Известие

Collapse
No announcement yet.

Данъци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от търтей
    [:
    е бате с негласуване не става
    всъщност става де - с пушка
    как да се сменят дебилите като никой нищо не прави?
    самички да си дадат баницата???
    ега не е станало така ...
    Ми аз невиждам как да стане
    Ти оди гласувай още па чакай да стане нещо
    е чекам чекам - не стаа - и место бюлетина ше пусна нещо друго
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
      Първоначално публикувано от "търтей":tgbiaez0
      [:
      е бате с негласуване не става
      всъщност става де - с пушка
      как да се сменят дебилите като никой нищо не прави?
      самички да си дадат баницата???
      ега не е станало така ...
      Ми аз невиждам как да стане
      Ти оди гласувай още па чакай да стане нещо
      е чекам чекам - не стаа - и место бюлетина ше пусна нещо друго
      [/quote:tgbiaez0]

Ша са сетиш
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ша са сетиш
        аз отдавна съм се сетил - ма тия неща не се пишат с големи букви по форумите

Comment

Ша са сетиш
          Ми явно се налага па ега се сетът ко стаа
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ша са сетиш
            Ми явно се налага па ега се сетът ко стаа
            шъ съ сетат кат им се подпали задника
            пак че ги палнем

Comment

Незнам, ама на мойта алфа по онзи калкулатор ми изкарва, че данъка е 123 лв., а аз имам черно на бяло платен данък за миналата година от 30 лв.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                Незнам, ама на мойта алфа по онзи калкулатор ми изкарва, че данъка е 123 лв., а аз имам черно на бяло платен данък за миналата година от 30 лв.
                Щот са та писали 1,3 боксер 90 коня и с отстъпката за катализатор - таман толкоз
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Щот са та писали 1,3 боксер 90 коня и с отстъпката за катализатор - таман толкоз
                  ИЗВОДА:
                  Като отидите в данъчнотот се правите на ни лук ял ни мирисал.
                  Аз колата я взех на фактура. Познайте дали съм платил 2 процента от стойността, и познайте дали не съм с 66 киловата и катализатор.
                  Влязох аз и глеам къде е най-младичката, прая се на разсеян че незнам ништо, любезно питам тва онува. Не забравяйте да си направите ДО (данъчна оценка) при някой познат. И като стане весело ме пита какъв ти е мотора и аз абе май стотина коня ма не съм сигурен щото старат кола беше 2000 кубика пък и тя 100 коня. И и викам бе пиши нещо аз неразбирам пък ко е за хубаво ще почерпя и така. И там има хора и те са кат нас няма за 20 коня за смях да ставам я.

А за търтей, абе ти да нямаш накви държавни облаги или ти плащат от правителството по некоя нова програма за развитие да моделираш форумите в полза на Родино

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                    А за търтей, абе ти да нямаш накви държавни облаги или ти плащат от правителството по некоя нова програма за развитие да моделираш форумите в полза на Родино
                    Има той...малко повече съвест да се държи като човек...ама защо не са повече такива хора...
                    http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      Е добре де, как е станала тая работа аз утре ще ходя за тая декларация и ми искат талона там си пише колко кубика е
                      146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
                        Има той...малко повече съвест да се държи като човек...ама защо не са повече такива хора...
                        Брат,
                        ето на мен в ролята на съвестен гражданин.
                        Карам си аз и ще завивам надясно и пред мен маршрутка набива спирачки и след 5 сек пуска аварийни аз се ядосах дадох газ и я минах отляво. И си завих. След 200 метра отзад бяла стра със сирени и лампи и мегафон: "отбийте в дясно ПОЛИЦИЯ".

Викам си ебаси филма ко напраих. Та спираме идват ка на война, и ми казва как така завивам от лява лента надясно. Обясних му и той вика, сигурен ли си че е така, викам м ДА!. И другия ок айде даваЙ МУ документите. И тоя олекна и гледа че нямам талона за преглед. Аз му казах че не го нося но има стикер. А той да да тия ги знаем.... Ще пишем. Има пита да пишем ли. И аз си викам БЕ ДРИСЛ-- я пиши ти доде акъла у главата, пари нема ти дам. И после 4 пъти ходя да ми презаверяват акта за дето не са взели решение за наказанието. Та карах с продължен акт 35 дена и после изтече ама си карах така...
                        И отидох за 5-ти път, тоя път бам 30 лева без точки като чаках на опашка 2 часа в работен ден. Е кажи че бе по-добре да не платя.
                        Следващия път бам на улицата 10-ка и пей сърце. Не се противи щото мога ти разказвам дълго.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Брат,
                          ето на мен в ролята на съвестен гражданин.
                          Карам си аз и ще завивам надясно и пред мен маршрутка набива спирачки и след 5 сек пуска аварийни аз се ядосах дадох газ и я минах отляво. И си завих. След 200 метра отзад бяла стра със сирени и лампи и мегафон: "отбийте в дясно ПОЛИЦИЯ".

Викам си ебаси филма ко напраих. Та спираме идват ка на война, и ми казва как така завивам от лява лента надясно. Обясних му и той вика, сигурен ли си че е така, викам м ДА!. И другия ок айде даваЙ МУ документите. И тоя олекна и гледа че нямам талона за преглед. Аз му казах че не го нося но има стикер. А той да да тия ги знаем.... Ще пишем. Има пита да пишем ли. И аз си викам БЕ ДРИСЛ-- я пиши ти доде акъла у главата, пари нема ти дам. И после 4 пъти ходя да ми презаверяват акта за дето не са взели решение за наказанието. Та карах с продължен акт 35 дена и после изтече ама си карах така...
                          И отидох за 5-ти път, тоя път бам 30 лева без точки като чаках на опашка 2 часа в работен ден. Е кажи че бе по-добре да не платя.
                          Следващия път бам на улицата 10-ка и пей сърце. Не се противи щото мога ти разказвам дълго.
                          Верно много може да се разправя,всеки ще извади пример за да докаже,че е прав и сигурно в неговия случай ще е.Говоря по принцип как би трябвало да е ,но не ми се спори по такива теми.
                          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Aз имам съвест бе - всеки месец давам от заплатата си 400 лева данъци - обаче съм виждал данъчни декларации на хора с коли за по 100 000 лв дето данъка им на половина на моя.
                            Този данък за който говорим е за ОБЩИНАТА - е дигат ми колата с паяк(незаконно е ако не знаете) сложили някакви измислени легнали полицай (не стандартни ами бабуна от асфалт - колата опира) - ами данъка да го вземат от комшията ми с Джипа защото той си минава безпроблемно от там или от един с трабант дето опушва и събужда целия квартал сутрин. Или да им дам данъка за дупката дето си оставяш окачването и после плащам - или не сетих се ще им платя данъка и няма да ми останат пари за спирачките и ще се натреса някъде за да може като отида в общината да ми викат "чакай къде си тръгнал , не виждаш ли че съм заета" (да говори по телефона за някакви магазинио за дрехи) Сега ще кажете че първо трябва да платим за да получим - ами не съм съгласен - при излишък само към октомври 2 380 000 000 лв (да сумата я вярна) преразпределя се чрез бюджета 42 процента от Брутния Вътрешен Продукт. Ами не важи и оправданието - няма пари(виж излишъка) е да ама той ще се разпредели без да е гласуван като закон( закона за държавния бюджет) а по осмотрение на министрите и то за бъдещи и сегашни облаги(сегашните в парично изражение , бъдещите като дивидент за следващи избори. А на вас ще Ви дигнат цената на бензина и нафтата с 12,5 стотинки на литър , ще се оправдаят за 100 милиона за армията ( а я да видим излишъка как е - ами 24 пъти повече от тази сума) Ами правят ни на балами - защо и ние да не се възползваме ако има дупчици и в без това тежката данъчна политика спрямо честния нормален човек.
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Напълно съм съгласен с BatVas
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

И аз подкрепям Бат Вас,
                                Бат Вас хубава заплата взимаш ти ееее, нема ли да се жениш......

Comment

Working...
                                X