Известие

Collapse
No announcement yet.

Куриер от Русия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Куриер от Русия?

Някой запознат ли е дали има българска фирма да предоставя куриерски услиги от Русия, по точно Тюмен, но и Москва ще ми свърши работа в краен случай.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    Някой запознат ли е дали има българска фирма да предоставя куриерски услиги от Русия, по точно Тюмен, но и Москва ще ми свърши работа в краен случай.
    0700 17 700 - DHL други надеждни опции нямаш.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      0700 17 700 - DHL други надеждни опции нямаш.
      Това една добра българска компания.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Явно си е зор с куриерите до Русия . Сега гледам и Сити Експрес също нямат .
        Суси според мен се имаше на предвид да има офис/складова база в България , а не да е чисто нашенска
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

От Русия насам няма проблем да се пращат неща, но не знам за български фирми които работят от Русия за насам. Иначе И ДЧЛ и ТНТ си работят в Русия.

От България за Русия да пратиш нещо обаче е хамалогия, всеки път се изприщвам от простотиите им.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

не ти трябват фирми: едно,че фирмите вземат много скъпо, друго, че - срока е с малко по кратък от този на пощата. Пускай по пощата. Там ще ти обяснят всичко и ще ти дадат необходимите формуляри. Точно от Тюмен съм получавал пратка тази зима. Колета дойде за има-няма 2 седмици и то на смешна цена...
            тише едешь - хрен приедешь!
            2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
            http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

SPEEDY вече имат международни куриерски услуги.

цените са им доста ниски!
              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
              Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                SPEEDY вече имат международни куриерски услуги.

цените са им доста ниски!
                До всички точки на света и от всички точки на света?
                К.М.

Comment

Мерси, мерси , сякаш ще ползвам DHL - струват ми се най сигурни. Пощите ми изглеждат алтернатива само да не се забатачи нещо, че вероятно руските ще са нещо като българските.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Мерси, мерси , сякаш ще ползвам DHL - струват ми се най сигурни. Пощите ми изглеждат алтернатива само да не се забатачи нещо, че вероятно руските ще са нещо като българските.
                    DHL ще са около 8 пъти по скъпи от пощите.
                    В пощите вече имат добра система за проследяване на пратките, имат баркодове, сканират ги. Мисля, че са сигурни.
                    К.М.

Comment

Ееех кога ли ще стигнем сигурността и скоростта на Royal Mail ...
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Ееех кога ли ще стигнем сигурността и скоростта на Royal Mail ...
                        Като станеме колония на UK и всички английски пенсионери се преместят тук тогава..

Иначе по темата:

- Интерлогистика 871 34 55
                        - Корса логистик 926 78 98
                        - Трионика 0887 45 48 15

В общия случай са по- евтини от ТНТ или DHL. Това говориме за колетни пратки. По принцип до 5 кг винаги ще ти е по- евтино по въздух с ТНТ или DHL.

Най- евтино разбира се е с пощата.
                        Lexus IS200

Comment

Working...
                        X