---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Честит девети септември!
Collapse
X
-
Скоро четох на Божидар Димитров книгата:" Дванайсете мита в нашата история"
Странното е, че някои от тях ги знаех, за други се досещах, но от петима други, прочели книгата и петимата обявиха книгата за глупост.
А човека говори само с факти.
Как да убедиш комплексара, че най-великият ни цар е бил Петър, сина на Симеон, а не баща му.
Така , че масово се изкривява историята.
Хората пишат и четат това, което им се иска, а не това , което е истината.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение...Как да убедиш комплексара, че най-великият ни цар е бил Петър......
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеТова ако не греша е ОНЯ Петър - най-дълго царувалият български цар, останал в историята, която аз съм учил, с това, че е съсипал от гонка богомилите ?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВсеки цар е избран от Бог и трябва да се бори със сектите, а богомилите са си секта
Прасчо за мен православието е ерес,както и католцизма.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеПрасчо за мен православието е ерес,както и католцизма.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеХахахаха,Суската пак подхваща моабет с повишена трудност...бог,богомили и ереси.
Прасчо за мен православието е ерес,както и католцизма."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЗначи, сьвсем в духьт на темата, вярваш в "светлото бьдеще"(пак се правя на разсеян).
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:46 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСилно си объркан.
Да,объркан съм,чудя се в колко да отида на работа и дали въобще да отида.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеДа,определено,най-хубавите дни в живота ми до сега бяха,деня в който станах,чавдарче,деня в който станах пионерче и разбира се 9-ти септември....тези прекрасни манифестации ми липсват,такова множество от щастливи и усмихнати хора......съжалявам,че не успях да стана комсомолец и после член на БКП.
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:46 ----------
Да,объркан съм,чудя се в колко да отида на работа и дали въобще да отида.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеТова ако не греша е ОНЯ Петър - най-дълго царувалият български цар, останал в историята, която аз съм учил, с това, че е съсипал от гонка богомилите ?
Дори богомилите ги е използувал като идеологическо оръжие.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНикога не съм разбирал нуждата да се вярва в божество, а да се надявам на него - изобщо и това без да твърдя, че не съществуват.
Вярата е вяра.
В какъв смисъл да се "надяваш", решенията ги вземаш ти.
Защо често хората свързват вярата с чакане да ти помогне някой? Доста глупаво."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВярата не е нужда.
Вярата е вяра.
В какъв смисъл да се "надяваш", решенията ги вземаш ти.
Защо често хората свързват вярата с чакане да ти помогне някой? Доста глупаво.
Тя е морала, а не двигателя на живота.
Бог не се меси пряко в живота на индивида.
Живота той сам си го определя с постъпките си.
Когато Бог се намеси, чрез своите лостове, то това се нарича чудо.
Не случайно казват;
Когато говориш на Бог- това е молитва.
Когато Бог ти говори- това е лудост.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment