Някой запознат ли е дали има българска фирма да предоставя куриерски услиги от Русия, по точно Тюмен, но и Москва ще ми свърши работа в краен случай.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Куриер от Русия?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНякой запознат ли е дали има българска фирма да предоставя куриерски услиги от Русия, по точно Тюмен, но и Москва ще ми свърши работа в краен случай.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение0700 17 700 - DHL други надеждни опции нямаш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
От Русия насам няма проблем да се пращат неща, но не знам за български фирми които работят от Русия за насам. Иначе И ДЧЛ и ТНТ си работят в Русия.
От България за Русия да пратиш нещо обаче е хамалогия, всеки път се изприщвам от простотиите им.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
не ти трябват фирми: едно,че фирмите вземат много скъпо, друго, че - срока е с малко по кратък от този на пощата. Пускай по пощата. Там ще ти обяснят всичко и ще ти дадат необходимите формуляри. Точно от Тюмен съм получавал пратка тази зима. Колета дойде за има-няма 2 седмици и то на смешна цена...тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНякой запознат ли е дали има българска фирма да предоставя куриерски услиги от Русия, по точно Тюмен, но и Москва ще ми свърши работа в краен случай.
цените са им доста ниски!Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеSPEEDY вече имат международни куриерски услуги.
цените са им доста ниски!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеМерси, мерси, сякаш ще ползвам DHL - струват ми се най сигурни. Пощите ми изглеждат алтернатива само да не се забатачи нещо, че вероятно руските ще са нещо като българските.
В пощите вече имат добра система за проследяване на пратките, имат баркодове, сканират ги. Мисля, чеса сигурни.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЕеех кога ли ще стигнем сигурността и скоростта на Royal Mail ...
Иначе по темата:
- Интерлогистика 871 34 55
- Корса логистик 926 78 98
- Трионика 0887 45 48 15
В общия случай са по- евтини от ТНТ или DHL. Това говориме за колетни пратки. По принцип до 5 кг винаги ще ти е по- евтино по въздух с ТНТ или DHL.
Най- евтино разбира се е с пощата.Lexus IS200
Comment
Comment