Известие

Collapse
No announcement yet.

Интернет и телевизия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Какъв ти е ТВ, ако има двб-ц ... не ти трябва тунер за Нет1, вади си цифровата директно.
    Ако не, могат да ти дадат те, можеш да си гледаш и аналогово.
    Рутер си купи.
    Качествен имай предвид, че ще изкара поне 5 години.
    Но с какви параметри зависи от това какво точно ще връзваш към него и на каква скорост.
    (Слабите изнемогват на повече от 600 сесии торенти например).
    Големия няма двб за него ще трябва да взимам ако искам да гледам дигитално,всъщност аз не гледам телевизия за жената и децата ще слагам.

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Според мен във всеки квартал положението е различно. Аз живея в Люлин. Тук ползвам Булсатком за телевизия от 5-6 години. Проблеми не съм имал. Таксата е приемлива. От няколко месеца ползвам и интернет с телевизия на Булсатком. Всичко е много добре, но това се дължи на факта, че Булсатком купиха най-големият доставчик на интернет в Люлин. Отгоре на всичко таксата за интернет е само 7лв. на месец и интернета не се е сривал досега, скоростите са ОК и т.н.
    Естествено, че ако тук в Люлин офертата е добра, това не гарантира, че навсякъде е така. Затова трябва да се проучи как седят нещата в Стрелбище примерно, но да дадат мнение, хора които живеят там и ползват въпросната услуга.
    Много правилно казано,този феномен го ма и в Гърция,един и същи доставчик в даден район да е номер 1 а в друг да е гола вода.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Разликата идва от мерните единици най често. Ако си погледнеш договорьт внимателно, ще забележиш че скоростта е обявена в мега битове, операционната система и програмките отчитат мега байтове. Демек - това дето ти го пише в договорьт го делиш на 8 и ги юркаш докато не го постигнеш. Ако често забива модема да го сменят. Случва се и проблем с линията да има - да си го оправят.
      То аз ако ги оставя на мира те започват да си правят каквото искат.
      Много ги е яд, че съм си оставил мрежата без кодиране и всеки може да се връзва към нея.
      То около мене само бабички, ама има и три по-млади семейства. Те също си махнаха кодирането, та сега си имаме нет от поне двама доставчици.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Спнет и Нет1 са пробвани из половин София ... няма разлика
        За това и насочих натам.

Щом няма тунер, пускаш аналогова или искаш устройство.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Големия няма двб за него ще трябва да взимам ако искам да гледам дигитално,всъщност аз не гледам телевизия за жената и децата ще слагам.

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Много правилно казано,този феномен го ма и в Гърция,един и същи доставчик в даден район да е номер 1 а в друг да е гола вода.
          Булсатком,навсякъде е еднакъв,аз затова те насочих към тях,защото пакетните им цени са много добри...............
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            То аз ако ги оставя на мира те започват да си правят каквото искат.
            Много ги е яд, че съм си оставил мрежата без кодиране и всеки може да се връзва към нея.
            То около мене само бабички, ама има и три по-млади семейства. Те също си махнаха кодирането, та сега си имаме нет от поне двама доставчици.
            Това звучи добре само на думи, реалните опасности са твърде много.
            Едно скрипт киди може да ти докара и качулати гости...
            С комшии може просто да си размените ключовете.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Решението е взето,молбата е пусната,Нет1,ако скоростта на нета им е равна на скоростта на реакцията им на моята онлайн заявка значи съм направил правилен избор но това ще разберем от понеделник.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Скоростта им си е описана на сайта.
                Ползват го доста колеги в различни райони на София, оплакванията са изключително редки.

Comment

optic-com
                  Само виж има ли покритие там. Телевизията е 2 лева, ако си техен интернет клиент. Аз съм пет години на тая фирма и нета ми е спирал 3 пъти за по 3 часа.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    optic-com
                    Само виж има ли покритие там. Телевизията е 2 лева, ако си техен интернет клиент. Аз съм пет години на тая фирма и нета ми е спирал 3 пъти за по 3 часа.
                    Тия през 3 блока имаха разлика в качеството...

Comment

+1 за NET1
                      От няколко дена ТВ+НЕТ 45 МВ за 22 пари.
                      Качеството на картината е добро, нета си стига скоростта.
                      Alfa Romeo 1.8 TS `98
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                        +1 за NET1
                        От няколко дена ТВ+НЕТ 45 МВ за 22 пари.
                        Качеството на картината е добро, нета си стига скоростта.
                        Сигурно имаш впредвид 45 Mb/s.
                        И аз съм много доволен от качеството на услугата. А като предплащам за 3 месеца, ми дават по един безплатен.
                        Отделно това с поканите.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да, Mbit/s.
                          Бях на близоо, но цената не оправдава орязаните им от към интересни програми пакети...
                          Alfa Romeo 1.8 TS `98
                          sigpic

Comment

EPG

Нещо проблемация се появи...
                            Като пусна справочника и излиза програмата на телевизиите...
                            Обаче, като пусна турсене по жанр / например филм или музика / не намира нищо...
                            Също така не работи и автоматичната корекция на цветовете в зависимост от вида на предаването / то и как ли ще работи, като няма инфо кво тече в момента /.
                            Писах на съпорта - ефект никъф...
                            ПП на близоо това си бачкаше перфектно
                            Alfa Romeo 1.8 TS `98
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                              Нещо проблемация се появи...
                              Като пусна справочника и излиза програмата на телевизиите...
                              Обаче, като пусна турсене по жанр / например филм или музика / не намира нищо...
                              Също така не работи и автоматичната корекция на цветовете в зависимост от вида на предаването / то и как ли ще работи, като няма инфо кво тече в момента /.
                              Писах на съпорта - ефект никъф...
                              ПП на близоо това си бачкаше перфектно
                              НЕТ1 ползваше мой съсед. По простата причина, че не плащаше, тъй като оптиката ползва ток от неговото мазе. От телевизията е доволен много , е, няма опция на бокса за следващи предавания и така нататък - но те и дават едни боксове по 30 лева обикновени, освен, ако изрично не си купиш HD бокс. Често си пииваме у тях и да, телевизията е доста прилична. За сметка на това интернета....ооо боже мой. Стигна се до там, да му дам паролата на единия си рутер, за да ползва мой нет. Неговвия е добър, но спре ли по два дни няма нет . Реверанса на НЕТ1 откъм отстраняване на проблеми е 72 часа, питах в кол центъра. Освен това, не се грижат толкова за клиентите си - имам предвид, звъниш - нямаш нет, от там ти проверяват трасето, виждат суича, на който си закачен ти, другите закачени имат ли нет, ти се тросват, че проблема си е у теб и те отебават. Което е наистина така, но отношението им не ме кефи. Отделно, повторни настройки на рутер-20 лева, посещение 10 лева.. някакви такива цени.
                              В интерес на истината са си прави, щото какво са виновни техниците, че потребителя си е слагал примерно RG-то в микровълновата, не е тяхна отговорност, но има наистина хора, които нищичко не разбират.

За тв аз съм на нево. 130 канала за 2.50 на месец. Наистина от тия 130 , 80 са ... неам думи, ама пък за 2.50 на месец, добре че интернет не плащам.

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X