Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново,ТРАГЕДИЯ!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново,ТРАГЕДИЯ!!!!!!

http://dnes.dir.bg/2006/12/07/news1046447.html

Немога да свикна,като човек доста често отсъстващ от БГ и жаден за новини от Родината,всяка такава новина или друга за убийства ме...травматизира.

Дано повече хора оцелеят!
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Re: Отново,ТРАГЕДИЯ!!!!!!

Първоначално публикувано от mikoasp
    http://dnes.dir.bg/2006/12/07/news1046447.html

Немога да свикна,като човек доста често отсъстващ от БГ и жаден за новини от Родината,всяка такава новина или друга за убийства ме...травматизира.

Дано повече хора оцелеят!
    Много е жалко (. Аз сутринта като излизах видях на островчето на спирката да липсва половината от предпазните решетки. Имаше коментар, че катастрофиралите били 2-ма мъж и жена, но не разбрах дали са живи.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Да бе пълна отврат е това. Честно да си призная иде ми от време на време да си окича колата с плакати с голями червени букви "ИСКАМ НОРМАЛНО УЛИЧНО ДВИЖЕНИЕ" ама най-много да ме помислят за луд
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Еми така е полицията глобява за високо шумово ниво ма пропуснала ТАТРА дето е на 30 години със строшени спирачки и претоварена с около 10 тона горница После рацерите виновни
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ne mi kazvai che sa te globili ? Ebati prostacite.... tuka u tova gradche nash li kolko racerii ima... to ne sa RX-7ci RX-8ci supri, integri, peja i nai veche za kyde bez golf (alfa tuning nema ama i nevideh s po malko 3.2.... da gi eva) i edva li gi globqvat, shtoto kuki ima nasekade.
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Не ве не са ме глобили ма сега нали им купиха 17 мобилни лаборатории да ни мерат газовете Вместо да ебът гъзовете дет карат без спирачки стопове ... със курници дето едвам се движат
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Mi ti shtom imash takava kola, znachi i parici ti se namirat. Toi policaq da ne e trygnal obstanovkata po putishtata da opravq ? Toi e na rabota, pari da pecheli. Ot koj she ima po golem kelepir ? Ot tebe deto sichko ti e phine, samo po BDS ne otgovarqsh na kup gluposti ili ot onq deto se razpada na putq. Nikoi ne mu puka za vtoriq tip. On ke se pretrepa s toq kurnik i gotovo, ama che she zatrie i edin reis narod.... kvo ot tova! Pari trebe da se izkarvat ei, s edna zaplata ot 200 leva jiveee li se ?
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Бобо, прав си.
                Вчера излизам от локалното на 7-ми км. тъмница и мъгла. 19:00ч. Оглеждам наляво - фарове на 100-150 метра. Натискам газта, отпускам съединителя ..... и в последния момент виждам някакъв силутет...... КОСМИЧ! без светлини в мъглата. Ама съвсем без. Замалко да ме удари странично. И ЩЕ МИ КУПУВАТ ИДИОТИТЕ ГАЗОАНАЛИЗАТОРНИ СТАНЦИИ!!!! Пред мен полицейска кола се престроява от най-дясно в сердно платно БЕЗ мигач в мъглата и набива спирачки дейба и льошперите да им изсъхнат фуражките дано! И седнали капундрелите на кръговото на 4-ти км. палки вадят .. .
                Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

То за каямьончетата и едни други са виновни -ДАЙ Държавната автомобилна инспекция. (Вирусе ти мълчи - ти ако вземаше , щеше да идваш в Сф с колата , а не с автобус- за теб не се отнася)
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Искам още веднаш да споделя с Вас,че отново новините за трагичната катастрофа в град Бяла Русенско,бяха потресаващи!
                    Това е живата,жестоката действителност по БГ пътищата!

[b][i]Искам да апелирам към всички Вас,собственици или фенове на Италиянски автомобили,да бъдем пример с поведението си като участници в движението си по-пътищата на България!
                    Да обявим своя мълчалив протест:НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Comment

Първоначално публикувано от mikoasp
                      Искам още веднаш да споделя с Вас,че отново новините за трагичната катастрофа в град Бяла Русенско,бяха потресаващи!
                      Това е живата,жестоката действителност по БГ пътищата!

[b][i]Искам да апелирам към всички Вас,собственици или фенове на Италиянски автомобили,да бъдем пример с поведението си като участници в движението си по-пътищата на България!
                      Да обявим своя мълчалив протест:НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
                      Колега напълно те подкрепям ма в случея война не е имало а селянин с таратайка за пореден път убива хора
                      sigpic

Comment

мисля че не само вината в шофьора на товарния автомобил щото една жена която е била в автобуса по телевизията каза че веднага след като са излезли от бяла на магистралата са били ударени което ме кара да мисля че шофьора на автобуса типично в стил софииска маршрутка е сякъл пътя на шкодата ! която пък от своя страна не е била в състояние да спре ! естествено каквото и да кажем тук няма да върнем живота на хората които загинаха
                        съболезнования на близките

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                          мисля че не само вината в шофьора на товарния автомобил щото една жена която е била в автобуса по телевизията каза че веднага след като са излезли от бяла на магистралата са били ударени което ме кара да мисля че шофьора на автобуса типично в стил софииска маршрутка е сякъл пътя на шкодата ! която пък от своя страна не е била в състояние да спре ! естествено каквото и да кажем тук няма да върнем живота на хората които загинаха
                          съболезнования на близките

Източник: в-к Стандарт :

Топят шофьора на рейса за сблъсъка
                          Адвокат твърди, че не е спрял на знак “Стоп”, свидетели отричат

12-12-2006
                          Работи се по версия, че шофьорът на автобуса Иван Илиев също има вина за катастрофата при Бяла. Той не е спрял на знак "Стоп", каза вчера Валентин Вълков. Той е адвокат на 24-годишния Синан Бедриев, който бе зад волана на фаталния ТИР, блъснал автобуса.
                          Проверява се и тази възможност, потвърди зам. окръжният прокурор на Русе Валентина Личева. Това е абсурд. Аз карах зад него. Разбира се, че спря на знака, каза пред "Стандарт" 42-годишният Христо Георгиев, който е карал точно зад рейса в деня на инцидента. Автобусът спря на знака, а аз спрях зад него, категоричен е Георгиев. Когато тръгна да завива, от тира нямаше следа. Камионът дойде изневиделица, движеше се с много висока скорост, светеше с фарове и надуваше клаксон. Очевидно беше изтърван, каза още Георгиев. Че автобусът е спрял на знака, потвърди и пътуващият във втория рейс Атанас Генчев.
                          Самоубийство е да не спреш на този знак. Иван Илиев е опитен шофьор. От години обслужва тази линия и е изключено да не спре на знака, смята и управителят на "Бяла транспорт" ЕООД Цветан Цветанов.
                          Съжалявам за всичко, което се случи. Това бяха единствените думи на шофьора на тира Синан Бедриев Алиев. Вчера съдът му наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" по искане на окръжния прокурор на Русе Огнян Басарболиев. Шофьорът може да обжалва решението в 3-дневен срок пред Великотърновския апелативен съд. Доходите на Бедриев са 200 лева, които получава от баща си в качеството на негов работодател, заяви Басарболиев. Според него с това месечно възнаграждение той няма да може да плати гаранция. Делото срещу шофьора ще се гледа на 21 декември.
                          Цветелина Терзиева

Comment

Човешки животи, деца сираци и осиротели родители заради майстроски изцепки!
                            И това не единстевената автомобилна трагедия от нашата действителност ...
                            Техническата неизправност не е оправдание.

Подкрепям призива за повече толерантност и внимание.

Постоянно се сблъскваме с тъпанарски прояви и трошим нерви, далеч съм от мисълта, че само в БГ е така - ама то от нас си зависи.

Сигурно всеки може да разказва случки дето едва се е измъкнал и слава богу. Пожелавам Ви да нямате какво да разказвате.
                            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Видях в един друг форум,че се набират средства за семействата на пострадалите .

за повече инфо Дарик Радио

СТАРТИРА ИНИЦИАТИВАТА “ПРОЕКТ ЧЕРВЕНО”. ДАРИК РАДИО, M-TEL, GLOBUL и VIVATEL ВЕЧЕ СЪБИРАТ СРЕДСТВА ЗА СЕМЕЙСТВАТА НА ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ КАТАСТРОФАТА КРАЙ ГРАД БЯЛА.

Всички средства, постъпили след изпращането на SMS на номер 1355 – за абонати на M-TEL и VIVATEL, и номер 3733 – за абонати на GLOBUL, ще бъдат предоставени на семействата на пострадалите от тежката катастрофа в град Бяла. Цената на съобщението е 1 лев...........

аз изпратих смс вече,дано съм помогнала ,макар и с малко..
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                              X