС и в България исками се да имаше некой от наште съфорумци да имаше 3.7 аутоделта без значение 147 ,156 и в прочие ...
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                Стига се карахте Най - добрата марка е алфа имя и в бързи и яростни 6 и ТДУ и НФС и в България исками се да имаше некой от наште съфорумци да имаше 3.7 аутоделта без значение 147 ,156 и в прочие ...
                Най-добрата за какво? В ценови диапазон от 500 до 5 000 лв. или друго? Най-добра в какво? Само с 2 модела в производсктво? При това модели, които не се правят в Милато, а в Торино. Най-добра сега, в бъдещето или в миналото? И аз смятам, че е била много голяма марка, но ме притеснява думата "БИЛА" която е в минало време.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Еми шанс секи закъсва на днешно време ....
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• ---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

---------- Post added at 09:16 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

Аз точно към това се стремя, но го търся с 3.0 двигател.
                    Гледах няколко и останах с много добри впечатления.
                    Само малко ръжда имаше отдолу повечко, сравнено с алфата ми, ама може да са били от кофти дестинации.

,,,,Що не каза, че търсиш Аутбек, аз разширих търсенето на нова кола точно със същият модел и първото което изпадна в Германия беше с 3.0 двигател, мен обаче ме спря твърде високият данък, иначе проблема с прегряването на 2.5 е при модела преди 2004 година.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

,,,,Що не каза, че търсиш Аутбек, аз разширих търсенето на нова кола точно със същият модел и първото което изпадна в Германия беше с 3.0 двигател, мен обаче ме спря твърде високият данък, иначе проблема с прегряването на 2.5 е при модела преди 2004 година.
                      Да, знам за кой 2.5.
                      Аз търся 3.0 преди 2004.
                      За данъка си прав, високичък е, но една две години и влизаш при 14 годишните.)))))))
                      Аз го търся за втора удобна кола за багаж.
                      Е, ако изпадне нещо добро мога и да направя компромис с 2.5, но не ми се иска.
                      Често се колебая дали да не изчакам малко и да взема модел след 2004 г.
                      К.М.

Comment

• Тук неможе да ви разбере човек,уж е форум за алфа маняци и се излиза един който сере по маркататва било два модела и половина ми тваааа унуваааааа,ужас.
                        Last edited by etrovskii; d.m.y г., 16:44.
                        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Е, да не е излъгал?
                          sigpic

Comment

• Ми тогава защо карате алфи.
                            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                              Ми тогава защо карате алфи.
                              За да те е яд...

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                                Ми тогава защо карате алфи.
                                Ми щот са ефтини, чупиш и фЪрляш...

Comment

Working...
                                X