Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит девети септември!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:02.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Накараме да се замисля, доколко правдиви са били учебниците ни.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Скоро четох на Божидар Димитров книгата:" Дванайсете мита в нашата история"
        Странното е, че някои от тях ги знаех, за други се досещах, но от петима други, прочели книгата и петимата обявиха книгата за глупост.
        А човека говори само с факти.
        Как да убедиш комплексара, че най-великият ни цар е бил Петър, сина на Симеон, а не баща му.
        Така , че масово се изкривява историята.
        Хората пишат и четат това, което им се иска, а не това , което е истината.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          ...Как да убедиш комплексара, че най-великият ни цар е бил Петър...
          Това ако не греша е ОНЯ Петър - най-дълго царувалият български цар, останал в историята, която аз съм учил, с това, че е съсипал от гонка богомилите ?
          ...
          155 1,6 TS 16V `96
          166 2,4 JTD `99
          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
            Това ако не греша е ОНЯ Петър - най-дълго царувалият български цар, останал в историята, която аз съм учил, с това, че е съсипал от гонка богомилите ?
            Всеки цар е избран от Бог и трябва да се бори със сектите, а богомилите са си секта
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Всеки цар е избран от Бог и трябва да се бори със сектите, а богомилите са си секта
              Хахахаха,Суската пак подхваща моабет с повишена трудност...бог,богомили и ереси.

Прасчо за мен православието е ерес,както и католцизма.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Значи, сьвсем в духьт на темата, вярваш в "светлото бьдеще"(пак се правя на разсеян).
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Хахахаха,Суската пак подхваща моабет с повишена трудност...бог,богомили и ереси.

Силно си объркан.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Значи, сьвсем в духьт на темата, вярваш в "светлото бьдеще"(пак се правя на разсеян).
                    Да,определено,най-хубавите дни в живота ми до сега бяха,деня в който станах,чавдарче,деня в който станах пионерче и разбира се 9-ти септември....тези прекрасни манифестации ми липсват,такова множество от щастливи и усмихнати хора......съжалявам,че не успях да стана комсомолец и после член на БКП.

---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:46 ----------

Силно си объркан.

Да,объркан съм,чудя се в колко да отида на работа и дали въобще да отида.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Да,определено,най-хубавите дни в живота ми до сега бяха,деня в който станах,чавдарче,деня в който станах пионерче и разбира се 9-ти септември....тези прекрасни манифестации ми липсват,такова множество от щастливи и усмихнати хора......съжалявам,че не успях да стана комсомолец и после член на БКП.

---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:46 ----------

Да,объркан съм,чудя се в колко да отида на работа и дали въобще да отида.

К.М.

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                        Няма друг такъв, а и в световен мащаб са рядкост лидерите с 42 години управление, при това забележи векове след него да е пример за добър владетел. Всички са искали да са като него. Мир и ниски данъци. Ето формулата да забогатее толкова държавата, че е потдържал армия, която е отказвала всеки нашественик.
                        Дори богомилите ги е използувал като идеологическо оръжие.
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Никога не съм разбирал нуждата да се вярва в божество, а да се надявам на него - изобщо и това без да твърдя, че не съществуват.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            Никога не съм разбирал нуждата да се вярва в божество, а да се надявам на него - изобщо и това без да твърдя, че не съществуват.
                            Вярата не е нужда.
                            Вярата е вяра.
                            В какъв смисъл да се "надяваш", решенията ги вземаш ти.
                            Защо често хората свързват вярата с чакане да ти помогне някой? Доста глупаво.
                            К.М.

Comment

Вярата не е нужда.
                              Вярата е вяра.
                              В какъв смисъл да се "надяваш", решенията ги вземаш ти.
                              Защо често хората свързват вярата с чакане да ти помогне някой? Доста глупаво.
                              Защото хората не познават вярата.
                              Тя е морала, а не двигателя на живота.
                              Бог не се меси пряко в живота на индивида.
                              Живота той сам си го определя с постъпките си.
                              Когато Бог се намеси, чрез своите лостове, то това се нарича чудо.
                              Не случайно казват;
                              Когато говориш на Бог- това е молитва.
                              Когато Бог ти говори- това е лудост.

Comment

Да добавя само : Амин !
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X